2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737137 بازدید | 44691 پست

سلام به همه ی دوستان عزیز 

امروز انباری رو که خیلی هم کوچیک هست ولی بودنش خیلی کمک کنندست رو تمیز کردیم😊

خروجی ها:

سه تا گلدون سفالی
جاشمعی سه تایی
یه نایلون مقوا🫣
یه جفت کفش
دوتا قندون
کاسه های بستنی خوری شش تایی
چندتا شاخه گل مصنوعی
دبه بزرگ
شش تا ظرف نگهدارنده مواد غذایی
منچ

.....

انباری خیلی مرتب شد 

چندجفت کفشم که فعلا استفاده نمی‌کنم داخل کمد دیواری بود و یه سبد که چون انباری خالی شد گذاشتمشون داخل انباری اینطوری کمد دیواری هم خلوت تر شد🥰👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

امروز دوباره کمدمو مرتب کردم 

الان سه تا تی شرت و دوتا شلوار برای گذروندن تابستون دارم که کافیه 

من دیگه الان مطمئن شدم وقتی با لباسی دلم نیست نگه داشتنش بی فایده س بنابراین خروجی شد یه شلوار پارچه ای که دیگه استفاده شو کرده بودم 

یک جفت ساق دست که موقع خریدم راضی نبودم ولی چون فروشنده آشنا بود نتونستم نخرم🫣

یه رویه لباس که نزدیک ده سال استفاده کردم و دیگه لباسی که باهاش ست کنم نخواهم داشت رفت خروجی

پارسال پسر خواهر شوهرم اومده بودن خونمون کلاهشونو جا گذاشتن متاسفانه تو دورهمیا هم نمی دیدمشون که بدم پیام دادم بیاد ببره گفت سرم شلوغه وقت کردم میام، یک ماه بعدش به رحمت خدا رفتن از اون موقع کلاهشو نگه داشته بودم نمیشد به خانواده‌ش بدم خودمم هربار می دیدم ناراحت میشدم امروز گذاشتمش خروجی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

چند تا قوطی رنگ ویترای داشتم از خیلی سال پیش که دیروز امتحان کردم دیدم خراب شدن و دیگه کیفیت قبل رو ندارن پس میرن خروجی

یدونه تافت هم از سه سال پیش داشتم که تاریخش گذشت و رفت خروجی

نهال🌱

خدا رحتمشون کنه🖤

ممنونم همچنین رفتگان شمارو🖤

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام

چند ماه قبل که تسبیح و مهر و جانمازارو سروسامون میدادم یه تسبیح پیدا کردم که برا مادربزرگم بود که فوت کرده و چون زمانیکه فوت کرد خونه ما بود من تسبیحشو برداشتم یادگاری ولی حتی یکبارم استفاده نکردم

دیروز که مراسم چهلم عمه بزرگم بود،اون تسبیح رو دادم به عمه دیگه ام ،قطعا اونا بیشتر از من قدر میدونن و باهاش ذکر میگن،

فکر کنم قبلا گزارش دادم که تعداد زیادی مهر و تسبیح دادم شوهرم برد یه مسجد تو راهی گذاشت

دو تا جانماز نو خوشگل دادم به یه واسطه رسوند به یه نو عروس نیازمند که اتفاقا گفته بود جانماز نداشتم

تعدادی مهر نو داخل پلاستیک هم بود که فک و فامیل از کربلا اومدن دادن، اونارو جمع کردم گذاشتم بالای کمد دیواری اگه یه روزی رفتم سفر همونارو بدم باز به فامیل😄

سلام دوستای مینیمالم😍💜

امروز خونه کاملا صفر تا صد گردگیری و مرتب و بازبینی شد🤩👌🏻

همه ی فضاهای پنهان و آشکار خونه گردگیری و جارو زده شد🧹همه ی لباس‌ها شسته شد🧺کمد لباسای خودم و همسر جان رو بازبینی کردم و یک پیراهن خونگی خودم که عمر مفیدشو کرده بود پاره شد و به همین بهونه دور انداخته شد! یک بارونی که خوب تو تنم نمیشست و لک شده بود و قابلیت استفاده بیرون از خونه رو نداشت خروجی گذاشتم! یک کمربند از لباس مجلسیم که استفاده ای نداشت خروجی گذاشتم!

تمامیه رگال هایی که لباس ازشون آویز بود یک شکل کردم که تو کمد هماهنگ و مرتب تر دیده بشه...

تابه و یک قابلمه ی ستشو که به اندازه ی کافی استفاده شده بود و تهش خش شده بود تو وسایل خونه باغ گذاشتم و قابلمه و تابه ی جدید برای استفاده ی خونه در آوردم...

مایع لباس تموم شد و ظرفش خروجی شد! تا اطلاع ثانوی نمیخرم و میخوام از روش دیگه ای استفاده کنم تا ببینم نتیجه چی میشه!

مقداری شکلات تو جا شکلاتی مونده بود که تو نایلون گذاشتم و تو سبد پیک نیک قرار دادم تا هرموقع میریم بیرون خورده بشه!

وسایل هایی که نیاز به تعمیر هم داشت تحویل دادیم تا تعمیر کنن و بعد تحویل بگیریم👌🏻

در آخر حموم رفتم و فوق العاده لذت بردم از حس خوب تمیزی خودم و محیط اطرافم🚿

الانم در حال انجام فیشال هستم💆🏻‍♀️🫧

خداروهزارشکر برای تک تک نعمت های سلامتی، شادی، عشق، آرامش و آسایش که هر لحظه در زندگیم جریان داره🤲🏻

سلام دوستان

کابینت بالای هود رو چک کردم خروجی شکرخام(میدونین چه استفاده ای داره؟ وگرنه برگردونم)

یه مقدار نمیدونم واقعا چی که تا الان میگفتم یوقت میخاد ازم همسرم و بعد از ده سال نخواسته بود بالاخره جرات کردم انداختم زباله

زیره که از پلاستیکش انتقال دادم به ظرف مصرف زیرم خیلی کمه و چند سالی هست مونده تو کابینت یه شیشه جا ادویمم پودرش و دارم و هر دو خرید پدر همسرم هست 

شبتون بخیر؛ 

تو مدارک پزشکیم دنبال برگه ای میگشتم که پیداش کردم یه سریشون که تاریخشون برای چندین سال پیش بود گذاشتم خروجی. تمامی مدارک پزشکی تو یه پوشه جا شدن. 

دوست عزیزی که درمورد شکر خام صحبت کردن، اگه منظورتون شکرسرخ هست میتونید تو فسنجون یا غذاهایی که نیاز به شیرین کردن داره استفاده کنید، بعضی هام برای مربا استفاده میکنن، که اون سلیقه ای هست باید ببینید باب طبع اهالی خونه هست یا نه. 

شبتون بخیر؛ تو مدارک پزشکیم دنبال برگه ای میگشتم که پیداش کردم یه سریشون که تاریخشون برای چندین سال ...

بله منظورم شکر سرخ بود 

ممنون از راهنماییتون 

نه حتی دوس نداشتم یکم مزه کنم ببینم چطوره