سلام دوستای خوبم من اومدم با گزارش حال خوب کُن☺️😁
چند روزی میشد بر خلاف همیشه که خونه رو برق مینداختم کاری انجام ندادم و کلا در حالت لشینگ بودم🦦
چون انرژی نداشتم و میخواستم بیشتر استراحت کنم پس به خودم سخت نگرفتم...!
دیروز ساعت ۷ غروب بود که دیگه به خودم انرژی تزریق کردم و به لطف خدا بلندشدم برای انجام کارها😍
اول از اتاق خودمون شروع کردم و همینطور که تو پستای قبل گفتم از کنسول میز آرایشی فقط یک کشو توش لوازم ارایشی بهداشتیم بود که در آوردم و گذاشتم تو کشوی کمد دیواری و کنسول کاملا خالی شد(به امید فروش)
بعد آینه و کنسول اتاق کاملا گردگیری شد و برق انداخته شد و در نهایت اتاق جارو زده شد🧹
اتاق دیگه که بعنوان اتاق اضافی تو خونه شناخته میشه یک بخاری و جاروبرقی و پنکه و میز اتو خیلی مرتب گوشه ی اتاق گذاشته شده که اصلا باعث به هم خوردن نظم اتاق نشده! تو این اتاق ی بخاری کوچیک برای مادرشوهرم اینا بود که گذاشتم بیرون تا هر وقت رفتیم تحویلشون بدیم!
یک جاسیب زمینی پیاز هم (از این مدلای ایستاده ی چوبی) استفادم نمیشد که گذاشتم برای خونه باغ ببریم!
به این ترتیب اتاق دیگه هم رفع انباشتگی و پاکسازی شد و در آخر جارو زده شد🧹
سرویس بهداشتی شسته شد و برق افتاد🚽
میز ناهار خوری، میز تلویزیون و میزای عسلی گردگیری شد و هال و مبل ها جارو زده شد🧹
نوبت رسید به آشپزخونه که یخچال حسابی پاکسازی شد و مرتب شد و در آخر با یک دستمال نمدار داخل و خارج یخچال دستمال کشیده شد👌🏻✨️
کانترا و چای ساز و استند گردگیری شد! ظرفا شسته شد و سینک رو برق انداختم🫧
چدنای گاز برفمالی و شسته شد و صفحه ی گاز برق افتاد🤩
آشپزخونه هم جارو و دستمال نمدار به سرامیکا کشیده شد💧
و لباسا هم در مرحله ی آخر تو ماشین لباسشویی رفتن و حسابی همه جا خوش بو و تمیز شد🧺
بعنوان اختتامیه ی کار به خودم یک دوش آب گرم جهت از بین رفتن خستگی و روتین پوستی بعد از حموم هدیه دادم😍🚿
خروجی: یک بسته تخم شربتی و یک بسته خاکشیر- مقداری شکر- نصف بسته سس شکلات- یک دونه عود و مهم تر از همه حجم زیادی انرژی منفی از خونه و جسم و روحم از صفر تا صد خروجی گذاشتم و حال خوب و انرژی مثبت رو ورودی قرار دادم💆🏻♀️👌🏻