2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738848 بازدید | 44705 پست
ایکاش رک بهشون میگفتید براتون سوغاتی نیارن یا اگه خیلی اصرار داشتن خودتون یه خوراکی یا چیزی که استفا ...

خوشش نمیاد 

هم اینکه بگم سوغاتی برامون نگیر و هم اینگه بگم به جاش اینو بگیر 

اخلاقش تو دستمه🫣

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=342430253]سلام خوبین خانما  خواستم تبریک بگم به اون دسته از دوستانی که به تازگی به منزل جدیدشون رفتن یا 

دوست خوبم برگ بیدی جان نمیدونی از اینکه اسممو آوردی و به یادم بودی چقدررر ذوق کردم😍🤗

من هنوز اساس کشی نکردم هنوز بلاتکلیفم 

امیدوارم شما به زودی به خونه جدید خودت بری ولی آرزو میکنم یه خونه خوشگل و آماده نصیبت بشه خونه نیمه کاره با این سازنده های بد قول پیرت نکنه اینقدر انتظار و سختی کشیدم که تمام ذوق و شوقم برای اسباب کشی کور شده 

سلام عزیزم خوش برگشتین فکر کنم شماهم مثل من تو جریان اسباب کشی به خونه جدید گیر کردین😣

بله عزیزم خیلی ممنونم

بله منم گیر کردم بدجوری هم گیر کردم از آبان پارسال تمام زندگیمو جمع کردم میون یه عالمه کارتون دارم زندگی میکنم اصلا یه وضع بدیه که تا حالا تجربه نکرده بودم سازنده واقعا بدقولی میکنه خونه رو تحویل نمیده 

شما هم به سلامتی اسباب کشی داری عزیزم؟

تندرست باشی عزیزدلم 💋💋💋💋باید یه کاری کنی این شرایط فعلی برات انقدر سخت نگذره گلم

هیدوا جانم واقعا سردرگم شدم اگه پیشنهادی راه حلی داری بگو چیکار کنم چون راهکارهات همیشه منطقی و درسته عزیزم😍

بله عزیزم خیلی ممنونمبله منم گیر کردم بدجوری هم گیر کردم از آبان پارسال تمام زندگیمو جمع کردم میون ی ...

ماهم انشالله از پونزدهم تیر میخوایم خونه رو یه تعمیرات اساسی بدیم احساس میکنم خیلی بهم سخت بگذره چون تحمل شلوغی و بهم ریختگی رو ندارم🥲

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
ماهم انشالله از پونزدهم تیر میخوایم خونه رو یه تعمیرات اساسی بدیم احساس میکنم خیلی بهم سخت بگذره چون ...

از الان تبریک میگم عزیزم به امید خدا زودتر تعمیرات خونتون به بهترین نحو تموم میشه به نظر من شلوغی خونه زیاد اذیت نمیکنه بدقولی کارگر و بنا و کابینت ساز و ایناست که واقعا اذیت کننده است امیدوارم کارهای خونه شما دست آدمهای خوب و خوش قول بیفته و شما مثل من اذیت نشی عزیزم

دوباره این متن و نوشتم نمبدونم چرا سایت هنگ کرد نیومد 🙁😅

خروجی این چند روز 

چند تا قلمه گل هدیه دادم

چندتا قلمه خراب شد

سه تا گلدون +یک خاک گلدون که حشره زده بود

دوتا گیاه و گلدونشو عوض کردم

یدونه کتاب

یک جفت ساق دست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

منی که لباس زمستونیا رو از دم دست خارج کرده بودم دوباره اومدن دم دست از دست هوای شهر ما نمیشه رو لباسامون حساب باز کنیم در این تابستون از سرما بخاری رو روشن کردم.قربون خدا برم.داشتم یخ میزدم

من طلق رو امتحان نکردم ولی تل خوبه ، البته من رو نمیگیرم ، برای رو گرفتن فکر کنم باید طلق استفاده کر ...

رو گرفتن؟!

طلق باعث ایستایی روسری میشه 

و جلوی روسری بسیار صاف میمونه هرچندساعت که سرتون باشه 

خانما یه کمک به من می کنید شما داخل پذیرایی به ابعاد 4در 8 چند دست مبل می‌ذارین،یک طرف 4متری پرده ...

پذیرایی منم همین حدوده یه ست هشت نفره راحتی وجلومبلی وتیوی توشه. تاچندماه پیش اینه وشمعدونم بودکه بخاطرپسرکوچیکم گذاشتمش اتاق. وقتی توی پذیرایی بودخیلی بنظرم خونه شلوغ بود

لطفالایک نکنین. 
اگه میخوای شال یا روسری مخصوصا ساتن رو سرت لیز نخوره تنها راهش استفاده از هدبند هستشالبته پیدا بودن ...

متاسفانه بشدت گرماییم ونمیتونم هدبندروتحمل کنم. واینکه طبق گفته خودتون واقعاقشنگ نیس. خیلی وقتاطلق استفاده میکنم

لطفالایک نکنین.