2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737868 بازدید | 44694 پست

اون اتاقی که دیروز گفتم براتون خلوت وساده مینیمال کمد دیولری تو همون اتاق بود خانم صاحبخونه دنبال چیزی تو کمد می گشت درب یکی از کشوها با سایز متوسط باز کرد مثل عکس های اینترنتی ملحفه وپارچه سفید یا حالا رومیزی نمی دونم چی بود همه دسته شده تو کشو یعنی کیف کردم همشونم سفید وتمیز

شادی صدام کنید
خیلی سخته جواب این سوال!برای منم مادر شوهرم ی بلوز زمستونی خریده. متاسفانه به طرز خیلی عجیبی این لب ...

بده به یه نیازمند 

اگه هم سوال کردن بگو دوستم خوشش اومد بهش هدیه دادم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من چند وقت پیش که داشتم استوری های لیلی دیلی رو میدیدم یه جا دیدم شمع هاش رو گذاشت خروجی و نوشته بود که مینیمالیست ها از شمع و عود استفاده نمیکنن

شما میدونین علتش چیه؟

چون من خودم خیلی شمع و عود دوست دارم حذف کردنشون برام یکم سخته😅

نهال🌱

خانما من چند وقت پیش که داشتم استوری های لیلی دیلی رو میدیدم یه جا دیدم شمع هاش رو گذاشت خروجی و نوش ...

برای من هرچیزی که دوست داشته باشم استفاده کنم قابل نگهداریه 

هرچیزی که تو خونه م کسی استفاده نیمکنه یا دچار انباشت شده باید بره خروجی 

کلا هیچ قانونی تو این ارتباط برای من الزام آور نیست

❌لایک❌
خانما من چند وقت پیش که داشتم استوری های لیلی دیلی رو میدیدم یه جا دیدم شمع هاش رو گذاشت خروجی و نوش ...

اگه مدام استفاده می‌کنید خروجی نذارید. 

من اهل عود و شمع نیستم دوتا دونه شمع وارمر دارم برای زمانی که برق نباشه لنگ نمونم. 

اینجا دوستان هرچیزی رو که ازش استفاده میکنن یا دوستش دارن رو خروجی نمیدن. 

بنظرم هرچی که ازش لذت ببریم و استفاده کنیم تضادی با مینیمال شدن نداره. ما میخوایم وسایل اطرافمون کاربردی باشه، حالا بسته به سبک زندگی هرکسی متفاوته. 

مثلا الان تو گزارش ها دیدم دوستی میسلار واتر استفاده میکنن ولی شاید من و شما اونو استفاده نکنیم و داشتنش تو خونه انباشتگی محسوب بشه یا یه نفر ماشین ظرفشویی عصای دستش باشه ولی لیلی ماشین ظرفشویی رو رد کرد چون براش کاربردی نبود و یا چند روز پیش کشوی شال و روسری هاش رو نشون داد خیلی بیشتر از یه مینیمال روسری داشت. 

لیلی بلاگر و موضوع کاریش مینیمالیستی رو همین حساب  خیلی از کارهاش بیشتر جنبه ی نمایشی داره، خیلی از ما با توجه به سبک زندگی و فرهنگ خانوادگیمون نمیتونیم مثل لیلی باشیم. 

ببخشید پرحرفی کردم، فقط خواستم بگم در مینیمال بودن مقلد کسی نباشیم، از هرکسی میتونیم چیزی یاد بگیریم و بقولی تو خونه ی خودمون بومی سازیش کنیم و از این سبک لذت ببریم. 

دلم می خواد نصف خونه بریزم بیرون دخترم چسبیده بهم نمی ذاره.یه قسمت کابینت تابلو برق همسرم چندین بار گفته وسایل این طبقه بردار الان اتصالی کرده وسیله ها طبقه اول خارج کردم تا فردا یه فکری براشون بکنم.

کاسه کوچیک پلاستیکی کمی کهنه شده گذاشتم کنار بقیه وسایل خونه باغ تا تکلیف خونه باغ روشن شه

یه قوطی سرلاک دخترم بالاخره تموم شد قوطی دوم باید باز کنم.

خیارها طبق کلیپ های ایسنتا تو پلاستیک اش دستمال کاغذی گذاشتم علی الحساب انگار دیرتر خراب شد تازه موند ضمن اینکه سعی کردم تو سالاد شیرازی وماست خیار استفاده کنم تموم شه

شادی صدام کنید
کانون عالیه ... پسرم مرتب میرفت و ذوقشو داشت. مخصوصا برای کتابهایی که اجازه امانت و خروج از کانون رو ...

چه خوب دخترم هفت سالشه و خیلی دوس داره کتابخونه ثبت نامش کنم خودمم دوس دارم که بره اما نمیدونم از کجا و چطوری

مینیمالیست ها از هیچ قانونی پیروی نمیکنن 

این خانم شمع و عود دوست ندارن گذاشتن خروجی و توجیه حرکتشون رو به مینیمالیست ها ربط دادن که کارشون اشتباه هست 

ققنوس
چه خوب دخترم هفت سالشه و خیلی دوس داره کتابخونه ثبت نامش کنم خودمم دوس دارم که بره اما نمیدونم از کج ...

سرچ کن . ببین نزدیک ترین کانون پرورش فکری بهتون کجاست ؟ 

تا پانزده سال به نظرم بهترین جاست ... کلاسهای عالی دیگه هم دارند با قیمت کاملا عالی و استادهای خوبی دارند...

پسرم پارسال رباتیک رفت و فقط250 تومن شد ...

بنده خدا خواسته یه استوری و یه حرفی برای گفتن داشته باشه ..... 

البته ایشون که ادعا دارند در این زمینه و کلاس و دوره برگزار میکردن .... اصلا نباید شمع و عود می خریدن که بخوان خروجش بزارن...

من عاشق عود هستم و خونه قبلیم روزانه یکی روشن میکردم . حالا خونه جدیدم چون عطر گل و شکوفه درختها میاد تو خونه . میگم حیف عود روشن کنم... ولی دور هم نمیندازم . زمانی که ماهی سرخ میکنم یا مهمان زیاد داشته باشم حتما روشن میکنم . 

کانون عالیه ... پسرم مرتب میرفت و ذوقشو داشت. مخصوصا برای کتابهایی که اجازه امانت و خروج از کانون رو ...

چقددد خوووببب😍😍 

من عاشق بچه هام و قراره ده روز دیگه برای كارآموزی برم کانون.

شما میدونید مثلا چه کلاسهایی برگزار میکنن؟کلا نحوه کارشون چطوریه؟لطف میکنید یه توضیحی بدید❤️

بده به یه نیازمند اگه هم سوال کردن بگو دوستم خوشش اومد بهش هدیه دادم

هیدوا جان این جواب ممکنه باعث دلخوری بیشتر بشه ..که چرا هدیه منو داد به دوستش 

من یواشکی رد میکنم بره و توضیح نمی‌دم به طرف ..جویا بشه میگم که سلیقم نبود یا سایزم نبود ..یا میگم آره دارمش گاها می‌پوشم پیش نیومده شما ببینین😁

صبا هستم