2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737846 بازدید | 44694 پست
سلام دوست عزیز شما هم لطفا گزارش پاکسازاتو بده تا ما هم لذت ببریم😍

امشب ۲ تا کابینت مرتب کردم . یک ظرف در دار و بشقاب ملامین که خط وخش افتاده بود رفتن خروجی .

من تقریبا همیشه خروجی دارم مواظب ورودی ها هم هستم اما متاسفانه موقع جهیزیه خریدن دستم باز نبود که اونجوری میخام بخرم 

دوستان عزیزم یه کم از پیامد پاکسازی بگم براتون.من بعدپاکسازیم اولین مجلس عروسی دعوت بودم باور میکنین اولین بارم بود سر نیم ساعت آماده شدم .😊😊چون هم لباسم رو میدونستم چی بپوشم چون فقط چندتا مجلسی نگه داشتم بقیه رو دادم رفته .و لوازم آرایش چون از هریک فقط یک نوع دادم زودی آرایشم رو انجام دادم قبلا چون وسایل آرایشم زیاد بود هشون رو هی امتحان میکردم و پاک میکردم آخر هم کلافه میشدم😆ولی امشب با حس خوب از خونه خارج شدم و خونه هم منظم موند قبلا برای یک مهمومی کل لباسام ولو میشد داخل اتاق.فرداش هم باید کلی کار انجام میدم 

ممنون که هستین❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرامش مینیمالیستی فقط به کارهای خونه ختم نمیشه.اینحور مراسمات هم میعهمی چقد آرامش وارد زندگیت شده

نمیدومم تونستم منظورم رو برسونم یانه.

مثلا چون فقط یک‌نوع کفش مجلسی نگه داشتی دیگه ذهنت مجبورنیس بگه کدومو بپوشم میدونی یه دونه داری و باید انو بپوشی

سلام  

چند روزه ما اومدیم خونه ی جدید. طرح دیوارهای خونه خیلی شلوغه. بعد تو هر دیواری چند میخ زدن به دیوار. 

با چنین دیواری مگه بازم خونه تابلو و تزیینات نیاز داشت؟ 

✨✨✨

موقع جابه جایی فقط همسرم راضی شد میز وسط رو نیاره. یه کمد اوایل ازدواجم قرض گرفته بودم اون موقع خونه مون کمد دیواری نداشت الان اون کمد چند ساله وبال گردنم شده.

✨✨✨

خیلی موقع جابه جایی اذیت شدم با خودم گفتم کاش فقط به تعدادمون ظرف و رختخواب داشتم نه چیز دیگه ای. 

وقتی همسرم رختخوابهای سنگین رو بلند میکرد و میاورد گفتم مگه چند بار باید جور خرید اشتباه رو کشید؟ این رختخوابها مگه چند بار در سال استفاده میشند؟ 

انشالله پول دستم بیاد به مرور زمان باید عوضشون کنم. 

الان اتاق بچه ها به این وضعه: 

یه کمد اضافی تقریبا خالی، یه کمد کوچیک(این کمد هم واقعا بی ریخته ولی هیچ جوره نمیتونم ردش کنم چون همسرم میگه یادگاریه)🙄، یه دراور که دستگیره هاش بعد دو سه سال شکست(موقع خرید باید به مدل دستگیره هاش دقت میکردم و نمیگرفتم)... 

تازه پسرمم مقداری وسیله از گوشه و کنار خونه اورده اینجا 

کلا سرگیجه گرفتم. 

دوستان نظرتون در مورد پرده ی سفید برای اتاق بچه ها چیه؟ از پرده های عروسکی خوشم نمیاد.  

الان اتاق بچه ها به این وضعه: یه کمد اضافی تقریبا خالی، یه کمد کوچیک(این کمد هم واقعا بی ریخته ولی ...

سلام عزیزم،پرده اگه روشن میگیری

جنس خوب بگیر چون زود کثیف میشه،لک نمونه

بله واسه اتاق بچه ها موکت بدون طرح ساده خیلی خوبه

خروجی دیروز چند تا از لباس های نوزادی دخترم

دادم به یکی از آشناها که برای نینیش استفاده کنه😍

الان از لباس های نوزادی دخترم فقط یه دست سایز صفر مونده که دلم نمیاد بدم به کسی یا خروجی بذارم با اینکه تصمیم گرفتم دیگه یادگاری نگه ندارم

نهال🌱

من لباس ها و وسایل اضافه دخترم رو همه رو ریختم داخل یه چمدون بزرگ تا موقعی که لازمش بشن و استفاده کنه یعنی از لباس های سیسمونیش گرفته تا لباس هایی که بهش هدیه دادن و هنوز اندازه ش نشده همه توی این چمدونه

الانم این چمدون انقدر پر و سنگین شده که جا به جاییش واقعا برام مشکله ولی خب چاره ای هم نیست باید صبر کنم تا لباسا یکی یکی اندازه ش بشن و از چرخه خارج بشن تا یکم این چمدون سبک بشه

خروجی های دیروزشم گفتم که چند دست از لباسای نوزادیش بود با دوتا لیوان پلاستیکی که درآوردم دخترم استفاده کنه

نهال🌱

دیروز خونه مون هیات داشتیم تعداد کمی اومدن یه جعبه بزرگ شیرینی گرفته بودیم

خیلی اضافه اومد بیشترش رو کیسه کیسه کردیم دادیم بردن

یه کیسه هم فرستادم خونه مامانم

الان برا خودمون فکر کنم ده تا دونه مونده حدودا

❌️لایک❌️

شوهرم پشت سر هم خیار خریده بود به طوری که قبلیا داشت خراب میشد

۴ تا کیسه بود

یه کیسه از تازه هاش رو آوردم خونه مامانم

بقیه رو هم دو شب پشت هم سالاد شیرازی مفصل درست کردیم خورده شد

ده تا دونه هم تازه هاشو شستم گذاشتم دم دست خورده بشه

تقریبا اسراف نشد فقط چند تا دونه اش رفت زباله

از انباشت یخچال خیلی بدم میاد

❌️لایک❌️

الان اتاق بچه ها به این وضعه: یه کمد اضافی تقریبا خالی، یه کمد کوچیک(این کمد هم واقعا بی ریخته ولی ...

حالا چون بچه ان پرده ساده رنگی بگیر مثلا آبی ساده صورتی ساده سبز ساده البته سلیقه ای .

من سفید ساده بیشتر برای آشپزخونه وپذیرایی یا همون هال می پسندم بازم تاکید می کنم سلیقه ای 

برای اتاق شونم همون موکت کافیه اگه فرش داری پهن کن اگه نداری نیازی نیست.

شادی صدام کنید