2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737504 بازدید | 44692 پست

سلام بر دوستان گل مینیمالم .امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشین .چقد خوشحالم برای این تاپیک مفید و آموزنده ...خداخیرش بده استاترو ...من قبلنا اینجا تا حدودی پست میذاشتم ،اما واقعا بخاطر بچه ام الان نمیتونم ۲ سال و سه ماهشه و بسیار بازیگوش ....همیشه خواننده ی خاموش اینجام ...واقعا از ته دل خوشحال میشم برای یه همچین دوستان با شعور و فهمیده ای که اینجا فعالن ...آدم کلی چیزهای مفید یاد میگیره ....تورو خدا به حرف اونایی که میان پست منفی میذارن و یا مسخره میکنن گوش ندین ،شماها راه خودتون رو برین ...خیلیا اینجا خواننده ی خاموشن. ودارن از استفاده میکنن..یجورایی درس زندگی کردن رو یاد میگیرن ....نمونش خودم که یه احتکار کننده ی لباس بودم به طرز عجیبی در حال خرید لباس  و اصلا سیر نمی‌شدم از اینکار ...خداروشکر با وجود دوستانی مثل شما و استاترعزیز همه یرکمدهام خالی شدن نفس راحت کشیدن.دورورم خلوت شد .آرامش دارم .تایم زیادی دارم برای خودم .خونه ام در سخت ترین شرایط بهم ریختگی در عرض نیم ساعت تمیز و مرتب میشه ..

👩‍❤️‍👨
سلام بر دوستان گل مینیمالم .امیدوارم که همگی خوب و سلامت باشین .چقد خوشحالم برای این تاپیک مفید و آم ...

سلام دوست خوبم من شما رو یادمه خیلی از پستهاتونو تو این تاپیک خوندم ولی اون موقع من خواننده خاموش بودم الان خیلی خوشحالم که برگشتی لطفا شما هم دوباره تو این تاپیک فعالیت داشته باش راستش با دیدن پیامهای اون یکی دو نفر تازه وارد دلم گرفته بود با دیدن پیام شما جبران شد😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این تاپیک یاد گرفتم که لباس به اندازه ی احتیاجم بخرم ،وسایل آشپزخونه به اندازه ی نیازم و به اون سبکی ک دارم زندگی میکنم رو بگیرم ..مهمونامو در نظر بگیرم ...بیخودی پولهامو هدر ندم .حداقل پس اندازی داشته باشم برای کمک به اطرافیان و اونایی که واقعا نیازمندن .....شاید باورتون نشه خیلی خیلی توقعم از زندگی کم شده ...خیالم آسوده است .نه ک‌بگم مثلا تفریح نمیکنم یا چیزی نمیخرم..نه نه اصلا ...منظورم اینه قبلنا زیاده خواه و حریص بودم اما الان نه ذهنم آرامش داره .اصلا برام مهم نیست که وسایل آنچنانی داشته باشم یا حتما لوکس باشه نه اصلا ..فقط در حد نیازم ...تازه خدارو شکر با یه بچه ی کوچیک کلی مسافرتم میریم ...کاش سالهای قبل با یه همچین سبکی از زندگی آشنا میشدم .اما هنوزم دیر نیست و من ازاین بابت نگران نیستم .بازم خداروشکر که دوساله بااین سبک آشنا شدم و نه راستشو بخواین زیر کوهی از لباس و خرت و پرت غرق میشدم 🤷

👩‍❤️‍👨
سلام دوست خوبم من شما رو یادمه خیلی از پستهاتونو تو این تاپیک خوندم ولی اون موقع من خواننده خاموش بو ...

آخی عزیزم .حالتون خوبه ...منم خوشحالم از اینکه الان پست شمارو خواندم .باور کنید خیلی خیلی دلم میخواد اینجا فعال باشم اما تا میام فعالیت کنم دخترم اجازه نمیده و کل وقتمو برای دخترم می‌ذارم ...الآنم خوابیده که تونستم فعال باشم ..امیدوارم که همیشه سلامت باشین .مینی‌مال زندگی کنین .و هرچی که خواسته ی دلتونه بهش برسین🙏

👩‍❤️‍👨
سلام دوست خوبم من شما رو یادمه خیلی از پستهاتونو تو این تاپیک خوندم ولی اون موقع من خواننده خاموش بو ...

