2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
دوستان من حدود ۱۱۰ صفحه از کتاب ِ لذت کمتر داشتن رو خوندم ، برای من که حدود ۶ ساله سبک مینیمالیستی ر ...

بله برای من بارها پیش اومده به خصوص اون اوایل زندگی مشترک که باید یه عالمه وسیله رو تو یه خونه ۶۰ متری جا میدادم

برای مثال بند رختم اوایل جا نداشت میذاشتم کنار یخچال بعد به این نتیجه رسیدم که کنار لباسشویی جاش بهتره

یا توستر کوچیکم که کلی جاش رو عوض کردم تا الان گذاشتمش گوشه آشپزخونه رو کابینت

یا سرویس چاقوم که هنوزم بلاتکلیفه و هی از این کابینت به اون کابینت جا به جا میشه

حتی دیزی سنگی هم اولا جا نداشت میذاشتیمش بالای کابینت و هی هردفعه چهارپایه میذاشتیم برای برداشتنش ولی خب بعد مدت ها تو کابینت براش جا باز شد 

و همینطور الی آخر...

کلی وسیله بود که تو خونمون جایی براشون نداشتیم و الان تازه بعد دو سال به یه حد ایده آلی رسیدم تو این مورد و تقریبا میشه گفت دیگه بیشتر چیزا سرجای خودشونن

نهال🌱

چقدر کامنت ها امروز عالی بود.

دوست عزیز قابلمه جدید مبارک در مورد رنگش خودت اذیت نکن این رنگ هم قشنگه برای روحیه خودت هم خوبه رنگ تو آشپزخونه خیلی خوبه.در مورد مارک اش اطلاعی ندارم

در جواب سوال دوست مون بله واتفاقا چند روز پیش همین جا گفتم هنوز جای مناسب بعضی وسایلم پیدا نکردم برای خیلی ها ممکنه پیش بیاد گاهی فصا کوچیکه کابینت ها یا کمددیواری کمه یا کامل نشده هنوز ،وسایل زیاده،بچه کوجیک هست،گاهی کسی از اعضای خانواده همکاری نمی کنه جای وسایل جا به جا نیشه واقعا دلایل زیادی داره که الان شاید من حضور ذهن ندارم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دوتا شلوار بگ که دیگه دوستشون ندارم یه دونه بردم خونه مامانم اونجا بپوشم یکی ام الان تو خونه می پوشم کهنه بشه بره خروجی.

مشکل لباس یکی دیگه از مشکلات من که هم قشنگ باشه هم راحت باشه هم ترجیحا پوشیده باشه نمی دونم شما هم این مشکلات دارید یا نه.

مثلایه پیراهن خریدم قشنگ هم هست پوشیده است ولی نخ نیست وتو تن عرق می کنی اذیت میشی.

یا یه پیراهن دارم هدیه گرفتم زیباست جتس اش عالیه ولی قسمت پایین لباس زیاد تو دست وپام

خلاصه مشکلات اینجوری با لباس ها دارم.

فعلا دست ودلم به خرید مجدد نمی ره.

شادی صدام کنید
از دوتا شلوار بگ که دیگه دوستشون ندارم یه دونه بردم خونه مامانم اونجا بپوشم یکی ام الان تو خونه می پ ...

منم دقیقا در مورد لباس باشما هم سلیقه م.لباسی که بهم حس راحتی نده هم از لحاظ جنس هم قد هم قد آستین نمیتونم باهاش رابطه برقرار کنم.

چیع این تاپیک واقعا 😕😕😕 2800 صفحه کشش دادین 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
از دوتا شلوار بگ که دیگه دوستشون ندارم یه دونه بردم خونه مامانم اونجا بپوشم یکی ام الان تو خونه می پ ...

لباس خونه که خیلی راحتیش مهمه و اینکه نخی باشه ، من لباس نایلونی اصلا نمیپوشم یعنی پیش اومده یه بار پوشیدم دیدم عرق میکنم ، گذاشتم خروجی

چیع این تاپیک واقعا 😕😕😕 2800 صفحه کشش دادین

حتما یه چیزی هست که انقدررررر کــــش اومده

ده صفحه اول و بخون متوجه میشی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی بعدی تخته ی سینک 

و کاپشن خراب همسر 

این دو روز کلی خروجی داشتم و خیلی حس و حالم خوبه یه تصمیماتی برای چیدمان خونه تو ذهنم گرفتم که اینشالله تا یک ماه دیگه عملیش کنم حس و حالم خیلی خوب میشه

سلام دوست جونا😘من یه مقداری اسطخدوس دارم که چون مزه زهرمار میده و حتی بوش تلخه سخته خوردنش(گویا واس ...

اسطوخدوس به هر کسی نمیسازه طبعش گرم و خشکه

کسی که طبع سرد و تر داشته باشه براش عالیه ولی کسی که طبع گرم خشک داشته باشه فوق العاده مضره

باید ببینی طبع و مزاج کسی که میخواد استفاده کنه چیه بعد استفاده کنه که نتیجه عکس نده خدای نکرده

❌لایک❌
دقیقا می فهمم چی میگی . این معضل بیکاری و تغییر شغل خیلی مهمه .نمیشه بی گدار به آب زد . ما هم موقعیت ...

انشاالله هرجا هستین با خانواده خوب و خوش و سلامت باشین .واقعا درست میگین نمیشه بی گدار به آب زد .خداروشکر که تونستین به شهرتون برگردین و کاراتون جور شده .والا ماهم امیدمون فقط به خداست ،درست عرض کردین واقعا تو شهر خودت و کنار فامیلها زندگی کردن هم یسری معایب داره میفهمم چی میگین .من بیشتر شهرمو برای طبیعتش برای خونه های بزرگش دوست دارم ،دلم برای خوراکی ها و میوه های ارگانیک شهرمون تنگ شده .برای کبابی ها و قصابی های درجه یکش 😂برای فامیلامون دلم تنگ نمیشه الا پدرو مادرم تمام ...موفق و پیروز باشی ،سپاس ♥️🌺🌺

👩‍❤️‍👨