2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737490 بازدید | 44691 پست

دوست مون گفتن خیار پاشدم دیدم ۳ تا خیار داریم

یکی اش برای نهار سالاد شیرازی درست کردم.یکی اش شب سالاد کاهو درست می کنم.یکی اش می مونه برای فردا

هندونه ام اماده کردم گذاشتم جلوی چشم که بخوریم.

شادی صدام کنید
حالا چون بچه ان پرده ساده رنگی بگیر مثلا آبی ساده صورتی ساده سبز ساده البته سلیقه ای .من سفید ساده ب ...

مرسی عزیزم فرش ندارم پس همون موکت کافیه. 👌

برای پرده پسرم رنگ قرمز دوست داره به نظرتون این رنگ چطوره؟ اتاق دلگیر نمیشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم فرش ندارم پس همون موکت کافیه. 👌برای پرده پسرم رنگ قرمز دوست داره به نظرتون این رنگ چطوره ...

حس می کنم تپش قلب بیاره

مخصوصا وقتی افتاب بتابه...بنظر من قرمز اصلا رنگ مناسبی نیست.

مرسی عزیزم فرش ندارم پس همون موکت کافیه. 👌برای پرده پسرم رنگ قرمز دوست داره به نظرتون این رنگ چطوره ...

عزیزم به نظرم پرده سفید یا رنگ خنثی مثل کرم و... بد نمیشه چون اتاق بچه ها به اندازه کافی با وسایل و اسباب بازیاشون رنگی رنگی میشه

اگر هم خواستین رنگی بگیرین رنگش خیلی جیغ نباشه و رنگ ملایم بگیرین

الان اتاق بچه ها به این وضعه: یه کمد اضافی تقریبا خالی، یه کمد کوچیک(این کمد هم واقعا بی ریخته ولی ...

دستگیره هاش رو میشه تعویض کنی....

یه مدت برچسب هست واسه کمد و ... اگر دوست داری میتونی برای اینکه کمد و دراور ست بشن بهشون بچسبونی

پسر منم قرمز دوست داشت... من پارچه قرمز و سفید خریدم و راه راه برش زدم... پنج تکه شد . سه تا قرمز و دوتا سفید.. بعد برای تنوع گاهی سفیدها کنار هم و قرمزها کنار هم... گاهی هم یکی درمیون میچینم روی چوب پرده

سلام دوستای عزیز، این روزا خروجی خاصی نداشتم، ورودی هم جز خوراکی و شوینده چیزی نبود. 

خروجی اجباری دیروز؛ شیشه ی آب نارنج افتاد شکست. 

ظرف پلاستیکی مایع ظرفشویی و پیاز داغ که گذاشتم تو بازیافتیا. 

یه نایلون گذاشتم برای خروجی لباس ها که فعلا ردشون نکردم تا آخر تابستون یه سری وسیله ی دیگه بهش اضافه شه میدم خیریه. گزارش خروجی اینا رو قبلا داده بودم. 

تو فکرمه یه سری از ظرف ها رو بذارم خروجی ولی فعلا بنا به دلایلی دست نگه داشتم. 

امشب ۲ تا کابینت مرتب کردم . یک ظرف در دار و بشقاب ملامین که خط وخش افتاده بود رفتن خروجی .من تقریبا ...

عزیزم منم اونموقع ها نتونستم طبق سلیقه خودم خرید کنم راستش نخواستم به خانوادم فشار بیاد ولی بعدا خرد خرد هر چی که دوست داشتم خریدم و چون هر چیزی رو کم کم و با زحمت خریدم برام باارزشتره و بیشتر قدرشونو میدونم و دوسشون دارم😍

شب همگی بخیر. پریروزپسرموبردم بهداشت که اونجا ازم خودکارخواست خانمه منم بهش دادم ودیگه نتونستم بگیرم ...

من هی میام شمارو لایک میکنم بعد امضاتون و میبینم عذاب وجدان میگیرم و لایکم و بر میدارم 😂 

فقط اون 9 نفری که لایک کردن.... 😅😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تقریبا نه ماه هست که اینجاییم و بعد از این همه مدت برای اولین بار یه وانت بازیافتی اومد. چنان گاز میداد انگار مسابقه داره میده...

قیافه منو تصور کنید ... تندتند چادر گلدار سر کردم با دمپایی مردونه افتادم دنبالش .... عمو عمو 😂...

خلاصه که ترمزشو گرفت و عقب عقب برگشت و همچنان پاش روی گاز... 

حالا من... دوباره با همون سرووضع دویدم که بازیافتیا رو بهش بدم... 

عموعه فکر کنم شوکه شد 😂... یه عالم کاغذ و دفتر و کتاب جمع شده بود....

الان حس سبکی دارم و ارامش... 

پولش به اندازه یه سکه پارسیان میشه😄...هووورا ...

یه سوال دیگه برای اتاق بچه ها که ۹ متریه اگه فقط یه موکت بدون طرح بگیرم کافیه؟ یا حتما باید قالی یا ...

اگه تخت دارن فقط موکت بنداز اگه رو زمین میخوابن قالی هم بگیر

به نظر من مثل اون یکی اتاقتون سفید ساده بندازید که بعد چند سال بچه ها بزرگ شدن دیگه نخواید عوض کنید 

به نظر من مثل اون یکی اتاقتون سفید ساده بندازید که بعد چند سال بچه ها بزرگ شدن دیگه نخواید عوض کنید

این ایده خوبه ... ولی خودمون هم نیاز به تنوع داریم...

الان پسرم یازده سالش هست و پرده اتاقش رو دوست داره... چون سلیقه خودش بوده... 

بارها خواستیم تعویض کنیم بازم قرمز انتخاب کرده . خلاصه که همه دوتا سه بار تعویض شدند و اتاق پسرم همچنان پای برجاست...و به سلیقه اش احترام می گذاریم... تازه بماند جلو دوست و هم سن هاش با افتخار میگه اتاقم سلیقه خودمه 😎...