2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737696 بازدید | 44694 پست

یه صندوقچه دارم توش فقط وسایل خاطراتی بچگیمه

از چند سال پیش تاالان چندین بار تمیزش کردم

ولی دیروز ک رفتم سراغش همه آوردم بیرون هیییچ کدوم نتونستم رد کنم دوباره همه رو برگردوندم سرجاش تازه نظمش هم بهم خورد

ولی اینجا باید خالی کنم جاشو لازم دارم

خلاصه چکنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از مدتها کابینت بخشیدنی ها خالی شد و همه رو دادم شخصی که به افراد خاصی دسترسی داره ..برنامه مردا ...

سلام ببخشید میشه برنامه تو بدی شاید انگیزه بگیرم بتونم کارامو انجام بدم .با وجود چندین سال تمیزی ومرتب بودن دوساله ننظم خونم بهم ریخته توان هیچ کاری ندارم

من با حوله دستى (دستى ميگن يا دست و صورت؟) ميرم حموم، هم خودم زود خشك ميشم هم حوله

چه جالب!

منم برای استخر از حوله دستی استفاده میکنم. خیلی راحت و سریع با دست میشورمش. (البته من بیشتر لباسام رو با دست میشوره. با دست لباس شستن بهم آرامش میده.فقط لباسهای سنگینو خودم نمیشورم)

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
سلام عزیزم صبح بخیر همسایمون سه دختر داره دوتا بزرگن کوچکه 7 سالست خیاطه وضعشون هم خوبه بهش دادم پار ...

خوبه باز یه استفاده ای ازشون میکنه.  و چون شما رو میشناسه بهتر دلش میاد استفاده کنه .چون  می دونه کجا بوده و شما تمیز نگه داری کردی . 

شما هم می تونید اگر تو کوچه کسی رو می شناسید و روتون نمیشه بهش بگین کسی رو می شناسی وسیله دارم به ...

اره اینم میشه البته فعلا کسی رو نمی شناسم میدم خیریه یا نهایت توی دیوار بزنم اهدایی . 

وقتی جواب پستتونو نوشتم نمیدونستم انقدرلباس دارین. بنظرم نگاهشون کنین باخودتون بگین فلان لباسو چندوق ...

عالی گفتید 

انگار که شما منی ☺️

اینکه میگید در لباس مینیمالید،ینی چی؟ چنددست لباس دارید ؟

یکی بیاد به من انگیزه بده .به شدت مینی‌مالیست هستم ولی انرژی بلند شدن ندارم . هرچی راهنمایی کنه دعاش میکنم همه خونم ریخت وپاشه ولی کثیف نیست.فقط داخل کمد و کابینت بینهایت مرتبه

یکی بیاد به من انگیزه بده .به شدت مینی‌مالیست هستم ولی انرژی بلند شدن ندارم . هرچی راهنمایی کنه دعاش ...

یه خسته از کار خونه ام عزیزم با یه دختر کوچلوو

صبح با جارو دستی سقف ودیوارا اتاق خواب تمیز کردم.

ملحفه وروتختی شسته شده پهن کردم اتاق خواب جاروبرقی وگردگیری کردم داخل کمد دیواری ها مرتبه.

رو بالشتی ها شستم.کاراااااای اشپزخونه ونهار انجام دادم.

کارای دخترمم انجام دادم.الان با حس حالت تهوع نشستم یه کم استراحت کنم پاشم هال مرتب کنم

شادی صدام کنید
یه خسته از کار خونه ام عزیزم با یه دختر کوچلووصبح با جارو دستی سقف ودیوارا اتاق خواب تمیز کردم.ملحفه ...

منم خسته ام ها ولی خونه بهم ریخته روحیه ام بهم می ریزه

شادی صدام کنید
منم دقیقا بخاطر خرید خونه در مضیقه ایم و همه گور لباسی دارم منتها دوس دارم بخرم همشدلم راضی نمیشه به ...

خب میتونید از لباساتون اونایی که نو تر هستن رو بذارید دیوار بفروشید و با پولش دو سه دست لباسی که دوست دارید بخرید

نهال🌱

از صبح تا حالا از کمد و دراورم ۴۵تا لباس بیرون انداختم   کشوها یه نفسی کشیدن . 

۵ تا لباس مجلسی که یا برام کوچیک شده یا بهم نمیاد و مادرم خریده . ۱۳ تا روسری که خیلی وقت بود نگه داشته بودم . ۴ تا دامن که سالهاست دامن  نمیپوشم الکی مامانم خریده بود.  یه روپوش آزمایشگاه که به کارم نمیاد . یه کیف یه پالتو یه مانتو دو تا سارافون که یکیشو فک کنم خواهرم دوس داره میخوام بهش بگم اگه خواست برداره . ۴ تا تکه دور ریخته شد ۴ تا تبدیل به دستمال شد . 

کمد بچه ها رو یک ماه پیش پاکسازی کردم . و فعلا سراغش نمیرم . ولی کمد همسرم خیلی کار داره چون یه دور ننداز  واقعیه . باید خیلی رو مخش کار کنم . 

منم دقیقا بخاطر خرید خونه در مضیقه ایم و همه گور لباسی دارم منتها دوس دارم بخرم همشدلم راضی نمیشه به ...

سلام عزیزجان ما هم دوساله بخاطر خرید خونه خرید لباس رو به حداقل ترین رسوندیم 

عوض کردن خونه برای من انقدر مهم و شیرین بود که بخاطرش هر سختی رو تحمل میکنم طلا ماشین فروختیم دیگه لباس نخریدن که چیزی نیست .(البته از قبل تر هاهم اهل تند تند لباس خریدن نبودم). به لذت خونه جدید داشتن فکر کن تا کیف کنی .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil