2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738928 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جانم واقعا سردرگم شدم اگه پیشنهادی راه حلی داری بگو چیکار کنم چون راهکارهات همیشه منطقی و درست ...

گلم شما لطف داری نسبت به من 

من اگه جای شما بودم با خودم میگفتم الان اینجایی که هستم خونه جدیده 

و من تا تموم شدن کارهای نیمه کاره باید صبر کنم و قبول کنم که این کارها زمان میبره 

یا اینکه طبق حرف اوستا و بنا و کابینت ساز با خودت زمان بندی نکن که تا فلان روز خونه آماده ست 

یه زمان زیادی رو برای خودت در نظر بگیر بگو ان شاالله تا آخر امسال اینجا همستم و بعد میرم خونه جدید اینجوری اون زمان، اذیتت نمیکنه و قبول کردی که نهایت تا آخر امسال میتونی اینجا بمونی و تحملت میره بالا. 

دیگه به رفتن خونه جدید تو ذهنت فکر نکن میدونم سخته ولی بیشتر اذیت میشی بگو ان شاالله هرچه زودتر کارها تموم بشه و میریم فعلا من این خونه رو با همه خاطراتش دوست دارم و واقعا دوست بدار 

❌لایک❌
متاسفانه بشدت گرماییم ونمیتونم هدبندروتحمل کنم. واینکه طبق گفته خودتون واقعاقشنگ نیس. خیلی وقتاطلق ا ...

هدبند نباید اصلا پیدا باشه گلم 

اگه گرمایی هستید پس براتون سخته 

من اصولا موقع بیرون رفتن دوش میگیرم و برای همین هدبند اذیتم نمیکنه 

❌لایک❌
خانما یه کمک به من می کنید شما داخل پذیرایی به ابعاد 4در 8 چند دست مبل می‌ذارین،یک طرف 4متری پرده ...

یه دست مبل گلم 

هال و پذیرایی ما 11 متر در 5متره دوست مبل گذاشتیم 

❌لایک❌

خانما یه سوال برام پیش اومد من حجاب جوریه که موهام از پشت وبعل وجلوی شال بیرون نیست یه کم فقط جلوی موهام بیرون.منم می تونم از تل یا طلق استفاده کنم چون شال وروسری ها روی سرم کج میشن.

کلا دوست دارم استایل ام همیشه خلوت ومرتب باشه ولی با قسمت شال وروسری مشکل دارم.

جنس خوب با ایستایی خوب هم برای افرادی مثل من که شال وروسری شلخته ورها سر نمی کنن معرفی کنید.

شادی صدام کنید
خانما یه سوال برام پیش اومد من حجاب جوریه که موهام از پشت وبعل وجلوی شال بیرون نیست یه کم فقط جلوی م ...

شال وروسری ها یا سُر هستند

یا انقدر نرم ولطیف اند که قسمت سرشون گرد یا به قول لیلی دیلی تیز نمی مونه می چسبه به سر

زمستونی ها که بعضی هاشون پف دار وحجیم اند دوتا دارم در حال حاضر

ابریشم یکی دوتا دارم البته نه اصل اش ولی باز خود بود ایستایی خوبی داشتند.

شادی صدام کنید
گلم شما لطف داری نسبت به من من اگه جای شما بودم با خودم میگفتم الان اینجایی که هستم خونه جدیده و من ...

هیدوا جان پستت رو چندین بار خوندم و واقعا یه آرامش عجیبی گرفتم خیلی ممنونم چشمممم دیگه سعی میکنم بهش فکر نکنم و به فکر زندگی روزمره خودم باشم تا به وقتش کارها درست بشه به امید خدا

فدای دل مهربونت عزیزم جات خالی بود واقعاخیلی ممنون از دعای خوبت❤️میدونم انتظار خیلی سخته این شرایطو ...

چشم سعی خودمو میکنم که خودمو فعلا سرگرم کنم خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم 😍😘

دوباره این متن و نوشتم نمبدونم چرا سایت هنگ کرد نیومد 🙁😅خروجی این چند روز چند تا قلمه گل هدیه دادم ...

هایدی جان وقتی پستهاتو میخونم همیشه میگم خوش به حال همسر آیندت که چنین دختر خانوووووم به تمام معنا نصیبش میشه خوشبخت بشی الهی عزیزم😍

منی که لباس زمستونیا رو از دم دست خارج کرده بودم دوباره اومدن دم دست از دست هوای شهر ما نمیشه رو لبا ...

بله انگار پاییزه نه تابستون 😆😂 ما هم دیشب کل در و پنجره ها رو بستیم و پتو کشیدیم رومون واقعا هوا سرد شده ولی من خیلی خوشحالم چون تحمل سرما خیلی راحتتر از گرماست

ممنون که جواب دادی ست ۸ نفره گذاشتین یعنی دو تا سه نفره و دو تا تک نفره ؟؟بعد اینجوری فضای خالی خونه ...

یک سمت خونه کامل پرده اس که یه کاناپه سه نفره ودوتاازعسلی های کوچیک وبزرگ  اینطرف واونطرفشه. یه سمت دیگه دیواره که اونیکی کاناپه سه نفره روگذاشتم ادامه اون دیوار راهرویی هست که میره سمت حمام واتاقا. روبروشون یه دیوار کوچیکه که تلوزیون گذاشتم. درورودی هم سمت چپ تلوزیونه. این سمتم اشپزخونس وبقیش بازپنجره ودربالکنه که دوتا تک نفره گذاشتم.پذیرایی من به حالت ال دوسمتش پنجره اس که یه سمت کاناپه سه نفره وعسلی هاس وسمت دیگه تک نفره ها

لطفالایک نکنین. 
خانما یه سوال برام پیش اومد من حجاب جوریه که موهام از پشت وبعل وجلوی شال بیرون نیست یه کم فقط جلوی م ...

شادی جان طلق که بزنی حتما روسری روباید باگیره فیکس کنی وحجاب کامل میشه چون اگر یکم روسری شل باشه طلق بازمیشه. فکرنمیکنم موبیفته بیرون با طلق قشنگ باشه. من طبق تحربه خودم روسری های کرپ حریر قشنگن ولی بشدت لیزن. شال پلیسه خیلیییی خوبه وتکون نمیخوره ولی روسری پلیسه خوب نیس جلوی سرش قشنگ واینمیسه. ازاین روسری های ابریشم ژاکارد هم قشنگن واصلالیزنمیخورن ومجلسی طورن وبرای استفاده روزمره هم تقریبامناسبه. روسری های نخی هم خیلی باید حواسمون باشه اکثرجنسا سریع پرزمیدن

لطفالایک نکنین.