2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
بزارین یه لیست دیگه هم بدم  صاف کن و بابایی قدیمی  چن تا سه راهی ۵تا لامپ  چن تا ...

حس خوبتون رو با تمام وجود درک میکنم منم مثل شما بودم ۶ماه پیش مثل شما پاکسازی کردم .الان خونه م با اینکه سه هفته هس عمل رحم انجام داده ام و عملا هیچ کاری نمیتونم بکنم ولی خونه م مثل دسته گل هس خواهرام میان برام کار کنن میگن تو چرا هیچ کاری نداری .چون وسایلهام رو کم کردم و خودبه خود کار کمتر میشه .دقیقا جای وسایلام رو ‌میدونم چیزی لازم داشته باشم دقیق جاشون رو میگم برام میارن و با آرامش سرجام خوابیده ام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی ازدواج کردم تو شوینده ها مینیمال  پودر لباسشویی شیشه شور وایتکس فقط این سه تا دارم. ...

اتفاقا یه بار که گفتید سرویس بهداشتی و گاز رو با پودر لباسشویی تمیز میکنید جرقه ش تو ذهنم زده شد که منم همین کارو بکنم. 

حس خوبتون رو با تمام وجود درک میکنم منم مثل شما بودم ۶ماه پیش مثل شما پاکسازی کردم .الان خونه م با ا ...

سلام ببخشید شما چه عملی برای رحم انجام دادید؟

ببخشید دوست ندارید نگید⚘

چه جمله قشنگی تو استفاده کردی ولذتش بردی این حرف باید به ذهنم بسپرم

❤️❤️❤️

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

امروز رفتم سراغ لوازم آرایش دخترم،یه رژ،یه ریمل،یه ماسک صورت تموم شده بود،نمیدونم چرا جاشون رو دور ننداخته بود،همه رو ریختم دور فقط الان سه تا رژ ویه خط چشم داره، یه ساک کاغذی کادو،یه دوشاخه پکیج که خراب شد رفتن خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام ....بعد چند وقت اومدم گزارش بدم .....

خداروشکر خروجی های خوبی داشتم .....تاب و سرسره دخترم که دیگه لازمش نمیشد فروختم .....

چند تا بشقاب داشتم گذاشتم تو دیوار برای کسری ....یه خانمی لازمش بود دادم اسنپ برد

سه تا دیزی داشتم .....هشت نفره رو دادم خانم داداشم ....یه نفره رو دادم به خانم همسایمون ....یه خانم تنهاس 

ماهیتابه ایی رو برای خودم نگه داشتم .....

ورودی هم وسایل مهد دخترم پایان ساله دادن باید بزارم خروجی .ویک مقدار پول دستم اومد یکم لوازم تحریر به قیمت مناسب خریدم برای سال تحصیلی جدید