2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست
دقیقااینکه بشه تیک زد هم واجبه چون بعضی جاها یه سری لوازم نیاز نیستلیست شخصی چیه گلم؟

بله این برنامه گوشیم تیک هم میخوره

مثلا لباس. چادر. لباس زیر. نوار بهداشتی. مسواک و... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز سینک رو اعلاشویی کردم

اول با سرکه که جرم و لکه آبو تمیز کنه

بعد با پنبه و جلاسنج اساسی برق انداختم  و دست آخر با پودر  لباسشویی  شستم

..کابینت زیر سینک  دستمال کشیدم ..سطل زباله شسته شد

کیسه زباله ها  تموم شده بود از انباری ده تا آوردم و جدا کردم و دونه دونه تا کردم گذاشتم تو سبد خودش

کیسه های کوچکتر که از خریدا میاد اونا برا سطل زباله آشپزخونه کوچیکن .‌سوا شدن که برا سطل سرویس استفاده بشن ..گذاشتمش تو راهرو سرویس..

قرص ماشین  تموم شده بود از انباری شارژ شد

کلا امروز  کابینت زیر سینک تمیز و مرتب شد

صبا هستم 

ممنونم هایدی جان من که واسه همه چیز تو گوشیم یادداشت دارم برای پیک نیک هم همین طور لیست شما هم خیلی خوب بود.

می دونید مادر همسرم می رن بیرون غذا تو دیس می کشند خوب به نظر من نیازی نیست.

یا مثلا حتما سالاد کاهو میارن با پیش دستی جدا در حالیکه همیشه سالادشون دست نخورده بر می گرده.

دیشب همانطور که گفتم لیوان های دوغ شستیم توش چایی ریختیم این خیلی بهتر بود تا ده لیوان با خودمون بکشیم این ور اون ور این خصلت شون به افضای خانوادا با همون شدت سرایت کرده

مثلا ما مهمون داریم همسرم خیلی خرید می کنه حالا تصمیم دارم این بار که برام مهمون اومد سفت وسخت جلوش بایستم.

شادی صدام کنید
من نمیام😁نمیدونم چجور شخصیتی دارم ولی اصلا دلم نمیخواد تا وقتی کسی ازم درخواستی نداده یا کمکی نمیخو ...

منم نمیام ..می‌دونی چیه  هرکسی می‌دونی چیا براش کاربرد داره یا نه 

من خونه مامانم پاکسازی میکنم ..چون ناراحت نمیشه 

اما تو خونه مادر همسرم به هیچ وجه دست نمی‌زنم ..چون شخصیت احتکار گر داره ..اصلا نه حرفشو زدم تا حالا نه دست زدم 

اما تااا دلت بخواد تو خونه مامانم پاکسازی انجام دادم 

صبا هستم 
ممنونم هایدی جان من که واسه همه چیز تو گوشیم یادداشت دارم برای پیک نیک هم همین طور لیست شما هم خیلی ...

می دونید بچه ها من همیشه میگم اخلاق آدما طرز لبلس پوشیدن سبک زندگی ادم ها به خودشون مربوطه مثل حجاب بی حجاب مثل یک خانم ازدواج می کنه یه خانم تحصیلاتش ادامه میده یکی ابی دوس داره یکی سبز دوس داره یکی درون گراست یکی معاشرتیه این ها به خود ادما ربط داره قرار نیست همه شبیه هم باشن ولی اعتقاد دارم وقتی یه چیزی غلطه دیگه من باید خودم اصلاح کنم.وقتی من می بینم با بهم ریخته بودن کمدم وسایلم پیدا نمی کنم زمان زیادی صرف مرتب کردنشون می کنم والی آخر چه اشکالی داره کمدم پاکسازی کنم

این تعمیم بدین به همه چیز

واقعا همه ابعاد زندگی

شادی صدام کنید
من نمیام😁نمیدونم چجور شخصیتی دارم ولی اصلا دلم نمیخواد تا وقتی کسی ازم درخواستی نداده یا کمکی نمیخو ...

