2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737525 بازدید | 44694 پست
این ایده خوبه ... ولی خودمون هم نیاز به تنوع داریم...الان پسرم یازده سالش هست و پرده اتاقش رو دوست د ...

خیلی خوبه اینجوری😍ما چون پرده هامون و دیر به دیر عوض میکنیم یه چیز ساده گرفتیم که زیاد توش رنگ نداره 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
تقریبا نه ماه هست که اینجاییم و بعد از این همه مدت برای اولین بار یه وانت بازیافتی اومد. چنان گاز می ...

ای جانم عزیزم کاملا تصور تون کردم منم الان میام از چادر گلدارم میکم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب امروز نوبت کمد دیواری هاست الوعده وفا

از کمد همسرم دوتا تی شرت،دوتا لباس زیر،یه پیراهن ،یه بافت

یه کلاه بافتنی که خودم براشون بافته بودم،چند جفت جوراب رفت خروجی وتا قبل از اینکه بیاد چادر گلدارم سر کردم مثل جِت رفتم گذاشتم تو سطل زباله خوشبختانه سطل خالی بود الان همسایه ها زباله می ریزن می مونه اون زیر

✅️همشون کهنه کهنه وگاها پاره یا سوراخ بودن.

✅️یه قرار داد کاری این وسط ها پیدا کردم.

✅️یه پک هدیه گرفته بودن شامل فلاکس،ماگ،خودکار وقرآن

قرآن که یکی دوماه پیش دادم به خواهرم که لازم داشت.

بقیه آیتم ها گذاشتم تو قسمت های مربوط به خودشون

[جعبه اش محکم بود]تو کمد همسرم پر از لامپ حالا نمی دونم سالم نیستندهستند  تو یه سمت جعبه لامپ ها چیدم در جعبه هم گذاشتم کنارش بقیه آیتم ها بچینم.

❌️لباس هاش برگردوندم تو کمد خودش کمد من خیلی شلوغ کرده بود+ساک لباس ها وجوراب هاش

لباس ها وآیتم های ورزشی اش چیدم زیر آویز لباس هاش

چندتا لباس هاش گذاشتم کنار بشورم فکر کنم از وجود دوسه تاش بی خبره.

✅️یه کاپشن بزرگ وحجیم داره با اجبار گذاشتم بالای کمد دیواری+دو سه دست لباس کار

✅️مقداری کاغذ دسته بتدی کردم چندتا کارت ویزیت وکارت عروسی دور ریختم

✅️

شادی صدام کنید
خوب امروز نوبت کمد دیواری هاست الوعده وفااز کمد همسرم دوتا تی شرت،دوتا لباس زیر،یه پیراهن ،یه بافتیه ...

چند روز پیش که دنبال این قرار داد کاری اش می گشت یه عالمه کاغذ که نیاز نداشت وخرت پرت دیگه پاره کردالان می بینم گذاشته تو کمدش 

✅️یعنی ما داریم با یک فرهنگ انباشتگی که از والدین به ارث بردیم زندگی می کنیم وگرنه همسرمن چیزی بخواد می ره نوش می خره ولی با این وجود باز وسیله نگه‌می داره چون این جوری بزرگ شده.

حالا اون پلاستیک نگه داشتم بیاد ببینم می داره بریزم بیرون

شادی صدام کنید
خوب امروز نوبت کمد دیواری هاست الوعده وفااز کمد همسرم دوتا تی شرت،دوتا لباس زیر،یه پیراهن ،یه بافتیه ...

آهان این یادم رفت یکی دوتا نیست که

یه پوست گوسفند از این ها که پهن می کنند کنارشومینه یکی دوسال پیش اورد خونه یکی بارم جایی تو خونه استفاده نکردیم اینم تو کمدش بود حالا ببینم چه جوری ببرمش خونه باغ از خونه خارج اش کنم

شادی صدام کنید

تاپیک علافا

تیشرت و شرتای کهنه رو میندازن دور  میان گزارش کار میدن😂😂😂😂

جمع کنید بابا    لعنتیای مینیمال

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
آهان این یادم رفت یکی دوتا نیست کهیه پوست گوسفند از این ها که پهن می کنند کنارشومینه یکی دوسال پیش ا ...

منم یه دونه دارم. البته پوست بز هست . میخوام پیشنهاد  بدم به کسی که دکور سنتی داره. اگر نخواست بعد باهاش کیف درست میکنم 😀

[QUOTE=345082505]آهان این یادم رفت یکی دوتا نیست که یه پوست گوسفند از این ها که پهن می کنند کنارشومینه یکی دوسال پیش ...[/QUOTوای،چقدر چیزای الکی جمع میکنه همسرتون،برادر منم همینه،تمام پشت بوم،حیاط،انباری،و هرجایی که بگید پر کرده از چیزهای عجیب غریب

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود