2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736848 بازدید | 44690 پست
شادی جان من اکثر بلوزهایی که تو خونه میپوشم لک وایتکس داره آخه وقتی سینک رو با وایتکس میشورم به لباس ...

برای هرجنس و نوع لکه راهکار متفاوتی گفته 

لینک نمیشه گذاشت... گوگل سرچ کنید از بین بردن لک وایتکس روی لباس...

سینک رو با وایتکس اصلا نشور. عمرش خیلی کم میشه و جنسش ضعیف میشه... یکبار لیموترش رو امتحان کن یا سرکه ... معجزه میکنه ...

سینک خودم رو روز اول فروشنده بهم گفت فقط تاید ماشین ... و بعد از هفت سال همچنان نو و بدون لک موند... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریه رو هم داغون میکنه و تضعیف... خیلی مراقب باشین

بله دقیقا ، باید ماسک بزنیم 

و البته اینم یادم رفت بگم که همون بخار وایتکس که به صورت میخوره میتونه لک ایجاد کنه 

من شاید ماهی یه بار استفاده کنم ، اونم با ماسک و دستکش و پیشبند 

الان کل وسایل زندگی من ایناست که لیست میکنم ...حالا دوستان میتونن نظر بدن که من چقد به مینی‌مالیست ش ...

حالا من میگم 

ی دست مبل پنج نفره

میز ناهارخوری دو نفره

ی فرش شش متری . دو تا یک و نیم متری و ی پادری

تخت خواب

تلویزیون

یخچال دوازده فوت 

ماشین لباسشویی

طناب فلزی

ی دست قابلمه استیل و سرامیک

ظرف دم دستی شش نفره

ظرف 12 نفره مهمان

12 تا لیوان

12تا فنجان نعلبکی

سه مدل فنجان دونفره 

سه تا سبد و لگن 

18 تا قاشق چنگال

12تا کارد و چنگال

4 تا بالش 

سه تا پتو گلبافت و سه تا مسافرتی

ی ماکروفر. یک دو سه . اسنک ساز. مخلوط کن

کتری قوری 

دو تا لگن تو حموم

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من خیلی وقتا به این موضوع فکر میکنم در آینده چند دست ظرف باید بگیرم که هم شلوغ نشه هم تو هزینه صرفه ...

من خانواده خودم با خودمون حدود ۱۸ نفرن. خانواده همسر هم  همون حدودا.   یه سرویس ۱۸ نفره چینی دارم و یه ارکوپال ۶ نفره برای دم دستم. بیشترین مهمانی که تاحالا داشتم همون ۲۰ نفر بودن

اگه خانوادت پر جمعیته و اهل مهمونی دادن خواهی بود ۱۸ نفره بخر که کم نیاری

منم دوس ندارم با هم دعوت کنم ولی گاهی بعضیا خودشون خودشونو دعوت میکنن! 

برای هرجنس و نوع لکه راهکار متفاوتی گفته لینک نمیشه گذاشت... گوگل سرچ کنید از بین بردن لک وایتکس روی ...

چشم ممنون حتما سرچ میکنم

من چندین بار اسباب کشی کردم و همه سینکها واقعا کهنه بودند و به کمک وایتکس یکم تمیز میشدن ولی خوب شد گفتی دیگه بعد اسباب کشی سینکم چون نو هست از اول دیگه اصلا بهش وایتکس نمیزنم😍

نازنین جان ، من هر وقت با وایتکس بخوام کار کنم پیش بند میبندم و دستکش میپوشم ، واقعا هم لباسهامون حی ...

مهتاب جان بهترین کار همینه ولی من خیلی تنبلیم میاد تند تند پیشبند ببندم یا دستکش دستم کنم این عادت خیلی بدیه ولی واقعا نمیتونم ترکش کنم😞

یه راهکار اینه موقعی که میخوای خونه رو تمیز کنی مخصوصا استفاده از وایتکس، حتما یه نوع لباس بپوشی یا ...

هیدا جان قبلا پیشبند میبستم و دستکش دستم میکردم ولی خیلی ساله که دیگه حوصله هیچی رو ندارم و تنبلیم میاد فقط میخوام تند تند کارهامو بکنم و تموم بشه راحت بشم😔

هایدی جان من سرویس ۱۲ نفره ارکوپال دارمسرویس ۱۲ نفره چینییه سرویس ۶ نفره گل سرخیتو سالهای ازدواج ام ...

فکر کنم مطلوب منم همینجوری باشه 

سرویس 12 نفره چینی 

گل سرخی هم مامان بزرگم بهم داده فکر کنم یک دسته

ارکوپال هم باید تو شرایطش باشم تا تصمیم بگیرم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چند صفحه قبل تر راجبع اعلانات ولایک کردن صحبت کردیدنگاه کردم دیدم ۶۰۰ صفحه اعلانات.دیروز تا حالا ۳۰۰ ...

چون زود پر میشه من به 10 صفحه میرسه پاک میکنم (تقریبا هر دو سه روز یکبار) 

گزارشمو تو همین پست مینویسم 

چند ماه پیش پنج شیش تا شلوار خونگی بابامو مامانم جمع کرده بود که تعمیر کنه تا الان مونده بود امروز اونارو تعمیر کردم

سه تا شلوار قبلیش و اگه بتونم میذارم خروجی 

چندتا عکس از گالری گوشیم پاک کردم

پیام های اضافی گوشیمم پاک شد

ورودی:  غوره خریدم باهاش ترشی درست کنم /یکم سرکه و ابغوره که مونده بود اینجوری مصرف میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را