2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

سلام ورودی، یه عالمه فیلم و سریال و انیمیشن دانلود کردم 

خروجی 

گیاه پتوسم خیلی شلخته شده دارم بین فامیل تقسیم میکنم که سبک بشه

چندتا از گلدونامم میبرم میذارم پارکینگ که بالکن یکم خلوت بشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😬 کمد کپسولی منظور اینه که لباسهایی که جدید اضافه میشه با اون قبلیا بشه استایلش کرد؟

یعنی با لباسای موجود توی کمد تون بتونید ست های متفاوتی درست کنی. سرچ تو پینترست و گوگل بهم کمک کرد

یعنی با لباسای موجود توی کمد تون بتونید ست های متفاوتی درست کنی. سرچ تو پینترست و گوگل بهم کمک کرد

من خرید اشتباه قبلا زیاد داشتم

الان هیچی اونا به هم نمی‌خورم تقریبا😅

مگر برای روزمره که سبک تره و ساده تر 

الان دیگه با این هزینه ها یخورده زور داره بخوام از اول این خریدا رو بکنم 😬

از طرفی چون نو هستن و واسه شرایط دیگه ممکنه خوب بکار بیان نمیتونم خروجی بدم

نمی‌دونم چه کنم 😬

من خرید اشتباه قبلا زیاد داشتم الان هیچی اونا به هم نمی‌خورم تقریبا😅 مگر برای روزمره که سبک تره و ...

من خیلی از لباسایی که دیگه دوستشون نداشتم یا باهاشون راحت نبودم رو بخشیدم. یه سری رو با کمی تغییر دوباره وارد چرخه ی مصرف کردم به سری رو هم نو بودن وفعلا با استایلم جور نمیاد گذاشتم کنار تا سر فرصت تصمیم درست بگیرم.کلا از اولم لباسام ساده بودن برای همین خیلی مشکل ندارم که چی رو با چی بپوشم. فقط از اون حجم زیاد لباس کلافه بودم. 

من خرید اشتباه قبلا زیاد داشتم الان هیچی اونا به هم نمی‌خورم تقریبا😅 مگر برای روزمره که سبک تره و ...

به نظر من عجله نکنید خوب فکر کنیدامتحان کنید لباسارو باهم بپوشین ببینید چطوری میشه یا ازخواهری یا کس دیگه بپرسید

یا اگه یه تیکه برای استایل تون لازمه فقط بحرین مثلا من پارسال مانتو جلو باز کالباسی بازیر مانتو سفیدخریده بودم واز طرفی کیف دوشی طوسی جدا تازگی خریدم.برای عید روسری طوسی صورتی خریدم که باهم ست کردم.یا اینکه یه ست خونگی داشتم که فقط تاپش نپوشیده بودم نو بودتاپش فقط یک مستطیل بودخواهرم گف میتونی به عنوان دامن بپوشید امتحان کردم خوب بود،🫠😉

به نظر من عجله نکنید خوب فکر کنیدامتحان کنید لباسارو باهم بپوشین ببینید چطوری میشه یا ازخواهری یا کس ...

منم دوتا شال حریر ضخیم داشتم که هم روسرم لیز می‌خورد هم قواره هاشون بزرگ بود سختم بود دادم خواهرم برام دامن دوخت خیلی خوب شدن. چندتا شومیز آستین بلند داشتم که دیگه برای بیرون مناسب نبودن چون تو خونه لباس آستین بلند نمیپوشم کوتاهشون کردم شد لباس خونگی و... 

درسته که قبلا ورودی هیجانی داشتیم ولی واقعا تو این گرونی نباید خروجی هیجانی هم داشته باشیم. 

خروجی چند تا روسری نخی که پرز داده

یه تیشرت دخترم قابل پوشیدنه ولی خودش دیگه نمیخواد

یه سری لباس زمستونی هم از دم دست جمع کردم 

یه سری دیگه رو نگه داشتم شاید هوا سرد بشه یا پیک نیک بخوایم بریم لازم بشه

❌️لایک❌️

امروز نوبت شستشو بود رو تختی شستم.

من برای عید یه شومیز سفید خریدم که با مانتو سفید شلوار جین شد یه استایل

با دامن یه استایل

با شلوار مشکی دمپا پارچه ای یه استایل

با همون شلوار پارچه مشکی با کت مشکی وشومیز سفید میشه ۴ تا استایل.

این میشه کمد کپسولی

در مورد خروج هیجانی یه دامن پلیسه چرم مصنوعی تا پایین رانو داشتم که هربار مز پوشیدم حس نی کروم بهم نمیاد پلیسه که همیشه مده ولی این روزها خیلی ترند شده پشیمونم دامن گذاشتم خروجی ولی اخه پشتش بد می موند.

شادی صدام کنید
من خوزستانم عزیزم.  فقط میوه خشک و زرشک و کشمش رو تو یخچال میذارم حبوبات و رشته و دمنوش و... ر ...

رب و آبلیمو خونگی ندارین؟ 

آخه اونا هم خیلی جاگیرن مخصوصا رب

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
بله لباس های مهمونی رو وارد لباس های روزانه میکنم اینجوری زودتر میره خروجی

من با لباسای بیرون و مهمانی داخل خونه راحت نیستم، شما تغییری درش ایجاد میکنین؟ 

دوست دارم لباس خونه نخی، سبک، گشاد باشه 

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه

سلام خانوما عیدتون مبارک🌱🤍

ورودی یک شال کرم ساده+مشکی ساده

برای شال برعکس بقیه لباسام هزینه خیلی کمتری میکنم چون خیلی زود نخ کش میشه (ناخن های خیلی ضعیفی دارم و همش میشکنه وقتی حواسم نیست)و پولم سوخت میشه درصورتی که خود پارچه خوش کیفیت و سالمه ولی نمیشه استفاده کرد🤦‍♀️

من با لباسای بیرون و مهمانی داخل خونه راحت نیستم، شما تغییری درش ایجاد میکنین؟  دوست دارم لباس ...

بیشتر لباس های مهمونی من راحتن اخه

ولی شومیز و اینا مثلا میری خونه مامانت یا جایی بپوش که هم شیک بشی هم استفاده بشه 

یا مثلا مهمون معمولی برات میاد بپوش

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز نوبت شستشو بود رو تختی شستم. من برای عید یه شومیز سفید خریدم که با مانتو سفید شلوار جین شد یه ...

اشکال نداره بالاخره تجربه میشه دیگه تا بیشتر تامل کنیم برای هرکاری

من خودم به شخصه خیلی چیزای اضافه زیاد دارم ودرمورد بعضی چیزا شک دارم ولی اصلا عجله ندارم به خودم میگم که حداقل تا زمان اسباب کشی چندماه دیگه هست اونایی که مطمئن ام رو سامون میدم خصوصا برای فروش

مثلا من حداقل سه سال که دارم فکرمی کنم که سماور جهیزیه ام که اصلا استفاده نشده لازم ندارم ولی جرات نداشتم خروجی بزارم با خواندن این تاپیک تصمیم جدی دارم بفروشمش،😏