2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736475 بازدید | 44686 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز نوبت شستشوهاست تا اینجای روز انجام نشده

✅️یه جفت جوراب خودم پاره شد رفت خروجی

✅️یه کیسه نایلون که قبلا توضیح دادم همسرم پاکسازی کرده بود دوباره گذاشته بود تو کمدش امروز گفت بذار خروجی

✅️نماز قضا خوندم.

❇️گل برجسته های کنار ایینه عروسی ام کنده شده ریختم تو یه ظرف مربا گذاشتم تو کمد همسرم از نظر من این ایینه وشمعدون ها خروجی به دلیل اینکه خود ایینه دیگه بعد از این همه سال کیفیت نداره کل های ایینه وشمعدون ها هم هی کنده میشه هی همسرم می چسبونه.[اما می دونید دیگه همسرم خروجی نمی ذاره]

💐دوست عزیز خدا مادربزرگ تون رحمت کنه چی بهتر از نام ویاد نیک ‌براشون فاتحه خوندم

شادی صدام کنید

⬅️دوستای عزیزم من اگه در مورد بحثی تو گروه نظر نمیدم مثل همین لوستر دلیل اش این که تجربه ای ندارم به حساب بی توجهی نذارید.

✅️اینم یادم رفت بگم دیروز دخترم انقدر کلافه ام کرده بود تمام اسباب بازی هاش ریختم وسط هال بلکه مشغول شه من رها کنه حتی می خواستم بگم اسباب بازی جدید بخریم ولی بهتر نشد که بدتر شد.الان تمام اسباب بازی هاش جمع کردم فقط یه برج هوش گذاشتم بمونه که هدف دار با هم بازی کنیم.

نتیجه هم بهتر بود‌

شادی صدام کنید

خروجی های امروز من 1_قمقمه دخترم که جدید خریده اینو استفاده نمیکنه 2_پودر نارگیل که تو خونه ی ما استفاده نمیشه(خوردم رنده کرده بودم خشک کردم)

3_پیش بند که دیگه استفاده نمیکنم

۴_کابل

۵_یه سفره خیلی بزرگ نمیدونم چند متره ولی زیاده😂

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
دوستای خوبم من قراره چند روز دیگه لوستر بخرم راهنمایی میخواستم اگه عکس هم دارید بفرستیدلطفا ایده بشه ...

لوستر من برنجیه که کریستال داره و سر شعله هاش لاله نصب شده، مال جهیزیمه و با آینه و شمعدونم سته، خیلی دوستشون دارم و قشنگه ولی تمیز کردنشون مکافاتیه و اینکه اون موقع که خریدم مستاجر نبودیم ولی حالا که خونه اجاره ای هست یکی از دغدغه های بزرگم موقع جابجایی همیناس. بنظرم لوستری که آویز کریستال و اینجور چیزا نداره خیلی بهتره. 

دوستای خوبم من قراره چند روز دیگه لوستر بخرم راهنمایی میخواستم اگه عکس هم دارید بفرستیدلطفا ایده بشه ...

من لوستر ندارم . فکر نکنم هیچ وقت بخرم

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

اول باید ببینین سلیقه شما و خانوادتون چطوره

من لوسترم چوبی ساده هست

الان لوسترهای حصیری و چوبی بسیار زیبابی تو بازار هست،سرچ کنید مدلای مختلفش میاد

یخچال این یکی دو روز خیلی بهم ریخته بود کم کم وسایل اش استفاده شد یه مقدار گیلاسم بود الان یاداوری کردم همسرم برد سرکار بخوره .مقدار زیاددددددی رب انار که گذاشتم طبقه آخر پیش لوازم قنادی هام.طبقه ها همون قسمت ها که باز شده بود دستمال کشیدم.دوستان نخود فرنگی کنسرو شده همسرم خریده بعد از اینکه درب اش باز کردم چطوری باید بقیه اش نگهداری کنم تا دفعه بعد که بخوام استفاده کنم اینم بگید بعد از بلز شدن درب اش چند روز میشه نگه داشت؟

در حال حاضر آیتم هایی که استفاده نمی کنیم وخرید همسرجان:

✅️یه مدل نون که بسته اش باز نکردیم.

✅️یه شیشه کوچیک میوه های ترش که درش باز نکردیم.

✅️نخود فرنگی

✅️اب گیلاس پاکتی

✅️دلال یه نوع سبزی شمالی

✅️رطب

✅️سبوس برنج

✅️تخم مرغ محلی

✅️دوتا دنت

❌️این ها می خره بعد نمی خوریم بعد میگه دست نزن بذار بمونه می خوریم

شادی صدام کنید
یخچال این یکی دو روز خیلی بهم ریخته بود کم کم وسایل اش استفاده شد یه مقدار گیلاسم بود الان یاداوری ک ...

معمولا تو یخچال دو سه روز میمونه بعد خراب میشه بریز داخل الویه خوشمزه میشه یا داخل خوراک مرغ.... اگه استفاده نمیکنی بذار فریزر اونجوری خراب نمیشه

یک قاشق سبوس تو همه غذاهاتون بریز خیلی خواص داره طعم غذا هم عوض نمیشه. دلال هم تو سالادشیرازی. ماست. با خیار. با گوجه سبز خوب میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یخچال این یکی دو روز خیلی بهم ریخته بود کم کم وسایل اش استفاده شد یه مقدار گیلاسم بود الان یاداوری ک ...

نخود فرنگی رو بزار فریزر

اینایی رو که نمیخورین رو باهاش دسری چیزی درست کنین همین میوه های ترش هستشو بگیرین با اب گیلاس میکس کنین گلپر بزنین یا بهش پودر ژلاتین بزنین میشه یک دسر ، دنت هم  به عنوان سس دسر استفاده کنین یا کیک می خرین روی کیک بریزین تا باهاش خیس بخوره یا بچه فامیل اومد بدین بهش بخوره

سبوس رو داخل ماست و غذا هر دفعه کم بریزین تموم شه

رطب هسته هاشو دربیارین با پودر گردو،نارگیل ،پسته داخل غذا ساز بریزین بعد با دستتون حالت توپکی گرد کنین،اخرش میتونین داخل شکلات تخته ای اب شده بزنین

دلار هم اگه زیتون پرورده درست کنین داخل سبزی اون میتدنین اضافه کنین

نون هم برش بزنین روش قارچ،مرغ،پنیر پیتزا بریزین و به عنوان میان وعده یا شام نوش جان کنین