2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736484 بازدید | 44686 پست
ببین گاهی بچه ها فقط اسباب بازی نمیخوان... بچه من کوچیک بود بیشتر دوست داشت بازی های نامتعارف کنیم.. ...

سلام عزیزم میشه چندتا از این مدل بازیهاتون بگین.من هیچی بلد نیستم با پسرم بازی کنم اونم دوست داره بیشتر با من بازی کنه تا اسباب بازیهاش.پستتونو که خوندم خیلی‌ خوشم اومد.دلم برای پسرم سوخت. خدا بچه تونو حفظ کنه وهمین طور مامان خوبشو.

سلام عزیزم میشه چندتا از این مدل بازیهاتون بگین.من هیچی بلد نیستم با پسرم بازی کنم اونم دوست داره بی ...

ممنون گلم. همچنین شما رو برای هم حفظ کنه...

باید علاقه پسرتون رو بدونید ... 

پسر من علاقه زیادی به سنگ و چوب و آب داره... الانم که بزرگ شده سنگ قشنگ ببینه میاره خونه ...

علاقه به آب .... وقتهایی که کولر خاموش بود داخل حمام یا تراس یا اشپزخونه یه تشت اب میشد چهارپنج ساعت بازی و بعد از بازی هم دوش میگرفت و  بالافاصله بعد از بازی ساعتها می خوابید... ... اسباب بازی هم چندتا همیشه داشت برای اب بازی... که غرق کنه و خودش نجاتشون بده... یا بطری رو پر و خالی میکرد... یه کارهای ساده که برای بچه ها خیلی جذابه ... با همون آب تشت...

باور میکنید خیلی وقتها حتی ناهار داخل حمام بهش میدادم... البته بیشتر تابستونها اینکارو میکردیم.

گاهی هم برای تنوع کمی شامپو بدن قاطی آب میکردم و کف بازی میکرد... البته حتما عینک شنا استفاده کنه ... 

بچه ها اصلا از بازی تکراری که دوستش دارند خسته نمیشن .. ما بزرگترها سریع خسته میشیم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم. همچنین شما رو برای هم حفظ کنه...باید علاقه پسرتون رو بدونید ... پسر من علاقه زیادی به سنگ ...

ممنون عزیزم آره آب بازی این طوری تو پشت بام زیاد بازی می‌کنیم یادم نبود.عاشقه آبه راستش خودم زیاد حوصله ام نمیکشه.بازم ممنون.❤️❤️❤️

دوستان شما مینیمال ترین و مرتب ترین خونه و خانمی که میشناسیدچجوریه؟توروخدا یکم وصف کنید لذت ببریم مث ...

گندم جان مینیمال ترین واقعا هیچ کس ولی مرتب ترین بارها اینجا گفتم عمه های همسرم وزن عموش خیلی مرتب وتمیزن

عروس وداماد ونوه هم دارن.یعنی من انباری زن عموشم دیدم

جوریه که دلت می خواد ساعتها تو انباری اش بشینی انقدر دنج.

اصلا ندیدم موزاییک لوله ای دبه آب بدون استفاده ای واقعا هیچی.فقط وسایلی که لازم دارن اونم واقعا مرتب.

یه عمه شون پیش خونه باغ ما خونه باع دارن خودشون اینجا نیستند یعنی انقدر اشپزخونه این خونه باغ شون مرتبه.

تو هال هم فقط تلویزیون.

شادی صدام کنید

روزتون بخیر دوستان؛ 

امروز کابینت بالای هود رو مرتب کردم، دوتا سیم سیار و سه برق راهی بود که خیلی خاک گرفته بود تمیزشون کردم گذاشتم داخل نایلون (این خونه لازمش ن نداریم ولی شاید جاهای دیگه که پیریز کم بود لازم شه). 

جعبه ابزار رو مرتب کردم اندازه ی یه نایلون کوچیک وسیله ی بدرد نخور مثل سیم و میخ و پیچ و... رفت خروجی. 

یه قوطی اکسیدان تاریخ گذشته. 

چندتا دونه عود که گذاشتم دم دست برای سرویس بهداشتی استفاده کنم. 

دوتا جوراب کهنه 

یه لاک ناخن که تموم شده 

یه در قوطی حلوا شکری که خود قوطی قبلا خروجی رفته بود. 

پودر لباسشویی دستی که امروز تموم شد و فعلا نمی‌خرم، ببینم کارام با همین پودر ماشین راه میافته یا نه. 

📌الان شوینده های زیر سینکم شامل؛ پودر ماشین، مایع لباسشویی و دستشویی و ظرف شویی، وایتکس، جرمگیر من، شامپو فرش (اینو همسرم اشتباهی بجای جرمگیر خریده بود همینجور مونده، نمیدونم چیکارش کنم)، یه دونه پودر رخشا که اینم تموم شه دیگه نمی‌خرم. 

