2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
رنگشون بادمجونیه ..اصلا از رنگشون خوشم نمیاد .کاش صبر میکردم رنگ مشکی می‌گرفتم .کسی از این مارک خرید ...

ولی رنگشون خیلی قشنگ و خاصه من خیلی خوشم اومد مبارکت باشه♥

گزارشمو همینجا مینویسم

خروجی

یک تاپ که باهاش راحت نبودم(چالش اخر ماه) 

چند پوشه از لپ تاپ پاکسازی شد 

حدود 100 تا عکس و کلیپ و پاک کردم

یک پیراهن مجلسی

یک کلیپس

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا عزیزم بایدم خدارو شکر کنیم .با این سبک زندگی کردن یعنی آرامش یعنی احساس امنیت ..اصلا ذهنت دیگه ...

دقیقا مهمترین چیزی که بدست میاریم ذهن آروم و وقت آزاد بیشتر هستش ، تازه الان میفهمم که چقدر وقتم صرف لوازمم می‌شده و خودم متوجه نبودم

من امروز رفتم مرکز خرید. اتفاق جالب اینکه هیچی نخریدم. خدا رو شکر که تونستم خودمو کنترل کنم. تصمیم ...

منم امسال کلا خرید نکردم و میخوام تا آخر سال مقاومت کنم و همینهایی که دارم رو بپوشم ، تازه خروجی هم مرتب میذارم 😅

منم امسال کلا خرید نکردم و میخوام تا آخر سال مقاومت کنم و همینهایی که دارم رو بپوشم ، تازه خروجی هم ...

میفهمم  . کلی لباس نو تو انبار دارم.

همچنان به خروجی دادن فکر میکنم. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

گزارش پاکسازی         روز چهاردهم:

۱.بطری شیر

۲.جعبه دستمال کاغذی

۳.یه قسمتی مال دستگاه بخور گرم بود برای بخور صورت که هیچ وقت استفاده نمیشد و فقط هی جابجاش می کردم (این یکی از چیزاییه که من از این تاپیک به دست آوردم)

۴.صابون استیل دوستم برام خریده بود واسه من کاربردی نداشت ولی خودش یه بار گفت کاش واسه خودمم خریده بودم. گذاشتم بدم به خودش

۵.جاکلیدی دیواری

۶. هشت تا رو طاقچه ای از این برودری دوزی شده ها (به نظرتون کسی می خره؟)

۷.دو تا نمکدون کوچیک

۸.قوطی لاک پاک کن

۹.یه قطعه بلندر که دوستم داده بود واسه یدک ولی به دستگاه من نمی خورد اونم چند سال بود نگه داشته بودم!🤦🏻‍♀️

۱۰ تا ۱۵. ۶ تکه لباس

۱۶.بند کیف چرمی

۱۷.یه کلاسور کش دار

🌲🌲🌲و بدین سان من امروز هم خروجی داشتم و به چالش ادامه دادم😊

سلام سلام 

خروجی های آخر ماه من : 

چند تا شیشه عطر که خالی شده بودن 

آبرسان مو هام که تهش یه ذره مونده بود و امروز استفاده شد

چند دست از لباس های پسرم که مال سال قبل بود و بهش نمی‌خورد دیگه

یه دست مانتو شلوار اداری که خیلی گشاد شده بود بهم

پالتوی قدیمیم 

یه کیف سفید که اصلا استفاده نکرده بودم و جاگیر بود تو کمد 

ریملم که ته کشیده بود 

چند دست لباس خونگی که واجب بود دور ریخته بشن

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
پویش نذر کاغذ رو تو ضیح بدین لطفا،متشکرم

یه گروهی هستند  زمانی که کاغذ باطله هارو جمع کنید اندازه ش زیاد بشه (ترجیحا اندازه یه کارتن موز طبق گفته خودشون) میان میبرن و برای نیازمندان هزینه میکنن 

کانالشون رو تو ایتا دارم قراره این بار کاغذای رو هدیه بدم به اونا

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
یه گروهی هستند زمانی که کاغذ باطله هارو جمع کنید اندازه ش زیاد بشه (ترجیحا اندازه یه کارتن موز طبق ...

کاغذ سفید یه رو ؟!یا کلا کاغذ باطله ،من تو محل کارم کلی کاغذ باطله دارم

کاغذ سفید یه رو ؟!یا کلا کاغذ باطله ،من تو محل کارم کلی کاغذ باطله دارم

باطله

روزنامه

کتاب فرسوده یا بلا استفاده

و...

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.