2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738848 بازدید | 44705 پست
با نظرتون موافقم کافی بار یکی از مثال هاشه..مثلا من کتاب میخونم و دوست دارم تو خونم قسمتی رو به این ...

دقیقا من دیروز که کتابخونه رو مرتب کردم چنین کاری انجام دادم

کتابخونه رو بردم کنار میز کامپیوتر که کنار سالنه

یه صندلی و میز کوچیکم گذاشتم کنارش (از سر سرویس مبل و ناهارخوری قبلی)

استند گل هم منتقل کردم اونجا

یه فضای خوشگل و عالی پشت مبل ها ایجاد شد برای کتاب و مطالعه و سرچ (R&D)😅😁

این فانتزی همیشگیم بود

اینم کافی بار من📚

انگار سالنم بزرگتر شد

یه انتقادی که می تونم از خانه داری خودم بگیرم وقبلا اینجا گفتن اینکهمن جا گذاری وسایل تو خونه بلد نی ...

شادی جان ، من الان ۶ ساله تو این خونه هستم ، به جرات میتونم بگم تازه ۶ ماهه که چیدمان کابینتها اون چیزی شده که دلم میخواد و راحتم ، انقدر جابجا کردم و پاکسازی کردم تا باب میلم شده

لوازم سنگین کابینت‌های پایین باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی جان ، من الان ۶ ساله تو این خونه هستم ، به جرات میتونم بگم تازه ۶ ماهه که چیدمان کابینتها اون چ ...

بله دقیقا

@هیدوا جان اسم ات آبی نشد نیستی عزیزم

انشا...به شادی مشغول باشی

شادی صدام کنید
وای😂🤣 اتفاقا این جوری می نویسم گفتم حالا بچه ها میگن این تقلب میکنه و میانبر میزنهولی خب ببین یه د ...

حق با شماست فقط روز اول دوتا برس گذاشتی خروجی رو یدونه حساب کردی😂😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان گلم یه بلوز داشتم که اصلا نپوشیده بودم چون نمیشه جلوی نامحرم پوشید با اینکه آستین داره و ...

یه چیزی برام خیلی جالبه.... فکر کنم 99 درصد دوستانی که تو این تاپیک هستن عقایدشون یکسانه ! حس میکنم یکی از دلایل اشتیاق به مینیمال بودن همین عقایدمونه

دقیقا من دیروز که کتابخونه رو مرتب کردم چنین کاری انجام دادمکتابخونه رو بردم کنار میز کامپیوتر که کن ...

به قول نی نی سایتی ها فقط عکس بذار... 😂

یه چیزی برام خیلی جالبه.... فکر کنم 99 درصد دوستانی که تو این تاپیک هستن عقایدشون یکسانه ! حس میکنم ...

البته متاسفانه من خیلی دور شدم از خدا و بابتش خیلیم ناراحتم ولی نمیدونم چکار کنم 😔

همیشه به شادی جان که مینویسه نماز قضا خوندم غبطه میخورم 

خروجی آخر شب:

دو تا از کش موهام که خیلی شل و ول شده بود🥴

تو اینستا دیدم کش موها رو می‌جوشند دوباره محکم میشد؛انجام دادم، ظاهرش درست شد ولی بعد دو روز همون‌جوری گشاد شد...

⬅️یه دقیقه رفتم مهمونی نسبت به قبل با شدت بیشتری خونه میزبان تو ذهنم هم نظم دادم هم پاکسازی کردم اول ...

عزمزمه تو پست هات دیدم نوشتی پنتری.

برام‌سوال شد پنتری چی هست  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

شبتون بخیر باشه .

منم تقریبا یک سالی هست تاپیک رو دنبال می کنم گفتم امشب بیام چند خطی هم بنویسم‌

هم قبلا خیلی وسایل رو نگه می داشتم لباس کیف البته در بیشتر موارد استفاده میکردم اما حجم انباشتگی حس بلاتکلیفی خستگی و...داشتم چون کمدم زیادی پر بود .برام دل کندن یخت بوداما کم کم موفق شدم مثلا گلدان د گل های مصنوعی که اصلا دوستشون نداشتم دنگ و روشون رفته خروج دادم تقریبا ۴ یا ۵ تایی بودن. یسری لباس خروجی دادم . یسری بخشیدم تعدادی فروختم .

کفش و کیف هم همینطور .....

کلا خیلی الان خونم سبک تر شده .سعی کردم ورودی خرید روسری رو کم کنم قبلا خیلی روسری میخریدم الان بیشتر ازنصف رو خروج دادم و چندتایی شال هم کادو گرفتم که استفاده می کنم.

من گاهی شال ....با خواهرم رد وبدل میکنیم .

یسری کتاب دارم ازدوران دانشجویی که گذاشتم دیوار بفروشمش از وسایل خونه هم سرویس قابلمه ی سنگین که کیفیت خوبی هم نداشت فروختم بیخودی جااشغال کرده بود به جزاون هم سرویس سبک تر و...داشتم .

تشک هم یکی دوتا اضافی دارم میخوام بزارم با قیمت پایین دیوار .مهمون شب خواب اصلا ندارم .

زیر زمین خونمون نیاز به پاکسازی کامل داره باید تو تابستون باهمسرم بشینم پاکسازی کنم.

کلا سعی می کنم روی ورودی هام بیشتر کنترل داشته باشم و خرید هیجانی نکنم 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی