مادر من در منزل بیشتر تونیک و شلوار میپوشن
سنشون بالاست و استایلشون شاید مورد پسند خیلیا نباشه ولی ایشون اینجوری راحت هستن
سه عدد تونیک دو عدد شلوار منزل دارن
هر وقت این سه عدد نزدیک به کهنگی بشن مامانم پارچه تهیه میکنن و خودشون برای خودشون لباس جدید میدوزن .چون مدل براشون ساده شده تو یک روز هر سه رو میدوزن و قبلیا رو خروج میذارن
عروسی ها پیراهن ساده میپوشن یک پیراهن ساده میدوزن یکی دو عروسی گذشت میبخشند و برای مجلس بعدی پیراهن جدید میدوزن
مادرم سالها مزون داشتن و براشون لباس دوختن کار راحتی هست
بیرون مانتو میپوشن شلوار رو بازاری میخرم اما مانتو یک عدد مانتو خنک برای تابستان یک عدد کمی ضخیم تر برای زمستان دارند
فصل که تمام بشه چیزی بنام جمع کردن لباس ندارند مانتو رو میبخشن و زمانی که به فصل تغییر لباس نزدیک بشیم ایشون برای خودشون یک مانتو میدوزن
کفش سه جفت یکی مخصوص باشگاه هست یکی برای خرید و مهمانی و به طور کلی هرجا برن یکی هم مجلسی تر که فقط برای عروسی و... پا میکنن
کیف هم دو تا دارن یکی کوچیک برای روزمره یکی یکم بزرگتر که با همون سفر میرن
هر سفر زیارتی و سیاحتی برن با همون کیف مایحتاج شخصی رو میبرن و یجورایی برای همه اطرافیان سواله که چطور با یک کیف کوچیک سفر میکنن
قابلمه ها رو نشمردم ولی یه قابلمه و تابه کوچیک دارن برای مصرف خودشون
دو قابلمه و یک تابه دارن برای مواقعی که ما دخترا مهمانشون هستیم
دو قابلمه و یک تابه خیلی بزرگ دارن برای مهمان
مادر من ظرف دردار مصرف نمیکنن و بجاش هر غذایی اضافه بیاد سه چهار عدد قابلمه روحی برای همین کار دارن یا با اونا میذارن داخل یخچال برای وعده بعدی یا با همچنان میفرستن منزل ما دخترا ( ترجیح خودشون گزینه دوم هست)
طلا فقط یک انگشتر دارن و یک جفت گوشواره البته در جوانی طلای بیشتری داشتن در حال حاضر بخاطر بالا رفتن سن تحمل زیورآلات رو ندارن
ظروغن غذا خوری هم چون مهمان های مادر من قبل فوت پدر حدود سی نفر بودن مادرم همه چیز به اندازه سی نفر داشتن
بعدد فوت پدر یک ست شش نفره از همه چیز رو بخشیدن چون پدر نبود و یکسری مهمانی ها مثل قدیم برگزار نخواهد شد
تصمیم داشتن ظروف بیشتری رو ببخشن ولی ما دخترا نذاشتیم چون روز به روز جمعیت درجه اول ها زیاد میشه
انباری دارن ولی وسیله های داخلش برای خودشون نیست
دوچرخه سابق و یکسری لوازم یکی از خواهرزاده هام اونجاست چون منزل اونا انباری نداره
لوازم آرایشی و بهداشتی مصرف ندارن مثل خیلی از خانم های مسن