2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست

سلام خروجی چند روز اخیر 

ظرف سیر ترشی 

ظرف چهار لیتری مایع ظرفشویی ( اینجور ظرفهای بزرگ تا خالی میشن کیف میکنم که کلی جا باز شد ولی قراره بازم بارها جایگزین بشن )

ظرف لوله بازکن (بازم میخرم برای تمیز کردن چدن های گاز)

پودر گوجه

عینک دخترم 

مقداری نخود و عدس که مصرفمون کمه دادم مامانم 

‌دیروز کابینت ادویه هارو تمیز میکردم 

چندسال پیش ظرف ادویه و ظرف کنجد و سبزی و خشک و... از ظروف لیمون تهیه کردم الان بعد سه سال استفاده میبینم خریدم اشتباه بوده جنس ظرفها پلاستیکه خشکه خط و خطش می افته هم تغییر رنگ میده 

متاسفانه تعداد زیاد خریدم ولی تو فکرمه با شیشه جایگزین کنم.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون خوش خانما،خروجی امروز ما یه دست کت وشلوار همسر یه ظرف ارده،مقداری دم نوش که استفاده کردم تموم شد،یه شلوار همسر که گفتم از سر کار برگشت میره خروجی،یه بوتم همسرم داره کهنه شده،میگم بزار خروجی میگه چون من شبا دیر میام بزار جلو در باشه فکر کنن مرد تو خونه هست،کاری نداشته باش  

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
قبلا خیلی لیلی رو دنبال میکردم ولی وقتی اینجا رو پیدا کردم دیگه نمیرم پیشش البته رفع انباشتکی دیجیتا ...

اگه دوست داری استوری های لیلی رو دنبال کنی ولی نمیخوای اینستا دانلود کنی ی روش سراغ دارم

تو گوگل بزن story saver

بعد تو اولین سایتی میاد کلیک کن

قسمتی که جای ایدی پیجه ایدی پیج لیلی رو بزن

بعد دکمه رو بزن تا استوریاشو واست بیاره

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

روز سوم چالش رفع انباشتگی:

«ژاکت دخترم که فقط برا بازی میپوشه. فقط چون دوس داره ننداختمش بیرون. بازم شک دارم. شاید چیز دیگه ای جایگزینش بندازم بیرون😣 »

«شال که خیلی وقته استفاده نشده پس بازم استفاده نمیشه»

«تاپ که خیلی استفاده شده»

«شلوار دخترم هم همینطور»

«دامن هم همینطور»

امروز نوبت پاکسازی کشو اول لباس هام بود 

خروجی

یک عدد تیشرت 

یک عدد سارافون جین که احتمالا تبدیل به ساک بشه 

دوتا از لباس هامم تعمیر لازم داشت انجام دادم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
میشه عکس اینترنتی این بانکه هاتون که گفتید خط وخش می افته بفرستید 

بانکه لیمون مدل ساینا درب سفید 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

امروز کل خونه تمیز شد برای جمعه جذاب خانوادگی😎

خرید های خونه هم انجام شد که در طول هفته مواد غذایی تکمیل باشه

خروجی هم یک شلوار خونگی خودم که کهنه شده و جایگزین نمیشه

چند تا از تاپیک های ذخیره شده به کارم نمیومد پاک کردم

چند تا عکس حذف کردم

به قول شادی جان گفتگو هامم مینیمال بود

شبتون بخیر دوستای عزیز؛ 

نی نی سایتم دچار مشکل شده و نمیتونم لایک کنم ☹️

خروجی امروز؛ 

چندتا در شیشه ی سس و... یک در دیزی سفالی که نمی‌دونم خود ظرف رو کی ردش کرده بودم 

دوتا آویز کلید که  چندسالی میشد به کلیدهای کمد دیواری وصل کرده بودم. 

یک تیشرت که از ریخت افتاده بود، جایگزین نمیشه، از همون لباسایی که گذاشته بودم کنار استفاده جایگزین میکنم. 

مقداری هسته ی خرما که جمع کردم بردم خونه ی مامانم تبدیل به قهوه ی خرما میشه. 

من سایز بزرگش رو برای حبوبات کوچیکش رو برای سبزی خشک و پودر سوخاری و اینا دارم ۷ ساله دارم راضیم ا ...

شاید من زیادی حساسم رو خط و خش اینا🥴