ایشالا همیشه شاد و پیروز باشی و هیچوقت دلت نگیره عزیزم .🌺🌺🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨
امروز جعبه ابزار رو چک کردم🛠️همسرم خیلی به ابزار و پیچ و مهره علاقه نداره و ما تقریبا تا سال سوم زن ...

به به چه عالی واقعا کیف کردم

ارزوی من همچین جعبه ابزار تمیز و مرتب و کم پیچ و مهره ایه😁 که البته با وجود یه همسر فنی اصلا بهش نخواهم رسید 

اینم بگم من چند روز پیش یه مقدار طلا گرفتم یعنی کل پس انداز من ۲۵تمن شد همشو دادم طلای دست دوم ،نمیدونم واقعا کارم درست بوده یا نه ؟......اما میخواستم بگم که انگیزه ای بشه برای همه ی دوستان عزیزم ♥️🌺...قبلنا هم اینجا گفتم کلی از وسایل غیر ضروری خونه رو فروختم از فرش و بوفه و میز تلویزیون گرفته تا خرده ریزه های آشپزخونه و اینا ...آخه من مستاجرم ،نیاز ندیدم که اینهمه وسیله و خرت و پرت رو باهم داشته باشم ...دیگه نمی‌خوام مثل گذشته زندگی کنم همش چشمم دنبال لباس و وسیله ی خونه باشه ...دوست دارم بیشتر مسافرت برم ،غذاهای خوب بخورم روی تغذیم کارکنم .وقت آزاد بیشتری داشته باشم .برم پیاده روی ووووو یکسری کارای دیگه .آها دلم میخواد کلاس زبان برم .اما فعلا با یه بچه ی کوچیک نمیتونم سختمه ....دوستان از تک تکتون تشکر میکنم ،خدا خیرتون بده .ایشالا هرچی از خدا می‌خواین نصیبتون کنه 🙏چه مادی باشه چه معنوی باشه هرچی هرچی .....

👩‍❤️‍👨

الان کل وسایل زندگی من ایناست که لیست میکنم ...حالا دوستان میتونن نظر بدن که من چقد به مینی‌مالیست شدن نزدیک شدم 😂💪🙏🙏🙏.     یه دست مبل هفت نفره ......یخچال و گاز که از واجبات هر خونه ای هست ...یه جاروبرقی و لباسشویی .....دوتا فرش نه متری ...با چنتا موکت کناره ...تی وی ......وسایل دکوری صفررررر اصلن ندارم ....هفتا بالشت .....۹تا پتو ...شش تا تشک ...ظرفهای اشپزخونم هم سه تا قابلمه یه زودپز +کتری و قوری که واجبه ....استکان چایخوری فقط دو‌دست .....آبخوری یک دست .......کل ظرفهای دم دستی ششتا پلوخوری با خورش خوری .......ویک سرویس ظرف ۱۲نفره برای مهمون........یه ساعت روی دیوار ....کلا دوتا نکمدون دارم و فقط یه قندان 🙆دوتا زیرانداز برای بیرون و یک سبد .......و چنتا خرده ریز واجب و ضروری زندگی ...آها کاردو چنگال فقط ۱۲ تا ....تمامممممممم 

👩‍❤️‍👨

آها یدونه ماهیتابه دارم بزرگه...قاشق و چنگال کلا ۲۴تا .......فلاسک دوتا ....دیگه بچه ها یکسری واجبات زندگی هست که اونارو هرخونه ای دارن مثلا سیخ کباب با منقل اینا ...یا مثلا یدونه کارد تیز آشپزخونه ....یه سطل زباله و توحموم فقط یه تشت 😂😂😂😂کل زندگی من الان همینان باورکنید ....یعنی الان من چقدر به مینی‌مالیست شدن نزدیک شدم .......خودم و همسرم خیلی خیلی راضی هستیم ...اینجوریا نبوده که بخوام بزور مینی‌مالیست بشم نه ...من عاشق این سبک شدم و فقط دارم لذت میبرم .خداروشکر همسرمم داره همکاری می‌کنه ...خدایا شکرت برای همه ی داده ها و نداده هات ...خدایا شکرت برای دستهای سالممون که داریم باهاشون تایپ میکنیم .برای چشمامون که سالمه و زیبایی های دنیارو میبینیم .برای بدن سالمی که داریم .....از خدا میخوام که به مردم عزیزمون کمک کنه ،از این تحریمها و گرونی ها خلاصی پیدا کنیم ...هممون یجورایی سختمونه .قبول کنید که مردم تحت فشارن ....خدایا خودت به هممون کمک کن 🙏

👩‍❤️‍👨