منم نمیام ..می‌دونی چیه  هرکسی می‌دونی چیا براش کاربرد داره یا نه 

من خونه مامانم پاکسازی میکنم ..چون ناراحت نمیشه 

اما تو خونه مادر همسرم به هیچ وجه دست نمی‌زنم ..چون شخصیت احتکار گر داره ..اصلا نه حرفشو زدم تا حالا نه دست زدم 

اما تااا دلت بخواد تو خونه مامانم پاکسازی انجام دادم 

صبا هستم 

دیروز عصر ..پاکسازی باکس دارو ها انجام شدش شربتایی  که بیش از ی ماهه باز شدن رفتن خروجی 

پمادهایی ک می‌دونم خیلی وقته باز شدن 

لیست کردم دوتا پماد ک تموم شدن باید جایگزین بشن 

صبا هستم 

دیروز زردچوبه تموم شده بود ..خریدم 

بعدش کلیه ظرفای ادویه رو شستم و دوباره پرکردم  یکی از شیشه هام ک اتفاقا متفاوت بود با بقیه ترک برداشته بود گذاشتم خروجی 

من تو ادویه مینیمالم 

زردچوبه 

فلفل سیاه 

نمک 

آویشن 

پول بیبر 

صبا هستم 
می دونید بچه ها من همیشه میگم اخلاق آدما طرز لبلس پوشیدن سبک زندگی ادم ها به خودشون مربوطه مثل حجاب ...

آفرین، منم با این نظر شما موافقم. خونه ی پدری همسرم همونطور که قبلا گفتم به شدت انباشتگی داره و بقیه افراد خانوادشون هم هرچی که نیاز ندارن میارن میندازن اونجا.هیچوقت نظر ندادم که چرا اینجوریه یا بخوام چیزی رو جابجا کنم. ولی درست نیست طرف نظر و طرز فکر غلط خودش رو به زور القا کنه و همه رو تو دردسر بندازه. هر وقت خواستیم با مادر همسرم بیرون بریم ازبس برای جمع کردن وسایلِ الکی طولش میده که همیشه یه بحثی سر دیر رسیدن و کلافگی اطرافیان بین خودشون پیش میاد. خوب میتونه مدیریت کنه که این دلخوری ها پیش نیاد ولی.....

یه چیز دیگه هم بگم و اون اینکه گاهی اگه اینجا در مورد شخصیتی صحبت میکنم که کارهاشون رو قبول ندارم نه اینکه بخوام بگم خودم کاملم، صرفا به این خاطره که به خودم یادآوری کنم مینیمال شدن برای آرامش و آسایش جسم و روانمه و من این سبک رو انتخاب کردم که مثل اون شخص رفتار نکنم. از نقد کردن یه سری کارهای آدما که دوستان هم اینجا مطرح میکنن همین برداشت رو دارم. وگرنه هر آدمی مختاره تا جایی که به کسی آسیب نزنه هرجور دوست داره زندگی کنه. 

چه حس مشترکی.دقیقا منم با احتیاط صحبت می کنم که سوبرداشت نشه که من کاملم ودیگران ناقص ما داریم از گفتگو ها تجربه کسب می کنیم.اگه بهتون بگم مادرم تا چه حد وسیله دارن وچقدر خونشون نامنظم باز مادرهمسرم گاهی حرف گوش میده مامان خودم اصلا.

شادی صدام کنید
چه حس مشترکی.دقیقا منم با احتیاط صحبت می کنم که سوبرداشت نشه که من کاملم ودیگران ناقص ما داریم از گف ...

دقیقا باهاتون موافقم ..منم گاها که میگم مثلا مادر شوهرم اینجوریه یا مادرم ..میگم یوقت دوستان اینجا حس نکنن مثلا از مادر همسرم ایراد میگیرم 

ن دقیقا می‌خواییم بگیم اینکار مغایر مینیمال بودنه ..وگرنه تو خیلی موارد من به مامان خودمم ایراد میگیرم ولی چون ارتباط ما مادر دختری هست خیلی حرفا رو پذیرش میکنن و حتی اجازه پاکسازی میدن و من خونه مامانم  آتش به اختیارم برا پاکسازی 😀

صبا هستم