2777
2789

چجوری به اکسم برگردم 

بچه ها لطفا نصیحت نکنید متشکر ❤️

دوم اینکه فقط راه حل بدید متشکر❤️

مثلا یکیو بفرستم وانمود کنم نمیدونم؟ 

جلو راهش سبز بشم؟ (اصلاااا نمیشه) 

2 نمونه مثال زدم متوجه بشید این مدلی بگید لطفا 

2 ماه کات کردیم برای یه داستان هایی(خیانت و.. نبود) 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

منم میخوام برگردم دو ماهه رفته هر کاری کردم پیام دادم زنگ زدم رسماً التماسش کردم نشد حتی همین صبح پیام دادم دلم تنگه هنوز دارم بهت فکر میکنم جواب ندادم قلبم داره آتیش میگیره 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا به اخلاق و روحیات طرفت بستگی داره

چرا کات کردین

علت کاتتو برطرف کن

اگه مشکل از اخلاقت بود سعی کن برطرفش کنی

رو ظاهرت هم کار کن خیلی جذاب تر بشی

سعی کن اتفاقی همو ببینید.

مثله اگه یه تصادف سوری یا عمدی برنامه ریزی کنی خوبه.از پشت بزنی به ماشینش و بقیه ماجرا خود به خود اوکی میشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
منم میخوام برگردم دو ماهه رفته هر کاری کردم پیام دادم زنگ زدم رسماً التماسش کردم نشد حتی همین صبح پی ...

من نمیخوام مستقیم برم جلو 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

منم میخوام برگردم دو ماهه رفته هر کاری کردم پیام دادم زنگ زدم رسماً التماسش کردم نشد حتی همین صبح پی ...

سخته ولی باید رهاش کنی

مردا تا میبینن یکی دنبالشونه زیاد براشون جذابیت نداره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
کاملا به اخلاق و روحیات طرفت بستگی دارهچرا کات کردینعلت کاتتو برطرف کناگه مشکل از اخلاقت بود سعی کن ...

آفرین دقیقا به این چیزا فکر کردم 

دلیل کاتمون ک چرت و پرت بود به کنار 

ظاهرمم اوکیه 

بابا طرف کل راهش خونه و سرکاره هرجوری برم جلوش ضایعس 

دقیقا همچین فکرایی میخوام ولي راهی به سرم نمیاد 

کاملا به اخلاق و روحیات طرفت بستگی دارهچرا کات کردینعلت کاتتو برطرف کناگه مشکل از اخلاقت بود سعی کن ...

مطمئنم اگ ببینتم وا میده ولی نمیشه هرجوری برم جلو ضایس

اگه این عشق و عاشقی نبود هممون راحت بودیم

واقعاااا

راه حلی به ذهنت نمیرسه؟ 

نه اگه راه حلی می‌رسید ک چند سال عاشق یکی نمیشدم ک از آخر بره یکی دیگه رو بگیره 😂

آخه شرایط متفاوت تو ما😂

مطمئنم اگ ببینتم وا میده ولی نمیشه هرجوری برم جلو ضایس

همون تصادف سوری رو ترتیب بده

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
همون تصادف سوری رو ترتیب بده

خونشون بالاشهره و فقط سرکار خونه میره هرجوری برم جلوش معلومه از قبل برنامه ریزی شدس