2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738922 بازدید | 44705 پست
دلم یه سبکی وفراغ بال بودن به معنی واقعی کلمه می خواد یه جور رها شدن از تمام دلبستگی های دست وپا گیر ...

چقدر قشنگ نوشتید و چقدر به دلم نشست،انشاالله کم کم همونی که میخواید میشه،منم کلی نکته های ریز از لیلی یاد گرفتم،دیروز داشتم برای دخترم توضیح میدادم،دلم میخواد ذهنش آماده باشه،وقتی خودش تشکیل خانواده داد،اسیر انباشتگی و زیاده خواهی نشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تازه کابینتم ک تمیز کردم ظرفی بود ک چندساله استفاده نکردم ولی خروجی هم نمیزارم😞

اشکالی نداره دوست عزیز به خودتون فرصت بدین کم کم رو روال میوفتین فعلا از چیزهایی که در خروجی بودنشون هیچ شکی نیست شروع کنید تا خدای نکرده خروجی هیجانی هم نداشته باشین

هویج یا اون وسیله که ژله ایه به دندون میزنن(اسمشو نمیدونم) بذار فریزر یخ بزنه بعد بده بهش که بزنه به ...

هویج احتمال تکه کندن خیلی زیاده ... ما ساقه کرفس میزاریم فریزر و میدیم بچه... 

کمی استامینوفن به لثه اش هم بمالی عالی... دایی همسرم که بیمارستانی هست اینو یادم داد و واقعا عالی بود.

سلام خانما امروز ظرف داروها رو آوردم که قرص بخورم گفتم دیشب سرما خوردم،دیگه همینجور قرص های خیلی قدیمی و اونایی که استفاده نمیشد رفت خروجی خیلی خلوت و خوب شد.ظرف هام هم خیلی هاشون استفاده نمیشه مدتهاست استفاده نکردم باید بره خروجی اما الان خونمون تعمیرات و باز سازی داره گذاشتم انشاا...تموم شد اساسی مرتب کنم

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

سلام دوباره از،صبح چندتا نایلون وسایل و اشغال ریختم دور

شوهرم همه رو دونه دونه نگاه کرده کلی سنجاق داشتم برای ۱۳ سال پیش اصلا استفاده نمیشد انداختم رفت

الانم کلی غر زدههه پولام رو می‌ریزی دور منه بدبخت باید برات هی بخرمممم

خونم در حال انفجاره میگه خونه کوچیکه

میگم خونه کوچیکه اما این همه وسیله

مثلا ۸ تا چوب تو راه پله گذاشته ۴ پایه فلزی بزرگ میگم اینو رد کن یه تاشو بخریم

۴ تا گلدون گه گل ندارن

تو جا کفشی پره کفش که اصلا نمیپوشهههه

تو کمد دیواری هد رو نگم

وای وای کلی سبد حصیری گل 

من چ کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی میتونه کمکم کنه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خروجی های دیشب من:

استند جام گیلاس که انداختم رفت. خیلی وقت بود رو مخم بود. خدا رو شکر همسرم قبول کرد.

مانتو، لباس زیر و تی شرت نو که میدم به خواهرم.

بازی فکری چوبی که میدم بره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique