2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست
خانما من از صفحه ۸ شروع کردم پاکسازی خونه فعلا یک کشو رو خالی کردم چند تا سوال این نوار عکس های قدیم ...

فاکتور وسایل و نگه دارید شنیدم که دور از شما اگه اتفاقی بیوفته تو قانون به کار میان

نوار عکس و هم من دو دسته کردم یک دسته عکس هایی که مهم نبودن و چاپ مجددشون مهم نبود و پاره کردم و ریختم رفت 

یه دسته هم نوار عکس های مهم که اگه آسیب دیدن دوست داریم دوباره چاپ بشه رو نگه داشتم.... البته الان 25 ساله گذشته و هیچ وقت اسیب ندیدن 

اگه عکس های من بود نوار هارو میریختم میرفت ولی چون عکس بقیه اعضای خانواده است نگه داشتم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من هر کار میکنم بازم کمد و دراور بهم ریخته ست اصلا انگار ذهن خودم هم متمرکز نیست چکار کنم مثلا وسایل ...

تو کمد و دراورتون چه وسایلی هست؟  ایا وسایل اضافه و انباشته است یا همه وسایل ضروری و قابل استفاده روزانه است؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟  🌸

امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکردم حس خیلی بدی داشتم سر همون هنوز خروجی نذاشتم... حس بدم هم بخاطر دوست ها و اطرافیانمه که مانتوهای به روز و زیاد دارن اما مانتو های من هم بخاطر کیفیت هم عقاید خودم قدیمی شدن و تنوع کمی دارن😑

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟ 🌸امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکرد ...

من چون معلمم مانتو زیاد دارم و از همه سبک های مختلف برا اون خروجی مانتوی من کمه چون طول سال تحصیلی کلاس میپوشم هر روز یه رنگ اصلا تکراری نمیپوشم واسه همین برا دانش آموزام این رفتارم جذابه به نظر من برا یک معلم لباس خوب یک ابزار هس

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟ 🌸امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکرد ...

من قبلا خییییلی لباس میخریدم ولی یه روز خیلی خجالت کشیدم وقتی دیدم کلی لباس دارم که اصلا نپوشیدم و کلی از همنوعام هستن که شاید یه مانتو هم نداشته باشن و از اونروز دیگه فقط و فقط ضروریات رو میخرم و تازه شاید بیشتر از نصف لباسها و لوازمم رو بخشیدم

من الان اصلا از پوشیدن لباس تکراری ناراحت نمیشم ، بقیه هر چی میخوان درباره من فکر کنن ، مهم نیست 

در عوضش اون وقت و انرژی که میخوام صرف خرید لباس کنم  ورزش میکنم ، یوگا کار میکنم ، کتاب میخونم ، به پوستم میرسم 

امروز روغن ریز و اعلاشویی کردم دوباره پرش کردم💫

درمورد کاغذ خریدا من ی سریشونو گذاشتم رفت

و درمورد مانتو هایدی جان:

۵تا مانتو دارم ۲تا روزمره،دوتا مجلسی و مهمونی،یکی هم روزمره استفاده میشه هم مهمونی

پیراهن بلند هم که امسال ترند شده یکی دارم برای خرید نون و سوپرمارکت و اینا میپوشم

۶تا(کلا سالی یدونه میگیرم و اینا مال سالای قبله)

چون جنس لباسام خوبه تکون نخوردن و همونجور نو موندن

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
من الان اصلا از پوشیدن لباس تکراری ناراحت نمیشم ، بقیه هر چی میخوان درباره من فکر کنن ، مهم نیست در ...

مشکل تکرار نیست مشکل اینکه اطرافیانم غیر مستقیم میگن من زنونه میپوشم( چون بیشتر مانتوهام دکمه دار یا بلند یا گشادن)  نمیگم زنونه ها زشتن ها ولی تو افکار من اثر منفی گذاشتن که تیپم چون مثل بقیه همسن و سالام نیست بد تیپم 😢

الان چند تا مانتو دارم که از 10سال پیش موندن چون دوستشون دارم و باهاشون راحتم میپوشم ولی به بقیه که نگاه میکنم دیگه کسی دکمه دار نمیپوشه انگار مانتوی من از مد افتاده است

نمیدونم چیکار کنم دیگه 🤦🏻‍♀️

مشکل تکرار نیست مشکل اینکه اطرافیانم غیر مستقیم میگن من زنونه میپوشم( چون بیشتر مانتوهام دکمه دار یا ...

خب اگه دلت میخواد ، یه دونه هم مانتو مد روز بخر ، ولی اگه دلت نمیخواد به حرف بقیه کاری نداشته باش

خب اگه دلت میخواد ، یه دونه هم مانتو مد روز بخر ، ولی اگه دلت نمیخواد به حرف بقیه کاری نداشته باش

مد روز هم دارم ولی بازم با چهارچوب خودم که یکم گشاد باشه و زیاد کوتاه نباشه.... اما متاسفانه این چند وقت خیلی تحت تاثیر حرفا و کاراشون قرار گرفتم 😑

مشکل تکرار نیست مشکل اینکه اطرافیانم غیر مستقیم میگن من زنونه میپوشم( چون بیشتر مانتوهام دکمه دار یا ...

منم همسن و سال شمام و یکی دوتا از این مانتوها دارم که دکمه مخفی دارن و جلو بسته‌ن(نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه😅) و خیلی بهم میان.

درکل این مورد به سلیقه افراد بستگی داره و قرار نیس همه شبیه هم بشیم.

منم همسن و سال شمام و یکی دوتا از این مانتوها دارم که دکمه مخفی دارن و جلو بسته‌ن(نمیدونم منظورمو رس ...

کلا باید تو ارتباطم با  اون افراد یه محدودیتی داشته باشم که اینجوری روانمو بهم نریزن😅وگرنه من با این تیپم خیلی راحتم

تو کمد و دراورتون چه وسایلی هست؟ ایا وسایل اضافه و انباشته است یا همه وسایل ضروری و قابل استفاده رو ...

هر دو که یه مقداری از سر علاقه و خاطره نگه داشته بودم که انداختم رفت یه مقدار هم وسایل ضروری مثل شناسنامه ها و فاکتورها ولی در مورد این فاکتورها که گفتین من بعضی هاش رو انداختم رفت اشتباه کردم فقط ازشون عکس گرفتم

کلی کتاب هم هست