اینو که باغ دارن و لباس کار احتیاجه رو درک میکنم ولی واقعا به نظرم سلیقه خانم یا آقای خونه هم خیلی تاثیر داره تو این چیزا.
منم اطرافم باغدار زیاد میشناسم هردو هم خیلی لباس کار و این چیزا دارن و هم مرتب بینشون دیدم و هم شلخته. دقیقا خانواده ای دیدم که بعد از اینکه لباس کارو میارن مثلا اویزون میکنن روی یه جالباسی. خانواده ای هم دیدم که پرت میکنن رو زمین و موقع نیاز دربه در دنبال لباس کار مناسب میگردن و از همه بهتر خانواده ای دیدم که لباس کارو اگه نیاز باشه همون موقع میندازن لباسشویی و میشورن و اگه نه تا میکنن و تو یه کشو مخصوص میذارن
به نظرم اینکه وسایل جای مشخصی داشته باشن هم به تمیز و مرتب موندن خونه کمک میکنه و هم اینکه میتونیم چندمدت یکبار بررسی کنیم و درصورت لزوم بذاریم خروجی
خونه مادرشوهر منم پر از کمددیواری و کمد و... ولی جای جای اتاق رو که نگاه کنی لباس رو زمین ریخته. مثلا مادرشوهرم میخواد بره جایی میره یه خروار لباس رو اینور اونور می ریزه تا چادرشو از زیر اونا پیدا کنه
یه ظرف زیرسیگاری رو گذاشتن مخصوص ناخون گرفتن و همیشه ی خدا پشت پنجرشونه و توش هم پر ناخن!
تو عمرشون تسبیح استفاده نکردن اصلا مذهبی نیستن ولی از در و دیوار خونه تسبیح اویزونه. حوله دستی ها از لوله های گاز اویزونه. تو یخچال یه لیوان گذاشتن توش پر از مسواکه که بعضیاش حتی معلوم نیس صاحبش کیه!
چرخ خیاطی ندارن و اصلا اهل دوخت و دوز نیستن ولی یه ظرف خیلی بزرگ دارن پر از نخ های رنگ های مختلف و انواع و اقسام وسایل خیاطی و ... و نخ های گلوله شده و درهم تنیده و ...
روی اپن معمولا پر از پلاستیک نون های بیات شده یا بسته های دستمال کاغذی نصفه و نیمه، البته مادرشوهرم یه احتکارگر واقعیه ولی خب بقیه اعضای خانواده هم در حد خودشون رعایت نمیکنن و بیشتر دامن میزنن و مدام هم میشینن میگن مادرمون هیچی نمیندازه دور!
به نظرم هرکسی خودش تا حدودی رعایت کنه و وسایل خودشو چندوقت یکبار بررسی کنه و خروجی بذاره خونه به این وضع دچار نمیشه. مثلا همون نخ ها رو خواهرشوهرم راحت میتونه بذاره خروجی ولی اینکارو نمیکنه و همه تقصیرا رو میندازن گردن مادر خانواده. یا بقیه خواهربرادرا وسایل اضافیشون رو میارن خونه مادرشوهرم یا ازونجا به عنوان انباری استفاده میکنن یا حیفشون میاد چیزی بندازن دور میارن میدن به اونا! خب وقتی میبینیم کسی خودش به اندازه کافی احتکار میکنه دیگه ما نباید خروجی هامونو ببریم اونجا
منم یه خواهر دارم هرچی میخوام بندازم میگه حیفه! اوایل خروجی هامو بهش نشون میدادم ببینم نیاز داره یا نه. ولی وقتی دیدم چیزارو از من میگیره و اصلا استفاده نمیکنه دیگه هیچی بهش نگفتم که خونه ش وضعش اسفناک تر ازینی که هست نشه