2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست

یه نکته متفاوت می خوام بگم امسال اولین عیدی دخترم بود وبعضی اقوام عیدی زیادی به دخترم می دادن جوری که من وهمسرم راضی نبودیم جدا از اینکه این مبلغ در بازدید با مبلغ بیشتری جایگیزین شد همسرم می گفت عیدی یه مبلغی برای شادی بچه هاست نه رقابت بین بزرگترا.

فقط دوتا از اقوام مبلغ مناسبی دادند اونم من می دونم اگه دستشون باز بود بیشتر می دادن ولی کاش اینجوری نبود.

من وهمسرم به عروس خانمی که عیدی اولش بود مبلغی که فکر می کردیم مناسبه بهشون هدیه دادیم نه خیلی کم نه خیلی زیاد.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نکته متفاوت می خوام بگم امسال اولین عیدی دخترم بود وبعضی اقوام عیدی زیادی به دخترم می دادن جوری ک ...

دقیقا منم ناراحتم بشدت ازاین موضوع مثال برادرم به بچه های من نفری ۵۰۰داد من باچندجبران کنم بنظرتون؟؟ اصلا توقع کارنیست ولی من دوست ندارم کمتربدم بایدی چیزی روش بزارم وواقعا برای هرکدوم توفشارزیادی میرم

سلام بعد از چند روز که درگیر ورودی و خروجی های عید بودم اومدم گزارش بدم

خب اول از همه دوتا شال برای عید گرفتم که با دوتا مانتوی دم دستی و سه تا از کت هام به راحتی ست میشن و تصمیم دارم به جای اینا بقیه شال هام رو بذارم خروجی 

ورودی دیگم یه شلوار جین دمپا بود با اینکه سه تا شلوار جین داشتم ولی به خاطر تغییر سایز مجبور شدم یکی دیگه بگیرم و اون سه تای قبلی میرن خروجی

و یه مانتو کتی مشکی که لازمم بود 

الان فقط ۴ تا مانتوی دم دستی دارم با چهار تا کت، ۴ تا شال، یه شلوار جین دمپا و یه شلوار مشکی جذب

کیف هم فعلا سه تا دم دستی دارم که میخوام هرسه تارو بذارم خروجی و به جاش یدونه بگیرم

کفش هم یدونه کتونی جنس خوب دارم و دوتا کتونی دم دستی که قراره یکیشون بره خروجی 

احساس میکنم دیگه توی بخش لباس بیرونیام به یه حد ایده آل رسیدم و فعلا نمیخوام خروجی و ورودی دیگه ای داشته باشم چون همه ی آیتمایی که دارم به نظرم کاربردین

نهال🌱

الان چیزی که اذیتم میکنه ظرفای زیادمه . من برای جهیزیه خرید اشتباه تو این زمینه خیلی زیاد داشتم و الان متاسفانه هیچکدومشون نمیتونم بذارم خروجی

مثلا سرویس غذاخوری الان دو مدل مختلف آرکوپال دارم که یکیش هدیه بود، یه سرویس شیشه دارم، یدونه چینی دارم، یدونه هم ملامین که دم دستی و همشونم سرویس شش نفره ن☹️☹️☹️☹️

نمیدونم واقعا چرا اینطوری خرید کردم برای جهیزیه درحالیکه میتونستم به جای همه اینا یه سرویس ۱۸ یا ۲۴ نفره چینی بخرم و یه سرویس هم ملامین دم دستی

الان دوتا سرویس آرکوپال و شیشه م اضافه ن و هیچ کاری هم نمیتونم باهاشون بکنم چون هم شوهرم مخالفه بفروشمش و هم میترسم مامانم ناراحت بشه

برای پذیرایی هم همینطور یه سرویس کامل کریستال برداشتم چند تا تیکه هم جدا جدا چینی خریدم که تقریبا هیچکدوم چینی ها با هم ست نیستن و یه خرید هیجانی محسوب میشن☹️

یا دو دست مختلف فنجون و نعلبکی چینی خریدم که کاملا برام غیر کاربردین چون ما فقط تو لیوان چایی میخوریم و الان فقط کاربرد تزئینی دارن