دوستان شما مینیمال ترین و مرتب ترین خونه و خانمی که میشناسیدچجوریه؟توروخدا یکم وصف کنید لذت ببریم مث ...

تو اطرافیان من فقط سه نفر به سبک زندگی مینیمال نزدیکن 

وسایل اضافه نگه نمیدارن خونه رو با دکور شلوغ نمیکنن. یکیشون برای بچه اش خیلی اسباب بازی میخره ولی این سری که من رفتم خونش فقط یک سبد کوچیک اسباب بازی کنار اتاق بود و وسط اتاق پخش و پلا نبودن

دو نفرشون به جز کمد دیواری کمد دیگه ای ندارن. نفر سوم  هم کمد دیواریش خیلی کوچیکه و فقط توش رخت خواب گذاشته دوتا کمد با یه دراور ست داره که قدیمی اما سالم هستن 

لباس پوشیدنشون معمولیه 

یکیشون همه چی رو با بهترین کیفیت میخره

من از دید مینیمال به خونه هیچ کسی دقت نکردم سر همون بهتر نمیتونم توصیف کنم ببخشید♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
روزتون بخیر دوستان؛ امروز کابینت بالای هود رو مرتب کردم، دوتا سیم سیار و سه برق راهی بود که خیلی خاک ...

هر چند ماه یکبار با اَبر بکش به فرشات قشنگ تمیز میشه 

اگه استفاده نمیکنی بده به یکی استفاده کنه چون تاریخش بگذره خراب میشه حیفه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام عزیزم شما پیج لیلی دیلی رو فالو کن،هایلایتاشو ببین،از توی یخچال تا کمد دیواری و... همه چیزش رو با جزئیات گذاشته،فکر نکنم آدم حتی تو خونه خواهرشم اینقدر بتونه همه چیزو با جزئیات ببینه،من خودم هروقت بی انگیزه میشم میرم یه سر به پیجش میزنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی امروز من یه ظرف در دار بزرگ بود که توش یه آبکش مانند هم داشت جنسش پلاستیک بود،مال جهازم بود از سال ۸۲ مرتب استفاده می‌کردم دیگه دیدم انگار خیلی کهنه شده،گذاشتم تو بازیافت و حتما یکی جایگزینش میکنم،لباس مدرسه دخترم رفت خروجی،راستش یه جوری شدم،دخترم دیگه مدرسه‌ای نیست و امسال آخرین سال مدرسه رفتنش بود،امیدوارم سال تحصیلی جدید براش بریم خرید وسایل دانشگاه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

یه شکلات خوری لب پر شد انداختم سطل آشغال

حواسم نبود اینکارو جلو مهمانم انجام دادم و ایشون از اون احتکار کننده های لوازمی حتی لب پر شده هستن🤦🏼‍♀️

چقدر نصیحت شنیدم!!! 😑

ولی بیخیال

خودم مهمترم😇

❌لایک❌

یه دونه جوراب فسقلیم کوچیکش شد رفت خروجی 

الان فقط یه جوراب داره و بااینکه موقع بیرون رفتن فقط کفش و جوراب میپوشه، ولی لازم نیست جورابی جایگزین بشه👌🏻

یه ظرف تخم شربتی خالی شد و چون من از این نمونه ظرف استفاده ای ندارم میدم به کمکیم👌🏻

❌لایک❌

خانومااااا کمکککککک....من ظاهر خونم مرتبه و خیلی خلوت....ولی امان از کابینت کمددیواری کشو ...ینی از بس نامرتبه ب زورررربسته میشهه...نمیدونم چیکارکنم ..هیجوری حس مرتب کردنم نمیااااد...واقعا ازینکه اینجوریه عصبی هم هستم

بنظر خودم مینیمال ترین آدمی که میشناسم مادرمه 

ظروف غذاخوری ، پخت و پز و پذیرایی تماما به اندازه مهمان ها هست 

لباس هاشون محدود و کاملا قابل استفاده

هیچ وسیله دکوری و تابلویی ندارن

یک کمد دیواری دارن که توش هم رختخواب هست هم لباس مهمانی و هم لباس منزلی

اهل نگهداری هیچ وسیله ای نیستن و قبلا هم گفتم از ما سه دختر و پدرم (فوت شدن) هیچ وسیله یا حتی عکسی توی منزلشون نیست 

اهل نگهداری یادگاری هم نیستن 

ققنوس
روزتون بخیر دوستان؛ امروز کابینت بالای هود رو مرتب کردم، دوتا سیم سیار و سه برق راهی بود که خیلی خاک ...

شامپو فرش رو با آب قاطی کنید و برای تمیزی سطوح استفاده کنید 

یک بطریش رو بالای یکسال میتونید مصرف کنید و مصرفش باعث میشه سطوح پرز کمتری جذب کنند

ققنوس