2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان، شنبه تون بخیر، 

تو این یکسال بصورت پیوسته در حال پاکسازی بودم و الان به اون درجه رسیدم که بخش هایی از خونه و کشوها خالیه بادیدن این قسمت ها کلی لذت میبرم. 

فقط یکجا هست که هرچقدرم بررسیش میکنم بازم خالی نمیشه ولی نمیخوام خروجی هیجانی داشته باشم اونم یه بقچه تو کمد دیواری هست که توش حوله و چادر و پارچه های نو هست که قبلا خریدم یا سوغات بوده و در آینده لازم میشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جان ورودی طلات مبارک💫

امروز کل خونه رو تمیز کردم.یک پتو و یک لحاف شستم بزارم کمد دیواری تا پاییز💫

خروجی :میله استیل.فلاکس دخترم که توش زنگ زده.چراغ قوه که دخترم خرابش کرد،شلوار خودم که یکی دوهفته پیش هدیه گرفتم.ی گلدون.

ورودی کلاه برای دخترم یادم نمیاد اینجا جزو ورودی ها گفتم یا نه🌿

سلام دوستای مینیمالم😍

امروز به رسم هر روز که یکساعتی صرف گردگیری و جاروی خونه میشه(البته همیشگی نیستا) هفته ای ۳ بار جارو و گردگیری جزئی و عمقی تمیز کردن هفته ای یکبار🧹🧺... 

کانترای آشپزخونه گردگیری شد، گاز تمیز شد، چدناش هم با اسکاج شستم چون غذای امروز سرخ کردنی بود! ظرفا و سینک کاملا شسته و تمیز شد! در آخر عود روشن کردم که کارتونش خروجی شد...

نصف هندونه قاچ شد و تو ظرف در دار آماده تو یخچال گذاشتم

زباله هارو از خونه خارج کردم و دستمال های گردگیری و دمکن و نمگیر و دستگیره هارو با پودر صابون و مایع ریختم تو لباسشویی تا شسته بشه و حسابی تمیز شد🫧

در آخر موزیک بی کلام ثروت ساز رو پلی کردم همراهش ۲تا شمع روشن کردم تا انرژی خوب خونه هزار برابر بشه🕯

حموم هم رفتم و بعدش ی روتین حسابی انجام دادم و پر انرژی تر به ستایش روزمرگی های زندگی میپردازم🥰✨️

دیروز هم ظرف پلاستیکی دارچین رو خروجی گذاشتم و باقیمونده ی دارچین رو تو ظرف زنجبیل ریختم و باهم ترکیبشون کردم، ظرفای ادویه و فلفل رو پر کردم و دستمال نمدار کشیدم!

فلفل قرمزم تو ظرف مخصوص خودشه و دیگه اضافه ندارم باقیمونده ی ظرف هم تموم بشه دیگه نمیگیرم...

ی مقدار پودر آویشن دارم که باید آبگوشت بپزم بزودی تا استفاده بشه!

دونه چیا یک قاشق دیگه مونده که تا فردا میریزم تو آب میخورم!

یک ظرف نصفه خرما از خونه ی پدرشوهرم آورده بودم استفاده نشد گذاشتم برای خودشون ببرم!

قرصای ویتامین و... تعدادشون زیاد بود به خودم گوشزد کردم که تا زمانی که تموم نشدن هیچگونه قرصی نخرم! تا الان حجم زیادیش مصرف شده‌...

الحمدالله حالم عمیقا با پا‌کسازی و رفع انباشتگی خوبه؛ هزارشکر که همیشه در بهترین زمان و مکان هستم😍🤲🏻

چقدر خوشحالم که با این تاپیک فوق العاده آشنا شدم و از زمانی که شروع کردم به خوندن حالم روز به روز بهتر و بهترررر شد👌🏻

دیگه دغدغه ی خرید هرروزه ندارم و از داریی هام(لباس، لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم خونه) لذت میبرم☺️

پس انداز میکنم و خیلییی حس خوبی به خودم و زندگیم دارم✨️

این حال خوب رو برای همه ی دوستان خوب و مینیمالم آرزومندم💜

سلام دوستان، شنبه تون بخیر،  تو این یکسال بصورت پیوسته در حال پاکسازی بودم و الان به اون درجه ...

اتفاقا امروز عصر رفتم سر چمدونم که پارچه های نو و سجاده و لباسهایی که برای بچه ها سوغات اورده شده و هنوز اندازه شون نیست و روبالشهای سوغات و... تو اونه... 

یه لیف بیرون اوردم و گذاشتم تو حموم که استفاده بشه و یه لیف کهنه رو انداختم دور. 

