2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739449 بازدید | 44712 پست
من چند مورد از این پول قهوه ها تو زندگیم دارم شما هم اگه دارید بگید ایده بگیریم برای من: صحبت تلفنی ...

یکی از چیزهایی که باعث میشه من جایی مثل فروشگاهای بزرگ یا بازارهایی که برام تازگی دارن خرید های هیجانی نداشته باشم داشتن لیست خرید و اینکه زود خرید نمیکنم حداقل اگه تو مسافرت باشیم یه روز به خودم فرصت میدم 

نقطه ضعف من قبلا محبت بی حد مالی تو پوشش کادو بود

خیلی رو خودم کار کردم تا تونستم برای هرکسی طبق روابط متقابلمون پیش برم 

☆دوستان میخوام لایکتون کنم امکانش نیست 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند مورد از این پول قهوه ها تو زندگیم دارم شما هم اگه دارید بگید ایده بگیریم برای من: صحبت تلفنی ...

پول قهوه های ما همون بستنی هرشبمون بوده که میرفتیم بیرون

تبدیل شده به بستنی خانوادگی هفته ای که خریده میشه و میذاریم تو فریزر

🌼 اینجوری من مجبور نیستم بقیه رو همراهی کنم

🌼گاهیم که نمیگیریم اون عادت هرشب بستنی خوردنشون داره کم کم از سرشون میافته

❌لایک❌

تنها تلفن روزانه زیادی که من دارم تماسهای مادرمه 

البته ایشون اکثرا صحبت میکنن و از هر دری تعریف میکنن و من بیشتر شنونده م و با بله و خیر پیش میرم

گاهی از کسانی حرف میزنه که من نمیشناسمشون بااین حال صحبت میشه دیگه 

ولی حدودا یک تا دو ساعت طول میکشه 

با اینکه من موقع صحبت باهاشون کارامم انجام میدم ولی کلا از صحبت زیاد لذت نمیبرم ولی چون مادرمه چیزی نمیتونم بگم 

❌لایک❌

امروز نوبت پنتری بود مرتبه تقریبا کاری نداشت.

تو آشپزخونه بنابر سلیقه همسرم ۶ تا گلدون طبیعی بود امروز بهش گفتم دوست دارم فضای پشت پنجره خلوت ومرتب باشه سه تا گلدونش برداشتم گفتم ببر بیرون هدیه بده به کسی

ولی گذاشت تو اتاق  دل نمی کنه از گلاش بعدا از اون جا هم خارج می کنم باشه به وقتش😄

شادی صدام کنید

سلام دوستای گلم خداقوت همگی❤️

خروجی امروزم: یه تیکه اسباب بازی دخترم که خراب کرده بود انداختم کیسه بازیافتی ها

سبد تفاله گیر چای پلاستیکی که دسته هاش طرحدار بود هر بار موقع شستن کلی باید زحمت میکشیدم تا خوب تمیز شه (اینبار یه استیل ساده میخرم)

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان من مدتها بود مطالب رو میخوندم اما تنبلیم میشد کاری کنم تا اینکه دوسه روز پیش بلند شدم و اول رفتم سراغ لباسهام و لباس‌های بچه هام پاکسازی کردمشون دیروز هم فایل مدارک رو مرتب کردم و بعد هم اسباب بازی‌های بچه ها رو  دوتا کیسه بزرگ خروجی داشتم اصلا یه حالی داشتم انگار سبک شدم  کمدکتابهای پسرم رو هم پاکسازی کردم.حالا مونده صندوق که باید مرتبش کنم انشاا...طی دو سه روز آینده 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
تنها تلفن روزانه زیادی که من دارم تماسهای مادرمه  البته ایشون اکثرا صحبت میکنن و از هر دری تعر ...

دقیقا منم از صحبت زیاد لذت نمیبرم. خیلی خیلی کم پیش میاد با کسی تماس بگیرم حتی خانواده خودم، بیشتر تماس هام ورودیه تا خروجی!

با اعضای خانواده تقریبا هفته ای یک بار درحد دوسه دقیقه صحبت میکنم. فقط با یکی از خواهرام تماسم طولانی میشه درحدیک ساعت، که ماهی دو سه بار پیش میاد و در اون حین به کارامم میرسم

منم مدتیه گوشی زیاد دستم میگیرم و حس میکنم کلی ازم وقت میبره. 

کار خاصی هم انجام نمیدم‌ و به بطالت میگذره. کاش حداقل اگه گوشی دستمونه یه کار مفید باهاش بتونیم انجام بدیم  

دوستان برای نگهداری مدارک به نظرتون این زونکن ها مناسبه؟ 

شما مدارکتون رو تو چی نگه میدارین؟. پوشه های دکمه دار دسترسی به مدارک سخته و هربار باید همه محتویاتش رو ریخت بیرون و ... ولی تو این زونکن ها میشه مدارک رو گذاشت تو کاور شفاف و راحت پیدا کرد و مرتب تر هم هست.

نظر شما چیه؟