سلام دوستای مینیمالم😍💜
امروز خونه کاملا صفر تا صد گردگیری و مرتب و بازبینی شد🤩👌🏻
همه ی فضاهای پنهان و آشکار خونه گردگیری و جارو زده شد🧹همه ی لباسها شسته شد🧺کمد لباسای خودم و همسر جان رو بازبینی کردم و یک پیراهن خونگی خودم که عمر مفیدشو کرده بود پاره شد و به همین بهونه دور انداخته شد! یک بارونی که خوب تو تنم نمیشست و لک شده بود و قابلیت استفاده بیرون از خونه رو نداشت خروجی گذاشتم! یک کمربند از لباس مجلسیم که استفاده ای نداشت خروجی گذاشتم!
تمامیه رگال هایی که لباس ازشون آویز بود یک شکل کردم که تو کمد هماهنگ و مرتب تر دیده بشه...
تابه و یک قابلمه ی ستشو که به اندازه ی کافی استفاده شده بود و تهش خش شده بود تو وسایل خونه باغ گذاشتم و قابلمه و تابه ی جدید برای استفاده ی خونه در آوردم...
مایع لباس تموم شد و ظرفش خروجی شد! تا اطلاع ثانوی نمیخرم و میخوام از روش دیگه ای استفاده کنم تا ببینم نتیجه چی میشه!
مقداری شکلات تو جا شکلاتی مونده بود که تو نایلون گذاشتم و تو سبد پیک نیک قرار دادم تا هرموقع میریم بیرون خورده بشه!
وسایل هایی که نیاز به تعمیر هم داشت تحویل دادیم تا تعمیر کنن و بعد تحویل بگیریم👌🏻
در آخر حموم رفتم و فوق العاده لذت بردم از حس خوب تمیزی خودم و محیط اطرافم🚿
الانم در حال انجام فیشال هستم💆🏻♀️🫧
خداروهزارشکر برای تک تک نعمت های سلامتی، شادی، عشق، آرامش و آسایش که هر لحظه در زندگیم جریان داره🤲🏻