2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742654 بازدید | 44773 پست
منم‌ یه بار لبو زیاد داشتم نمیدونستم چکارشون کنم باهاشون یه مدل دسر درست کردم خیلی بد شد. 😬  ...

پودر لبو رو به وقت دم کردن چای خیلی کم به چای اضافه بفرمایید

رنگ زیبایی به چای شما میده

بو و طعمی هم نداره

ققنوس
منم‌ یه بار لبو زیاد داشتم نمیدونستم چکارشون کنم باهاشون یه مدل دسر درست کردم خیلی بد شد. 😬  ...

من یه سری رنده کردم برای بورانی لبو

چندتا هم حبه قندی خرد کردم یه وقتی سالاد کاهویی مرغی چیزی درست کردم بریزم توش

خیلی مورد علاقه ام نبست ولی دیگه خریده باید استفاده کنیم

یه بارم پودر کرده بودم ولی استفادم نشد بعد از مدتی دور ریختم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

8روزه ک از سفر برگشتیم،و بعد اونم عروسی دعوت دعوت بودیم و دنبال کارای عروسی و خرید بودیم...یکم اوضاع خونه از دستم در رفته بود....همه جا بازبینی و مرتب کردن میخواد

دیشب جارو کشیدم اشپزخونه رو مرتب کردم پاک کردم

سرویس شسته شد

روفرشی و خیس کردم امروز بشورم

کابینت ها مرتب شد

اتاق هامرتب و پاک شدند

ی پتو شسته شد

فقط مونده کشو لباس هارو مرتب کنم

خروجی :ی ماگ ک همسرم خریده بود سلیقه من نبود،خودشم استفاده نمیکرد.

شربت تاریخ گذشته

کیف عقدم،بالاخره گذاشتم خروجی

سبد اسباب بازی دخترم

دوتا کارت دعوت عروسی

مارک فکر مدل استارکی 

به نظرتون این جارو جای جاروبرقی اصلی رو میگیره و مثل اون کار راه میندازه ؟ 

جارو برقی اصلی جا زیاد میگیره من خوشم نمیاد 😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یه مقدار لبو داشتیم مو به مو به دادشون رسیدم. یه مقدار رنده کردم برای بورانی ماست یه مقدار نگینی کر ...

خشک کن و پودر کن برای رنگی کردن برنج خوبه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
به نظرتون این جارو جای جاروبرقی اصلی رو میگیره و مثل اون کار راه میندازه ؟  جارو برقی اصلی جا ...

والا بسته به نظم خودادم داره کارراه اندازکه بسیار ولی جاروی بزرگ نیازه برای ماهی یکبار برای گوشه کناراومثال اسباب کشی ها که پرقدرت ترنیازداره ولی بنظرم جفتش نیازه 

در راستای خلوت کردن آشپزخونه قابلمه های تفلونمو چیدم تو کمد گاز و پایه قابلمه رو جمع کردم گذاشتم تو کمد دیواری

اگه دست خودم بودم درجا میذاشتمش خروجی ولی متاسفانه همسرم نمیذاره

این پایه قابلمه کلا چیز اضافه ای بود نمیدونم اصلا چرا خریدمش هم روی قابلمه هام گرد و خاک مینشست هم برای تمیز گردن زیرش مدام باید شیء به اون سنگینی رو جابه جا میکردم هم الان که دخترم بزرگ شده راحت میتونست پایه رو با قابلمه هاش همرو رو خودش برگردونه و خطرناک بود

موقع چیدن قابلمه هام هم به این نتیجه رسیدم که اصلا سرویس قابلمه خریدن کار اشتباهی بود چون کلا از سه تا از قابلمه هاش استفاده مداوم دارم و بقیه بود و نبودشون تفاوتی نمیکرد 

نهال🌱

دوستان ببخشین سوال بی ربط به تاپیک میپرسم دوستانی که انزلی هستن یا انزلی رو میشناسه جاهای دیدنی انزلی بحز تالاب و کاسپین کجاها هس .میخوام دوروزه بریم اونجا میخوام استفاده مفید داشته باشم.ممنون میشم جواب بدین .البته ۸و۹ اردیبهشت میریم انشالله