2777
2789

پنج تا بچه داره و خونشون تو ی روستای دور افتادست میرفت شهر کارمیکرد تا نون حلال دربیاره..شاید این ادم تو عمرش ی لباس درس نپوشید ی غذای بیرون نخورد یا ی رستوران نرفت واسه پول حلال جون میکند ولی این شد عاقبتش .ادم ظالم و حروم خور هم زیاد دیدم ک روز ب روز خوشبختر و گردن کلفت تر و زورگو تر میشن..بنظرم عدالتی وجود نداره اصلا و ابدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درجواب اون حرفت که گفتی چرا آدم ظالم خوشبخت تره:

وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روحشون شاد.

متاسفانه این سوانح برای کارگرها زیاد اتفاق میافته. کارفرماها برای سود بیشتر، هیچگونه نکات ایمنی در محل کار در نظر نمی گیرند... چون فقریند، ظاهرا جونشون هم ارزشمند نیست...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
معنیش چیه

آنان که به راه کفر رفتند گمان نکنند که مهلتی که ما به آنها می‌دهیم به حال آنان بهتر خواهد بود، بلکه آنها را (برای امتحان) مهلت می‌دهیم تا بر گناه و سرکشی خود بیفزایند، و آنان را عذابی خوارکننده است. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40