نهال🌱

توی تعطیلات ورودی دیگه هم داشتم 

یه سشوار

چهارتا روپشتی که به جاش دوتا روپشتی میره خروجی

چند تا اسباب بازی برای دخترم که هدیه بود

یه سررسید برای همسرم 

برای دخترم هم فقط یه جفت کفش عید خریدم و لباسشو هم خودم دوختم براش

برای خودم هم امسال سررسید و تقویم رومیزی نمیخرم چون غیرکاربردین برام

یه بادی اسپلش هم که دوستش نداشتم دادم به خواهرم استفاده کنه خودم یکی دیگه دارم

ریملمم هم شکست و رفت خروجی ولی باید جایگزین بشه

نهال🌱

دقیقا منم ناراحتم بشدت ازاین موضوع مثال برادرم به بچه های من نفری ۵۰۰داد من باچندجبران کنم بنظرتون؟؟ ...

میتونید عیدی بچه هارو ازشون بگیرید و نفری صد یا دویست تومن بذارید روش و به بچه های برادرتون بدید 

بعدا هم با بچه های خودتون حساب کنید سرفرصت یا براشون چیزی که دوست دارن رو بخرید

نهال🌱

دقیقا منم ناراحتم بشدت ازاین موضوع مثال برادرم به بچه های من نفری ۵۰۰داد من باچندجبران کنم بنظرتون؟؟ ...

من بعد از عید تا جایی که بشه این موضوع مطرح می کنم بلکه برای سال بعد تاثیر گذار باشه.مثلا بگیم هدیه تولد وعیدی  وسایر متاسبت ها جهت دلخوشی نباید سنگین برگزار شه.

از نظر من فقط کادوی عروسب وکادوی خونه خریدن که کمی قابل توجه باید هدیه داد.دیگه عیدی وتولد روزمادر وپدر وروز دانش اموز واقعا میشه سبک برگزار کرد.چون مناسبت ها زیاده واصلا انگار ارزش واحترام اون مناسبت تحت شعاع مبلغ هدیه قرارمی گیره‌

شادی صدام کنید
سلام بعد از چند روز که درگیر ورودی و خروجی های عید بودم اومدم گزارش بدم خب اول از همه دوتا شال برای ...

خیلی عالی بود گزارش هاتون

در مورد جهیزیه تونم چاره ای نیست باید مدارا کنید 

منم دارم مدارا می کنم.

شادی صدام کنید
خیلی عالی بود گزارش هاتون در مورد جهیزیه تونم چاره ای نیست باید مدارا کنید  منم دارم مدارا می ...

ممنونم آره واقعا بعضی چیزا کنترلش از دست ما خارجه و به قول شما باید مدارا کرد

نهال🌱

به خاطر بارداری پر خطر کلی نماز قضا دارم وبرای همون بارداری کلی نذر سنگین که از سر استیصال بود که اگه به اجابت باشه خداوند با یک صلوات هم اجابت می کنه.

من خیلی دلم می خواد برای امام حسین‌‌ع.غذا بدم ولی مگه میشه بقیه متقاعد کرد که یه پرس نذری بدم؟ 

والی آخر

این موارد مذهبی امسال باید حسابی پاکسازی کنم سبک شه وبعد از این نذرهای سبک انجام میدم 

شادی صدام کنید
به خاطر بارداری پر خطر کلی نماز قضا دارم وبرای همون بارداری کلی نذر سنگین که از سر استیصال بود که اگ ...

می خوام بگم زندگی ما پر از این زیادها وسنگین هاست

از مراسم های عروسی تا اعیاد دینی تا همه چیز ولقعا همه چیز که دونه دونه اینجا میگم به بحث وتبادل تظر بذارید تا هم خودمون پاکسازی کنیم هم فرهنگ سازی کنیم ما اینجا باید با یک جریان بجنگیم که سردمدارش بلاگرهای عزیز هستند.

سلبریتی ها وافراد برجسته سیاسی وعلمی وهنری به دلیل نوع فعالیت هاشون فاکتور می گیرم به دلیل تاثیر گذاری مثبتی که دارن ولی امان از ....

شادی صدام کنید