2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
خانما من از صفحه ۸ شروع کردم پاکسازی خونه فعلا یک کشو رو خالی کردم چند تا سوال این نوار عکس های قدیم ...

اگه جواب منم بدین ممنون میشم 

من هنوز سردرگمم یه عالمه کتاب دارم که مونده داخل کشو

همین نوار عکس های قدیمی 

آلبوم ها و عکس های قدیمی 

شما سونو و آزمایش های بچه تون رو نگه می دارین منظورم برای بارداریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جواب منم بدین ممنون میشم من هنوز سردرگمم یه عالمه کتاب دارم که مونده داخل کشوهمین نوار عکس های ق ...

عزیزم من سوال تون دیدم ولی جوابش نمی دونستم.

فقط الان که گفتید عکس وسونو من چندتا از سونو هاش وجواب ازمایشم تو کلربوک دخترم نگه داشتم.

بقبه اشم دست همسرم برای بیمه واین‌چیزا که فکر کنم نگه داره.

در مورد آلبوم هم ما آلبوم نداریم ولی اگه داشتیم نگه می داشتم چون نگاه می کنم یادم میاد چه شکلی بودچ چه لباسی پوشیده بودم کجاها رفتم 

شادی صدام کنید
عزیزم من سوال تون دیدم ولی جوابش نمی دونستم.فقط الان که گفتید عکس وسونو من چندتا از سونو هاش وجواب ا ...

دو تا پلاستیک زباله بزرگ پر گذاشتم که خروجی میشه از وسایل کشوهای دراور 

ولی بازم مرتب نشد ،  

مرسی یعنی هیچ آلبومی ندارین عکس نمیگیرین؟

مادرم اینادارن

ولی خودمون عکس هامون تو لب تاب

بچه ها یه شکر سرخی به چشمم خورد اگه‌منظورتون شکر قهوه ای تو بعضی کیکوشیرتی ها کاربرد داره سرچ کنید تو نت

اگه اهل کیک پزی نیستید شکر قهوه ای یه اسکراب خوب برای لب،دست ها وپاهاست اینم سرچ کنید.

شادی صدام کنید
دو تا پلاستیک زباله بزرگ پر گذاشتم که خروجی میشه از وسایل کشوهای دراور ولی بازم مرتب نشد ،

عجله نکن به خودت زمان بده 

من چندسال دارم خروجی می ذارم هنوز به ایده آلم نرسیدم.

شادی صدام کنید
اگه جواب منم بدین ممنون میشم من هنوز سردرگمم یه عالمه کتاب دارم که مونده داخل کشوهمین نوار عکس های ق ...

من آلبوم ها رو نگه داشتم ، خیلی خوبه 

نگاتیو عکسها رو هم توی انباری نگه داشتم آخه جایی نمیگیره 

من برای هر کدوممون یه پوشه پلاستیکی گذاشتم و هر آزمایشی سونویی چیزی انجام میدیم میذارم داخلش

عجله نکن به خودت زمان بده من چندسال دارم خروجی می ذارم هنوز به ایده آلم نرسیدم.

منم مثل شما هستم 

الان یه کاری که خیلی کمک میکنه اینه که در مقابل خرید مقاومت میکنم تا چیزایی که دارم استفاده بشه 

فقط اگه چیزی خیلی ضروری باشه میخرم

منم مثل شما هستم الان یه کاری که خیلی کمک میکنه اینه که در مقابل خرید مقاومت میکنم تا چیزایی که دارم ...

من هر کار میکنم بازم کمد و دراور بهم ریخته ست اصلا انگار ذهن خودم هم متمرکز نیست چکار کنم مثلا وسایل رو برمی دارم که مرتب کنم ولی باز همون‌جوری میذارم

من هر کار میکنم بازم کمد و دراور بهم ریخته ست اصلا انگار ذهن خودم هم متمرکز نیست چکار کنم مثلا وسایل ...

ببین ، من وقتی یه لباسی باید اتو بشه ، یا دوختن دکمه ای چیزی بخواد ، یا یه وسیله ای خراب باشه بخوام درست کنم و...کلا هر چیزی که کاری داشته باشه ، همه رو یه قسمت از کمد رو اختصاص دادم میذارم اونجا 

هر هفته یکبار میرم اون قسمت رو خالی میکنم و همه کارهاشونو انجام میدم میذارم سر جاهاشون 

اینجوری همیشه همه لباسها و لوازمم آماده استفاده هستش