2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736095 بازدید | 44675 پست
بنظر خودم مینیمال ترین آدمی که میشناسم مادرمه ظروف غذاخوری ، پخت و پز و پذیرایی تماما به اندازه مهما ...

وسوسه شدم تا اون چند تا عکسی که دارم رو هم ی بازنگری بکنم!  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو فرش رو با آب قاطی کنید و برای تمیزی سطوح استفاده کنید یک بطریش رو بالای یکسال میتونید مصرف کنی ...

چه جالب حتما اینکارو میکنم. چون تو اطرافیانم کسی از شامپو فرش استفاده نمیکنه که بدم بهش. ممنون از راهنماییتون. 

خانومااااا کمکککککک....من ظاهر خونم مرتبه و خیلی خلوت....ولی امان از کابینت کمددیواری کشو ...ینی از ...

یه روز همه رو بریزید بیرون از کمد. اونایی که کهنه و بلااستفاده س فورأ بندازین دور.در مورد وسیله های نو و قابل مصرف سرفرصت تصمیم بگیرید و تکلیفشون رو روشن کنید. 

اگر میخواین مینیمال بشید باید اول دلبستگی به اشیا رو بذارید کنار و چیزهایی رو نگه دارید یا لازمشون دارید یا از داشتنشون لذت می‌برید. 

اول باید ببینین سلیقه شما و خانوادتون چطورهمن لوسترم چوبی ساده هستالان لوسترهای حصیری و چوبی بسیار ز ...

تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم نمیدونم چی دوست دارم ولی چشم حتما سرچ میکنم ممنون که راهنماییم کردی عزیزم❤