2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740487 بازدید | 44731 پست

بزارین یه لیست دیگه هم بدم 

صاف کن و بابایی قدیمی 

چن تا سه راهی

۵تا لامپ 

چن تا آینه

سفره هفت سین

چن تا آز دستگاهای همسرم 

مدارک پزشکی 

کتابای دخترم

چادرها 

مهروسجاده های اضافه 

عرقیجات کهنه 

جارو شارژی 

۲تا چتر

پارچه های اضافه و تکه شده

بیشتر از ۶۰تا چوب لباسی که همه لباساشون کهنه یا دلزده شده بودم دادم رفت

اینا همشون رو به لطف شما دوستان تونستم راحت ازشون بگذرم واقعا هم تا حالا به هیچ کدوم احتیاج پیدا نکردم  

اره عزیزم اونایی که راحت باردار شدن غصه های دیگه ای دارن.هر کس تو این دنیا با چیزی باید دست وپتجه نر ...

بله دقیقا همینه ...من دوتا بچه دارم ک اونام خب با قرص باردارشدم و هرچند دوتا سقط هم داشتم ولییییییییی مادرم ۱۵سال پیش فوت شد و پدرمممممم دوهفته پیش....بمیرم براااااش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا دقیقا از امروز شروع کن این زندگی تو عمر تو که داره می گذره چرا با فکر کردن به اتفاقات بد خودت اذ ...

عزیزم پدرمن ۲۰روزه فوت کردن و دوماه اخر مریض شدن...من هی میشینم ب اون شب اخر ک فوت کردن و حالش بد بود هی فک میکنمو حالم هی بد میشع....تو این چندوق ی وق خوب بودم و ی وق بد...وقتایی ک خوب بودم و شاید ی لبخند کوچیک ب لبم میومد باخودم میگفتم وای الان مردم چی میکن...ب نظرت این رفتارام طبیعیه؟؟؟؟،

بله دقیقا همینه ...من دوتا بچه دارم ک اونام خب با قرص باردارشدم و هرچند دوتا سقط هم داشتم ولیییییییی ...

روحشون شاد باشه،نبود پدر و مادر غم بزرگیه،تسلیت میگم،خدا بچه های گل و همسرت رو براتون حفظ کنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم پدرمن ۲۰روزه فوت کردن و دوماه اخر مریض شدن...من هی میشینم ب اون شب اخر ک فوت کردن و حالش بد بو ...

من جواب میدم،داغ شما هنوز خیلی تازه هست افکارتون طبیعیه،شما دارید یه دوره سخت رو میگذرونید،ولی وقتی ابن فکرها اومد تو سرتون زیاد دامن نزنید بهش،به این فکر کنید که دوره زندگی پدر و مادرتون تو این دنیا تموم شده،وارد مرحله جدیدی از زندگی شدن،در آغوش خالق خودشون هستن،از رنج و عذاب دنیا هم رها شدن،در مورد حرف مردم هم ببین عزیزم همه مردم یه عزیزی بالاخره از دست دادن شما رو درک میکنن،اصلا از لبخند شما همچین فکری به ذهنشون نمیرسه،من وقتی ۶ سال پیش مادرم فوت شد،تابستون بود و گرم،اصلا دلم نمیخواست کولر روشن کنم،میگفتم مادرم تو گرما باشه من کولر روشن کنم یا آب خنک بخورم،غذاهایی که مادرم دوست داشت تا دو سه سال درست نمیکردم،یه خانم خیلی با ایمانی کارهای خاکسپاری مادرم رو انجام دادن،بعد از یه سال مادرم میره به خوابشون و میگه به دخترام بگو آروم باشن،من جام خوبه،زندگی خوبی دارم،ولی بی قراری دخترام منو اذیت میکنه،نمیتونم به زندگیم برسم،از اون روز من و خواهرم خیلی آروم شدیم،فهمیدیم درسته جسم مادر نیست ولی روحش مارو میبینه و حواسش به ما هست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بله دقیقا همینه ...من دوتا بچه دارم ک اونام خب با قرص باردارشدم و هرچند دوتا سقط هم داشتم ولیییییییی ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم وخدا بچه های گل ات برات حفظ کنه

شادی صدام کنید
عزیزم پدرمن ۲۰روزه فوت کردن و دوماه اخر مریض شدن...من هی میشینم ب اون شب اخر ک فوت کردن و حالش بد بو ...

