2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735842 بازدید | 44673 پست

ماشالا همتون خیاطی بلدین😍 منو یه راهنمایی میکنین؟ دیروز به یه کیف ارایشی استر میزدم اما چون جنسش پلاستیکه و ضخیمه سه تا سوزن چرخ شکوندم😅😑باید سوزن شماره چند بگیرم؟  مال خودمون 14 بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دیروز با همسرم راجع به خروج اون تابلو فرش که کادو داده بودن صحبت کردم ..مخالفت کردن و گفتن انشالله برا خونه باغ ببریم آخه کادو هست و نمیخواهم خروجی باشه منم اصرار نکردم و گفتم باشه ..اما مخالفت تندو تیزی نبود شاید بعداً راضی به خروج بشه 

امروز خونه تمیزکاری شد  خروجی ها اینا

چند تا ماژیک پسرم که خشک شده بود 

چند تا بطری دلستر و نوشابه 

نون خشک 

کمی سویا 

دو جفت دمپایی پلاستیکی پسرم ..یکیش پاره بود یکیش کوچک شده 

از شانسم نمکی اومد دادم رفت میخواست ترازوشو بیاره پایین وزن کنه 

گفتم کمه ببر برا خودت آنقدری خوشحال شد 

ی تیشرت پسرم  و یه شلوار  براش کوچک بود 

دوتا تیشرت و ی رامپر دخترم 

ی سوهان  پا باطری خور 

دوتا ساعت مچی خودم  ..استایلم نیستن دیگ 

ی جفت صندل مجلسی ..فک کنم مدلهای دیگ اومده بازار ک هم خودشون راحتن هم شیک ترن 

دوتشلوار لی  پسرم براش کوتاه شده بودن 

ی حوله کلاهی استفاده نمیکنم  ازش 

ی مانتو شلوار اداری ک قبلا خروجی گذاشتم اما چون کم بودن خروجیام فعلا تو کمد نگه داشته بودنش 

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم یه کیفمم بذارم کنار چون دسته اش نیاز به تعمیر داره و ست ی نیم بوت مجلسی  هست ..ولی به خودم گفتم عجولانه تصمیم نگیر بذار باشه اگ قطعی شد نظرت بذار خروجی

صبا هستم 

خاطرتون باشه قبلا گفته بودم کیف و شال طرحدار هدیه گرفتم و چون مدلش ساده بود نگه داشتم 

کیف و شال دم دستیم که خراب شد این کیف و شال رو آوردم تو دست و عکس کیف رو اینجا به اشتراک گذاشتم 

خواستم بدونید نشد که بشه 🥴 من آدم وسایل طرحدار نبودم و نیستم و کیف و شاله دلم رو زدن😵‍💫😵‍💫

فعلا گذاشتمشون کنار تا چند تا چیز دیگه بهش اضافه بشه و بفرستمشون خیریه 

به خانواده هم اعلام کردم که برای همیشه پرونده لباس و لوازم طرحدار بسته بشه

کیف و شال هم فعلا نمیخرم . جاکلیدیم کیف خیلی کوچیک داره که کارت داخلش جا میشه ، گوشیم رو هم دستم میگیرم 

بجای شال دم دستی هم شال مهمانی رو آوردم دم دست 

در فرصت مناسب اگر شالی پسندم بود تهیه میکنم

ققنوس
در مورد جعبه خیاطی من یه دوستی دارم که کلا چیزی به این اسم تو خونه ش نداره و کل لوازم خیاطیش دوتا از ...

من قرقره های رنگی رو لازمم میشه 

هرچند، وقتی تموم بشه فعلا نمیگیرم 

مثلا مقنعه سورمه ای بخوام بدوزم حتما از نخ سورمه ای استفاده میکنم مگر اینکه نداشته باشم دیگه با مشکی میدوزم 

❌لایک❌
آخه چند شکل بشنجالب نمیشهبرای دمنوش و چیزای متفرقه که خونه ما زیاد پیدا میشه از این نظم دهنده های ۵۰ ...

مبارکت باشه عزیزم. اره ایناخیلی خوبن ولی تجربه من ابنه که وقتی ادویه میربزی توش بعدیه مدت عطرشوازدست میده چون هوامیکشه. بذای چیزایی مثل خاکشیروتخم شربتی واین چیزاخوبه

لطفالایک نکنین. 

گزارش پاکسازی         روز هفدهم(دیروز):

۱.فلاسک؟فلاکس؟شکسته

۲.کتری خراب

۳.اسپری خالی الکل که از دوران کرونا تو ماشین مونده بود(خروجی کم آوردم شبیخون زدم به ماشین😅🚙)

۴.بطری آب معدنی

۵.یه تعدادی کتاب دعا و مفاتیح و مهر اضافه

۶.ثعلب

۷.رول مقوایی و جعبه خالی کاغذ روغنی 

۸.قوطی کمپوت

۹.جعبه شکلات

۱۰.سطل ماست

۱۱.تی شرت خودم

۱۲.روروئک پسرمون تصمیم گرفتم بذارم دیوار بفروشم

۱۳.ظرف خالی اسفند که خیلی داغون بود با یه ظرف نو جایگزین کردم

۱۴.قوطی شامپو

پ.ن: اون نیم بوت رو که دیروز حرفشو زدم به همکارم نشون دادم چون به تیپ و استایلش می خورد، بسیار پسندید و به قیمت خوب برداشت☺️👍امیدوارم به دل خوش و شادی بپوشه🍀

پ.ن۲: موارد یک و دو مکشوفه از گنج پنهان جناب همسر😎👮‍♀️

سلام دوستان ، من دیروز که یک مقدار پاکسازی کردم دیگه فرصت نکردم بیام گزارش بدم .

من ۳ تا بچه کوچیک پشت سر هم دارم و خیلی وضعیت اسباب بازی هاشون آشفته شده بود .

دیگه دیروز که خودشون خونه نبودن که ببینن دارم چی کار میکنم اسباب بازی های شکسته و خراب رو جدا داخل کیسه ریختم و اسباب بازی های سالم تر رو هم جداگانه .

اون خراب ها رو به عنوان بازیافتی کنار سطل زباله گذاشتم و سالم تر ها رو هم جایی هست که وسایل اضافی رو قبول میکنه و به نیازمندان میده .

دیشب همه رو بردم گذاشتم داخل صندوق عقب ماشینم و امروز با ۲ تا کیسه لباس که از قبل مونده بود بردم دادم به اون موسسه.

این هم عکس خروجی های من :

من قرقره های رنگی رو لازمم میشه هرچند، وقتی تموم بشه فعلا نمیگیرم مثلا مقنعه سورمه ای بخوام بدوزم حت ...

اره منم لازمم میشه مثلا چند روز پیش برا پسرم ملافه تشک و روبالشی دوختم .به رنگ پارچشو ک آبی پررنگ اما کم رنگ از سورمه ای بود ..همون رنگ نخ استفاده کردم 

نمیتونم فقط از سفید و مشکی استفاده کنم

صبا هستم 
سلام. چند وقت پیش که کتاب جادوی نظم ماری کاندو رو میخوندم یه نکته ی خیلی ساده و در عین حال مهم این ب ...

🟠کامنت قدیمی ولی زیبا

برای دوستانی که ازم خواستند در طول مطالعه صفحات قبلی، مطالب جالب رو شیر کنم

2810