2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739649 بازدید | 44717 پست

بعدشم گوشی زیاد نمیتونم دستم بگیرم چون دخترم میبینه و می‌خواد ، فقط وقت هایی که خوابه میتونم استفاده کنم اونم باید در کنارشبه کارهای دیگه هم برسم مخصوصا آشپزی ! ولی پیام های شما رو حتی شده قبل خواب میخوندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها جا نونی ام قسمت داخلی اش شسکسته نون توش خشک میشه تا خرید جا نونی جدید نون ها تو چی بذارم؟ و ...

بذار لای پارچه و اون پارچه رو بذار تو نایلون درش و ببند اینجوری خشک نمیشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

از چمدون تو کمد یه پارچه کم شد 

دادم به خیاط برای زواری مکه خواهر همسرجان یه کت بدوزه❤

ورودی یه لباس کار برای پسرم که میره مغازه باباش 

امروز کمکیم اینجا بود

یه دوچرخه پسر کوچیکم با یه تابلویی که دیگه دوسش نداشتم و یه سری وسایل که گذاشته بودم برای خروجی(گزارششو اینجا داده بودم) و یه مقدار مواد فریزری که میدونم چون پسر بزرگام نیستن استفاده نخواهم کرد، دادم بهشون رفت

😇😇😇

الان پسرکوچیکم دوتا سه چرخه داره یه دونه کاملا پلاستیکی

و یکی دیگه نیمه پلاستیکی 

با دومیش اکثرا میریم پیاده روی تا اینم از رده خارج بشه یا کوچیکش بشه.

یه کالسکه مسافرتی داره ولی با اون راحت نیستم برای پیاده روی، اونو تو مسافرت استفاده میکنم و همسرم و پسرای دیگه م هلش میدن. 

کلا دیگه تابلو نداریم 😇و فقط ساعت دیواری رو دیوارا نصبه. 

فریزر هم خلوته ❤

فقط نون و گوشت چرخ شده و مرغ و کمی لوبیا سبز وفلفل دلمه ای و بستنی داخلشه

❌لایک❌

یه تاب ویه شلوارک  خونگی دخترم چون کهنه شده رفت خروجی.

هفته اینده قراره برای دخترم بریم خرید.

در حال حاضر اصلا تابی نداره.۴ تا شلوارک خونگی داره یه دونه بیرونی داره.

شادی صدام کنید

یکی از تاثیراتی که مینیمالیسیت شدن روی من گذاشته اینه که دیگه مثل قبل به وسایلام وابستگی ندارم 

قبلا وقتی یکی از وسایل خونه یا خودم خراب میشد یا میشکست عمیقا ناراحت میشدم ولی جدیدا وقتی یه چیزی میشکنه خوشحال هم میشم چون یا چیز ضروری ای نبوده که میتونم از جای خالیش لذت ببرم یا هم اگر چیز ضروری ای بوده یدونه بهترشو جایگزین میکنم

نهال🌱

یکی از تاثیراتی که مینیمالیسیت شدن روی من گذاشته اینه که دیگه مثل قبل به وسایلام وابستگی ندارم  ...

از وقتی سبک مینیمال شدن رو در پیش گرفتم. بیشتر مراقب وسیله هام هستم ولی اگه خراب بشن یا بشکنن دیگه دلبستگی قبل رو ندارم. مثلا‌‌‌‌؛ چند وقت پیش یکی از گیره موهام شکست ازش بابت یکسال خدمتی که کرد تشکر کردم و گذاشتم خروجی ولی قبلا میگفتم آخ آخ شکست حیف شد و.. 

بقول یکی از دوستان همین جمع، اون وسیله تا اون روز که سالم بود رسالتش رو تو زندگی من انجام داد و حالا وقت رفتنش شده یا بره دست کسی دیگه اگه قابل استفاده است. اگه نه وارد چرخه ی بازیافت بشه.