من اعتقاد  دارم سوگواری یه مرحله ای داره که باید سپری شه یعنی باید به خودت زمان بدی تا گریه هات بکنی غصه هات بخوری خاطراتشون مرور کنی اینجا نمیشه به شما گفت پاشو از نو شروع کن شما عزیز از دست دادی ولی مواظب خودت باش نذار خیلی غرق اش بشی اینم یه مرحله است که باید سپری کنی چون تو مادر دوتا بچه ای همسر یک مرد و خانم یه خونه ای

دوره اش که گذشت کم کم برگرد به روتین زندگی اگه میگم غصه هات بخور بدای اینکه قشنگ سبک شی و سبک برگردی به زندگی هر چند که این ناراحتی همیشه همراهت ولی به قول دوستمون اینم یه مرحله از زندگی که باید سپری شه راهی که پیش روی هممون حرف مردمم برات مهم نباشه مهم خودتی 

به اصطلاح مردم پشت سر خدا هم حرف می زنن

شادی صدام کنید
سلام عصرتون بخیر؛ امروز سرویس بهداشتی و حمام رو تمیز کردم.خروجی ها؛  یک قوطی خالی شامپو. چندتا ...

من از وقتی ازدواج کردم تو شوینده ها مینیمال 

پودر لباسشویی شیشه شور وایتکس فقط این سه تا دارم.

گاهی چطوری بشه یه جرم گیر واسه سرویس بهداشتی بخریم.

حمام دستشویی ام با پودر لباسشویی می شورم تمیز تمیز میشه.

خونه قبلی ام قدیمیییییییییییی بود خیلی قدینی ولی فقط یکبار جرم گیر ریختیم بقیه اش با پودر می شستم.

اجاق گاز هم با سیم واسکاچ وپودر لباسشویی می شورم چدن هاشم همیتطور

شادی صدام کنید

عزیزم خدابیامرزه پدرتونو روحشون قرین رحمت🖤بله این رفتار ها عادی هست تا یکم اروم بشین با نبودشون کناربیایین،وقتی این افکار سراغتون میاد ذکر بگین برای پدر و قران بخونین براشون

دوتا قفسه یخچال شستم خشک کردم چیدم از این دوطبقه یه ظرف طالبی که هیچ کدوم نمی خوریم فقط همسرم می خره که گفتم دیگههه نخره فعلا گذاشتم بمونه

ویه ظرف رطب که باید بمونه همسرم بخوره

نصف هندونه مورد نظر هم هنوز تو یخچال که اونم باید هنسرم بخوره

✅️خودم هندونه ورطب دوس ندارم.مهمونم ندارم

شادی صدام کنید
بزارین بازم بگم  دیویدی چن تا سفره فلاکس چای ۲دست بستنی خوری  ۳تا میوه خوری  ۳ت ...

از لیست خروجی هاتون بسیار لذت بردم 

حس میکنم خونتون الان در بهترین حالت خودشه 

زیبا ، جادار و پر از حس زندگی

ققنوس

روحشون شاد 

کاملا درکتون میکنم چون من نزدیک دوساله پدرم رو از دست دادم امیدوارم پدرتون با بهترینها محشور بشن

ققنوس
دوتا قفسه یخچال شستم خشک کردم چیدم از این دوطبقه یه ظرف طالبی که هیچ کدوم نمی خوریم فقط همسرم می خره ...

دوتا بسته پفک همسرم برای مهمونی خریده بود که استفاده نشد خودم ودخترم که نباید بخوریم دیروز یه بسته اش بردم برای برادرزاده ام.

شادی صدام کنید