2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740064 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیک خوبی من به خاطر موضوع خوبتون الان عضو شدم و تازه صفحه ۱۲ هستم راه درازی دارم تا بهتون برسم

البته چندماه پیش عضو شده بودم ولی چون کلمه عبورم رو فراموش کردم بی خیال شدم ولی تاپیک شما دوباره هولم داد 

سلام عزیزم  خوش اومدی  منتظرتیم

ممنون گلم ، من به خیالم دیروز کابینتامو مرتب کردم و گردگیری ، ولی هر چی صفحات رو جلو میرم می فهمم دوباره باید برم سراغ تمیز کاری کابینت ، کلی وسیله اضافی داشتم که باید از کابینتا خارج می کردم

ممنون گلم ، من به خیالم دیروز کابینتامو مرتب کردم و گردگیری ، ولی هر چی صفحات رو جلو میرم می فهمم دو ...

بله

فقط عجله نکن 

تو مرحله اول از جلو چشمت دورشون کن 

ببین تا کی نیاز پیدا نمیکنی

یه سری چیزها که مطمئنی لازم نداری فکری براشون بکن عزیزم 

❌لایک❌

سلام دوستان خوب و مینیمالم😍امیدوارم حال دل و جسمتون خوب باشه💜✨️

امروز یکسری از لباس هایی که نو بودن یا استفادم نمیشد حالا به دلایل مختلف مثل تنگ بودنشون که منتظر رسیدن به سایز و وزن استانداردم هستم...! از بالای کمد آوردم پایین و تک به تک بازبینی کردم و هر کدوم که دیگه سلیقه ام نبود یا احساس کردم نیازی بهش نیست رو رد کردم و خروجی گذاشتم!

یک شومیز چهارخونه ی درشت که دیگه سلیقه ام نیست و خروجی گذاشتم تا برسه به دست کسی که بهش نیاز داره...

۵ تا شلوار تو خونگی نو هم چون سایزم نمیشه و مدل چسبه به علاوه ی یک تیشرت چون دوسشون ندارم گذاشتم کنار تا به خواهرم بدم!

الان دیگه حسابی همه ی زندگیم رفع انباشتگی شده و سبک بال و سبک جسمم🤤👌🏻

فقط یکدونه نایلون در حجم متوسط لباس نو مثل (تیشرت- شلوار-سوتین-شرت) مونده برام که بعد از لباس های فعلی جایگزین میشه انشالله🥰تا ۲ سال آینده به هیچ لباس خونگی ای نیاز ندارم👊

اتاق دخترم رو یکم مرتب کردم✨

خروجی چند تا اسباب بازی،دوتا بالش شیردهی،چند تا لباس و تیشرت کوچیک ،شیشه شیر نوزادی،میوه خوری،یک جفت کفش که کوچیک شده👌🏻

اینا رو میدم به یه خانومی که بچش تازه به دنیا اومده و شرایط مالی خوبی ندارن

خودم خجالت میکشم به کسی بدم این جور چیزارو،معمولا میزارم تو پلاستیک تمیز کنار سطل زباله روش می‌نویسم تا کسی احتیاج داشت برداره

ولی ایشون خودش گفته بود اگه لباسی چیزی داشتی بده

دخترمم چندتا از اسباب بازی هاشو خودش جدا کرد گفت برای اون نی نی باشه☺️

سلام عزیزان

دیروز اخرین جلسه مشاوره م بود فکر کنم بیشتر از ده جلسه رفتم.

خیلی تو این سالی ک گذشت دیدم عوض شد، حالم بهتر شده.

خروجی خیلی بزرگ خاطرات بد گذشته بودن.

گاهی خاطره بدی یادم میاد ، که میشینم بهش فکر میکنم و بعد اگر لازم بود گریه میکنم و بعد هم از ذهنم خارجش میکنم

و خیلی خیلی کمرنگ میشه.☘️☘️☘️☘️

خروجی هام یه تیشرتم ک شل و ول شده بود ب جاش دوتا تیشرت ک از قبل خریده بودم اوردم دم دست.

دوتا تیشرت دیگه مم همین تابستون خروجی میدم.

⭕️ی لباس زیر انداختم دور.

⭕️ دوتا قوطی ژل شستوشوی صورت دارم ک دوتاشم باید بره خروجی چون ب پوستم نمیسازه.

⭕️یه مقدار پنبه از ۸ ۷ سال پیش بود که به جای پد صورت ازش استفاده میکنم تا تموم بشه.

⭕تو دو هفته اخیر کلی ظرف شکست😑 یه ماست خوری ، یه خورش خوری یه نلبکی،یه فنجان

ورودی هم ۵ تا لیوان از خودهرم گرفتم که به جاش ۵ تا وسیله میدم بهش که توازن برقرار باشه😬😁

یه اسب اسباب بازی هم هدیه گرفتیم برای پسر کوچولوم

با پس انداز چند ماهم یه جفت گوشواره هم خریدم بهترین ورودی چند وقت اخیر بوده.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام،امروز اول صبحی یه بطری روغن،یه مام،به دستکش ظرفشویی،رفتن خروجی،یه مقدار بلغور جو هم تو کابینت بود با مقداری بال و گردن مرغ که دیشب سوپ درست کردم،تموم شد این دو مورد آخر رو اعصابم بود،راستی نصف بسته هم سبزی سوپ بود اونم مصرف شد،چون جابه جایی دارم،سعی میکنم چیزای نصف و نیمه تموم بشن من راحت تر باشم،اون لیوان‌های خورشیدی هم که قبلا بحث شده بود هم ورودی من بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ملافه کشدار تخت رو عوض کردم🛏️ قبلی می‌ره خروجی کهنه شده و کش های خیلی ضعیفه👎🏻

ببخشید عزیزم شما ملافه کش دار رو می‌خرید یا میدوزید؟ اصلا آماده اش تو بازار موجود هست؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique