2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738784 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا کار دارم گفتم امروز یخچال تمیز کنم فکر کردم سه طبقه باید در بیارم بشورم ولی با یه دستمال نمدار تمیز شد

امروز نوبت شستشوهاست که کاری ندارم شاید به جاش گاز تمیز کنم یا کار دیگه ای انجام بدم.

شادی صدام کنید
بله عزیزم خیلی ممنونمبله منم گیر کردم بدجوری هم گیر کردم از آبان پارسال تمام زندگیمو جمع کردم میون ی ...

منم بیشتر وسایلم خونه مامانمه درحد رفع نیاز اسباب آوردم . قرار بود اسفندماه تحویل بدن که ماهم بعدش کابینت و‌پرده ... بزنیم اسباب کشی کنیم ولی چهارماه گذشته هنوز آماده نشده☹️☹️الآنم گفته یا شهریور یا مهر دیگه آماده ست 🤦🏾‍♀️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

هایدی جان وقتی پستهاتو میخونم همیشه میگم خوش به حال همسر آیندت که چنین دختر خانوووووم به تمام معنا ن ...

قربونت بشم لطف داری 😘

برام دعا کنید یه همسر خوب نصیبم بشه♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
قربونت بشم لطف داری 😘برام دعا کنید یه همسر خوب نصیبم بشه♥

انشاا...

دوستای گلم به نظر من تا زمانی که خونه مورد نظرتون تمیز نکردید خونه فعلی تون جمع نکنید هر وقت خونه اماده کردن تو یه هفته هم می تونید اسباب هاتون جمع کنید.

فقط می مونه بخش شستشو که به نظرم تو خونه جدید شستشو انجام بشه از این کلافکی الان بهتره.

شادی صدام کنید

#چالش-هفته-سیزدهم

یک حوله بزرگ که پرز میده و کاربردی نیست. هدیه بوده

دوتا از شلوارهای پسرم که کوچیک شدن

سه تا ازبلوز های پاییزه پسرم که کوچیک شدند

یک مانتو. یک بلوز. یک شلوار خونگی خودم

کاپشن وسویشرت وکلاه پسرم

یک تشک کودک

خروج قسمتی از پرونده مدرسه

خیلی خوشحالم که تو این تاپیک با دوستای خوب وفهمیده ای آشنا شدم واقعا تک تک تون خیلی ماهید.

جدا از مینیمالیست از جنبه های دیگه هم ازتون یاد می گیرم.

ممنونم از استارتر که باعث جمع شدن این گروه خوب شد

شادی صدام کنید
منم بیشتر وسایلم خونه مامانمه درحد رفع نیاز اسباب آوردم . قرار بود اسفندماه تحویل بدن که ماهم بعدش ک ...

عزیزم نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی از آبان پارسال همیشه وعده وعید دادن که تا یک ماه تحویل میدم بعد گفتن حتما تا عید بعدش گفتن اردیبهشت الانم که تیر هست بازم میگن یکماه دیگه تمومه ولی هنوز خیلی کار مونده ولی ما خرداد ماه که کار گچکاری و کاشی که تموم شد زود یه نفر رو آوردیم کمد و کابینت رو زد ایشونم خیلی بدقولی کردن ولی چون همه کارها با هم پیش میرفت برامون بهتر شد واحدمون کمد و کابینتش تموم شده پرده هم اندازه گرفتن و آماده است ولی موقع اساس کشی نصبش میکنیم ولی انشعابات و کلی خرده ریز هست که نمیشه اساس ببریم ولی حداقل میدونم که به محض تحویل خونه دیگه منتظر کمد و کابینت و نصب پکیج و رادیات نمی مونیم خواستم تجربمو بگم که اگه کاشی آشپزخونه تموم شده زود برای کابینت و کمد اقدام کنید که بعدا یکی دو ماه هم معطل کابینت کار نمونید هر کاری که مربوط به خودتونه و امکان انجامش هست انجام بدید که زودتر کارها پیش بره انشالله به زودی و با دلخوش اساس ببری خونه جدیدتون هم مبارکه عزیزم 

دوستان گلم خیلی معذرت میخوام که خارج ار ز بحث تاپیک حرف زدم به جورایی اینجا درد و دل هم میکنم باشماها ببخشید😅

ممنون آخه گفتین هر چقدرم بزرگ باشه یک دست میذارم

بله گفتم یک دست واگه جا داشته باشم دلم می خواد قسمت پذیرایی از تی وی جدا باشه که فقط یه مبل دو نفره بذارم

بیشتر از این‌نمی پسندم

حالا شاید اینجا عزیزانی دو دست مبل گذاشته باشن خوب بسته به سلیقه واستفاده شون داره‌ وخیلی هم عالیه.

شادی صدام کنید
انشالله همسری نصیبت بشه که قدر جواهری مثل شما رو بدونه و خوشبخترین باشی عزیزم😘

عزیزمی ان شاءالله همگی شاد و خوشبخت باشید😘♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را