2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست

دوتا چیز که از دوستان اینجا یاد گرفتم و این چند روز تجربه کردم؛ 

☑️یکی ایده ی کمد کپسولی؛ برای منی که دارم خرید لباس رو کنترل میکنم امسال بسیار عالی بود، یه کت مشکی داشتم یا یه اورال مشکی و کیف کفش مجلسی ست کردم وقتی رفتم عید دیدنی همه بهم گفتن لباسای نو مبارک در صورتی که من فقط یه گل سینه که از قبل داشتم به لباسم اضافه کرده بودم و چون هیچوقت با اون اورال کت نپوشیده بودم بنظر بقیه جدید اومده بود. 

❎یه نکته دیگه اینکه خروجی های خودمون رو به خونه ی پدر و مادر هامون انتقال ندیم، خونه ی گدر و مادر همسرم تقریبا بزرگه ولی متاسفانه شده انباری وسایل اضافه ی بچه هاشون که تقریبا اکثر اون وسایل اصلا مورد نیاز هیچ یه از افراد خانواده نیست و فقط موجب بهم ریختگی خونه ی اون بندگان خدا شده و جاشون رو تنگ کرده. بقول پدرهمسرم روشون نمیشه بگن؛  «اینارو نیارید خونه ی ما» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان سال نوتون مبارک. 🥰♥️ ماه پیش یه جشن داشتیم من برای این جشن یه جفت کفش و یه شال گرفتم.& ...

سمنو تا تازه هست بدین به همسایه کسی، گناه نریزین

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
دختر دایی منم اینجوری شده بود... بیست سال درمان کردن و خسته شدند.... بی خیال دوعالم شدند... ماشالله ...

خدارا شکر. چند سالشون بود باردار شدن؟ 

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
سلام خانم ها من مقدار زیادی لباس دارم که تمییز و تقریبا نو هستن مال دخترم که براش کوچیک شده و لباس‌ه ...

سر کوچه چراااااا

خیریه های محلی هستن

لباس های شما هم که گفتین نو هستن

ماها معمولا این لباسها رو جابجا میکنیم با اطرافیان

مثلا من یه مانتو میخرم هیجانی ، با یکبار یا دوبار پوشیدن ، میبینم دوستش ندارم ، یکی از دوستام میاد میبرتش که خب شاید بیشتر به استایل اون بیاد

یا مثلاً دوستم کیف مهمونی داره که خیلی خفن و خوبه

کیف مهمونی و مجلسم که خراب نمیشه تو چندین سال مگه چند بار استفاده میشه؟ 

وقتی مهمونیاشو باهاش رفت میده به من منم رفتم سالم و تمیز نگهش میدارم میدم یکی دیگه

لباسها و وسایلی که استهلاکی ندارن ، راحت میشه این کارو کرد

چآذر سنتی ساده با چادر جده متفاوت هست درسته؟

اره گلم فرق میکنه 

چادر جده، عربیه

فقط مدلش متفاوته

با چادر سنتی(ایرانی)  من هیچ وقت شومیز و شلوار نمیپوشم چون برام سخته، حتما باید زیر اون مدل چادر مانتو بپوشم 

❌لایک❌