2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740510 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جواب میدم،داغ شما هنوز خیلی تازه هست افکارتون طبیعیه،شما دارید یه دوره سخت رو میگذرونید،ولی وقتی ...

وای بدنم مورمور شد خدابیامرزه عزیزم...بله بابای منو هم خاب دیدن ک جاش خیلی خوبه بااینکه میدونم اونجا درد نمیکشه و ارومه و حتی خاب دیدن با مادرم زندگی میکنه....گاهی وقتا بااین چیزا خودمو اروم میکنم ولی باز میگم چرا من باید جفتشونو از دست میدادم

سلام من اومدم با یه گزارش کوچولو،ما این هفته چند بار خروجی لباس زیر داشتیم،چهارتا لباس زیر دخترم که دوتاش جایگزین شد،یه شلوار دخترم که حسابی پرز داده بود و رنگش هم انگار بور شده،یه جفت جوراب خودم  یه اسپری که تموم شده،جعبه عود که خالی شده،یه جامدادی که دوستم به دخترم وقتی کلاس دوم بود داد دخترم امسال دوازدهمه،میگفت یادگاریه نزار خروجی ولی وقتی گفتم خیلی کهنه شده و تو حسابی استفاده کردی و لذتشو بردی رضایت داد،مقدار زیادی مداد رنگی که خیلی کوچولو شدن و یه خودکار که تموم شده، وقتی اینا میرن بیرون از خونه قشنگ جریان انرژی رو حس میکنم،البته خروجی های بزرگم دارم که لحظه آخر مثلا یه هفته قبل از جابجایی انجامشون میدم،ورودی هم بالاخره لیوان‌ها رو خریدم،چهار دست لیوان مدل خورشیدی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام من اومدم با یه گزارش کوچولو،ما این هفته چند بار خروجی لباس زیر داشتیم،چهارتا لباس زیر دخترم که ...

چه جمله قشنگی تو استفاده کردی ولذتش بردی

این حرف باید به ذهنم بسپرم

شادی صدام کنید

خروجیهای امروز من 

جای سیب زمینی پیاز 

پایه قابلمه هام 

۳تا پایه کفگیر ملاقه 

پایه چاقو 

پایه دستمال رول 

واقعا وسایل به درد نخوری بودن فقط جا می گرفتن منم تونستم ازشون دل بکنم 

همون پاپکورن ساز

اختراع بعضی از وسایل برقی برای راحت تر کردن زندگی واقعا واجب بود ولی بعضی وسایلا  واقعا کاربردی نیستن و فقط جا اشغال میکنن😑

خروجی 

باتری کتابی 

یه برس که شکسته بود

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز که کمد دیواری مرتب کردم ۴ تا کشو میز توالت ودو تادطبقه اش ودوتا کشوی تخت خالیه به خاطر دخترم وتمام لوازم به کمد دیواری منتقل شده واقعا اگه طراحی کمد دیواری اصولی بود چون خونه قدیمی من نیازی به کشوهایی که اسم بردم نداشتم.زندگی مینیمال خاصیتش این.از لباس تا اکسسوری ومدارک واسباب بازی وکتاب همش تو کمد جا شده

شادی صدام کنید
عزیزم پدرمن ۲۰روزه فوت کردن و دوماه اخر مریض شدن...من هی میشینم ب اون شب اخر ک فوت کردن و حالش بد بو ...

روحشون شاد باشه خیلی سخته واقعا💔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را