2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستی میشوری یا میندازیشون تو ماشین؟

نه عزیزم دلم نمیادکفش بندازم داخل ماشین ...آخه اگه بندازم بعد از لباسا چندشم میشه 😂😂نه تو حموم با دست و به اسکاج مخصوص کفش میشورمشون 

👩‍❤️‍👨
دستی میشوری یا میندازیشون تو ماشین؟

تو شهری که ما زندگی میکنیم الودگی هواش خیلی زیاده .مثلا کفشاتو تمیز شستی با یبار بیرون رفتن کلی سیاه میشه 😥باید مدام کفش بشوری .هرچی هم با دستمال تمیز کنی اصلا انگار نه انگار .من بعضی وختا وایتکسم روشون ریختم .متاسفانه رنگ کفشم فقط سفید دوست دارم .البته رنگ مشکی دارم خیلی کم 

👩‍❤️‍👨
منم ۳ تا بچه کوچیک دارم،۶ ساله،۴ ساله و ۳ ماههخیلی سختم شده،اصلا به کار خونه نمیرسم،تازگی اسباب کشی ...

عزیزم تا یک دوره ای همینطوری هست ، ان شا الله خدا به ما مادرها صبر بده تا بتونیم کارها رو مدیریت کنیم .

بچه های من هم ۶ سال و نیمه ، ۵ ساله و ۳ سال و نیمه هستن .

امروز کمی کسالت داشتم و تقریبا میشد تا نصف روز ولو بودم زمین 

بعد ساعت دوازده پاشدم ظرفارو گذاشتم ماشین 

سینک اعلاشویی شد با سیف کرمی 

خروجی ظرف جلادهنده ماشین ظرفشویی ..یادم باشه تو بیستم بنویسم 

نمیدونم با این حالم همسرم آلبالو از باغ پدری آورده اونا رو چیکا کنم

صبا هستم 

سلام دوستان ، دیروز من نتونستم جایی رو پاکسازی کنم چون سالگرد مادرشوهر و پدرشوهر عزیزم بود و دیگه خونه نبودم تا اومدیم خونه هم دیروقت شد .

ان شا الله امشب میام گزارش میدم حتما . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

منم امروز اتاق خوابمون رو تمیز کردم رویه لحافم پاره شده بود براش رویه جدید دوختم ملافه هاشون رو شستم کمدرو مرتب کردم چند تا لباس خروجی گذاشتم میز آرایشم تمیز بود کار خاصی نداشت .ممنون از همتون .

یه آرامش خاصی داره خونمون کیف میکنم

کارهام خیلی راحت پیش میره.یه زندگی که همیشه آرزو داشتم این مدلی بود.مرسی که هستین دوستان خوبم😘

امروز کمی کسالت داشتم و تقریبا میشد تا نصف روز ولو بودم زمین 

بعد ساعت دوازده پاشدم ظرفارو گذاشتم ماشین 

سینک اعلاشویی شد با سیف کرمی 

خروجی ظرف جلادهنده ماشین ظرفشویی ..یادم باشه تو لیستم بنویسم 

نمیدونم با این حالم همسرم آلبالو از باغ پدری آورده اونا رو چیکا کنم

صبا هستم 
من به جای شما باشم دوست عزیزم اول از همه به خودم فشار نمیارم سریع برای به روال برگشت خونه و زندگیم ب ...

منکه داشتم می‌خوندم  شرایط دوستمونو اصلا انرژی نداشتم جواب بدم  ..گفتم کاش یکی از دوستان اینجا بنویسه که به خودت سخت نگیر و این حرفا 

صبا هستم 

دیروز من دو تا کادو گرفتم و یه کادو برای همسرم که اصلا حتی نپوشید امتحانش کنه چون اصلا تو استایلش نبود . من مال خودمو نگه داشتم ولی دقیقا دو تا لباس در همون حد ، گذاشتم خروجی ، خداروشکر که دور و برم شلوغ نیست