مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
باریکلا عکس العمل اطرافیان چطور بود کسی ناراحت نشد؟
همه با هم پاکسازی کردیم
یکم ناراحتی پیش اومد مثلا مامانم میگفت الان وقتش نبود چون مادرش تازه فوت کرده بود(ولی خب من میگفتم بمونه سنگین میشه چون همه باهم جمع بودیم تندتند کارا پیش رفت)
بعد یکم از وسایل و بین خودشون تقسیم کردن، بیشتر از این بابت ناراحتی پیش اومد
سلام عزیزان، ممنونم از همتون بابت تبریک و آرزوهای قشنگی که واسم داشتین ، تک به تک تشکر نکردم که تاپیک شلوغ نشه،ممنونم ازتون ،دعای خیرتون رو می زارم تو قلبم ،می دونم که تو روزای سخت حتما پشت و پناهم میشه ،متشکرم
خونه یه کساییم که میری همینقدر اطراف سینک ریخت و پاشه و همینجوریم عادت کردن 🥴
انقدر دوس دارم همچین فضایی بدن من پاکسازی کنم
بعضی خونه های امروزی دیدین چقدر مرتب ان اونا هم ظاهرشون هم باطن شون مرتب ولی خلوت نیست وسایل با حجم زیاد با سلیقه تو کمد وکابینت ها وکنسول ها وباکس های روشویی جا کفشی چیده شده اون ایده آل من نیست ایده آل من یا عزیزانی که اینجا هستیم فضای خالی تعداد کم هم باطن خلوت هم ظاهر