بقیه ش نمیتونم خروج بدم چون نیازه ولی الان نه 

100درصد به مرور استفاده میشن 

❌لایک❌

سلام ،اینی که میخام براتون بگم ،به هیشکی نگفتم به شماها میگم و امیدوارم به درد جوون ترها بخوره، من دیرتراز بقیه فامیل ازدواج کردم ،تو همه این سالها مادرم مثل بقیه مادرهای قدیمی وسایل و جهیزیه برام تهیه میکرد،چهارسال قبل یه روز که مامانم چند روزی خونه نبودن و منم از عالم و آدم شاکی بودم، همه وسایلی که بعنوان جهیزیه خریده بودند تحویل یه نوعروس نیازمند دادم ،نذر کردم و به نذرم عمل کردم، مامانم که متوجه شدند ناراحت شدند،ولی آرومشون کردم ،بعد از اون سال تصمیم گرفتم هرچند وقت یه بار به جهیزیه یکی از فامیل و اشنا که نیازمنده بعنوان هدیه کمک کنم، کم کم مستقل شدم و درحد نیاز واسه خودمم وسایل خریدم ، الان تو خونه خودم نشستم، خدا اونقدر به من لطف کرده که به جای مایکروویو مارک معمولی که دادم رفت بهترین مارک و برند  سولاردوم بهم داده...به جای اون قالیچه که نذر کردم و رفت فرش دست بافت بهم داده...به جای اون سرویس غذاخوری معمولی ،سرویس غذاخوری بهترین برند رو بهم داده و.....هرچی که دادم رفت خدا بهترشو بهم داده، هرچقدر میتونیم ببخشیم،بی حساب و کتاب ببخشیم ،بی توقع ببخشیم،ما فقط امانتداریم ، 

سلام ،اینی که میخام براتون بگم ،به هیشکی نگفتم به شماها میگم و امیدوارم به درد جوون ترها بخوره، من د ...

چقدر قشنگ  ودلنشین بود حرفهات

چقدر من اینجا از تک تک شما یاد می گیرم

لدی مینیمال جان گزارش هاتون عالی بود در حدی که دلم خواست پاشم خونه تمیز کنم

شادی صدام کنید

امروز نوبت سرویس بهداشتی بود که شستم.

غروب رفتیم بازار یه کیف پول جدید خریدم قبلی چون کهنه شده می ره خروجی

یه کش مو خریدم تنها وسیله جمع کردن موهام همین کش مو

یه قالب کمربندی خریدم چون لازمم میشه این سایز نداشتم

بقیه موارد گفتم شادی تو نیاز نداری یه کافی شاپ رفتیم اومدیم خونه

شادی صدام کنید
سلام ،اینی که میخام براتون بگم ،به هیشکی نگفتم به شماها میگم و امیدوارم به درد جوون ترها بخوره، من د ...

ما فقط امانتداریم👌🏾👌🏾

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام خروجی های امروز دوباره یه روان نویس که تموم شد،مقدار زیادی کاغذ که برای چرک نویس مصرف شد،مقدار زیادی شمع داشتم اونایی که نازک بودن دادم برادر زادم ،تولد بازی دوست داره،میزارن براش روی کیک یا تیتاپ و اینجور چیزا روشن میکنن فوت میکنه زوق میکنه،یه چندتاشون هم دخترم صبحا چند دقیقه روشن میکنه میگه بوشو دوست داره خلاصه مصرف شدن رفت،این کاغذها حجمشون خیلی زیاده وقتی مصرف میشن انگار یه کوهی از روی شونم برداشته میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام به همگی🌱نوشته هاتون رو این مدت که نبودم دنبال میکردم خسته نباشید همتون

با اجازه از استارتر عزیز در جریان همون جهیزیه مینیمال خریدن نتونستم هیچ تاپیکی درباره این برند لباسشویی پیدا کنم گفتم از شما سوال کنم اگه کسی داره این برند رو نظرش رو بگه متشکرم🥰

لباسشویی امرسان موتورش میگن الجی عه بقیش مونتاژ ایران

سلام دوستان، شنبه تون بخیر،  تو این یکسال بصورت پیوسته در حال پاکسازی بودم و الان به اون درجه ...

از حالت بقچه ای خارجش کنید 

اگر میتونید تو یک قفسه یا طبقه کمد دیواری تون چیدمان کنید 

اگر براتون مقدور نیست داخل یک باکس شفاف قرار بدید 

همین تغییر حالت باعث میشه حالتون بهتر بشه

ققنوس