2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740467 بازدید | 44731 پست
شما هم برای من دعا کنین از خدا با وساطت امام حسین ع  بزرگترین حاجتمو بگیرم و منم بتونم مادربشم ...

عزیزم ان شالله به ارزوهات برسی و خوشبخت باشی

ولی میدونی کی مادرمیشی؟ وقتیکه بهش فکرنکنی و از قانون رهایی استفااده کنی🤫

درست یه روز که خیلی سرت شلوغه و تند تند داری کاراتو میکنی و ذهنت هزار جای دیگه درگیره الا بارداری،میفهمی که عه بارداری☺️😍🤔

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم برای من دعا کنین از خدا با وساطت امام حسین ع  بزرگترین حاجتمو بگیرم و منم بتونم مادربشم ...

من تا قبل از دخترم شرایط شما داشتم یه روز به همسرم گفتم دیگه درمان نمی کنم ودبگه نمی خوام انقدر سرم شلوغ کردم که نمی فهمیدم روزم چطور شب میشه بعد از مدتی که حسابی خوش گذروندم با اولین ای وی اف مثبت شدم منم خاطرات دوستان خیلی می خوندم می گفتم اخه چطوریبی خیال شم مگه میشه بی خیال شد وبهش فکر نکرد ولی شد.تو هم بسپار به خدا دعا کن درمان کن ولی تو ذهنت رهاش کن.ذهنت آروم کن وبهت بگم از روزهای زندگیت لذت ببر من الان میگم کاش به جای غصه خوردن کمی لذت می بردیم از زندگیمون.چقدر بهم گفتن من گوش نمی دادم.

شادی صدام کنید
من گاهی میذارم دیوار میگم کسی لازم داره بیاد ببره  هیئتی که هفتگی میریم خودشون پوشش خیریه ایم ...

میدونم هیدوا جان راه زیاده ولی خیلی وقتها من به فکرم هیچ راهی نمیرسه البته دوستان گلی مثل شما دارم که میدونم به وقتش هر وقت کم آوردم شماها هستید که بهم همفکری و مشورت بدید خیلی خوشحالم که شماها رو دارم مخصوصا شما هیدوا جانمممممم😍😘

خانوما من تو این چند ساعت که به نفسم غلبه کردم واون چیزایی رو که صبح گفتم نخریدم  واقعا یه حکم ...

خوش به سعادتت عزیزم حتما خدا خیلییییی دوستت داره که زیارت کربلا نصیبت کرده 😍

لطفا نائب الزیاره از طرف منم باش من که هیچوقت نتونستم برم زیارت 😭😭😭التماس دعا دارم و امیدوارم سفر خوبی داشته باشی و به سلامت بری و برگردی انشالله

به چیزی بگم بهتون😍اینجا رو آدم مثل خانواده خودش میدونه .گاهی دلم برا شماها تنگ میشه . بر خلاف تاپی ...

منم همین احساس رو به تک تک اعضای این تاپیک دارم و همه رو نزدیکترین دوستم به خودم میدونم و دیگه اصلا احساس تنهایی ندارم این تاپیک باعث شد علاوه بر خروجی از وسایل زندگیم آدمهای اضافی و به قول دوستان سمی رو راااحت بزارم خروجی و احساس آرامش داشته باشم 

بچه ها، زیر چادر ساده، چی بپوشم قشنگه؟

من جواب سوالت نمی دونم ولی من خودم تو استایل ورنگ شناسی ضعیف بودم انقدر سرچ کردم تو گوگل ایسنتا پینترست همه جا.الان تا حدودی خوب شدم.

مثلا الان یه شومیز سبز خریدی به مخض اینکه رسیدی خونه ست های رنگ اش وهر نوع استایلی که بهش میاد به راحای سرچ کن

شادی صدام کنید
عزیزم ان شالله به ارزوهات برسی و خوشبخت باشی ولی میدونی کی مادرمیشی؟ وقتیکه بهش فکرنکنی و از قانون ...

تاالان که خیلی سخت وتقریبا محال بوده برام فکر نکردن بهش 

ولی حالا که همه اینو میگن من میرم دعا میکنم وبقیشو فقط وفقط میسپرم به خدا 

ممنون که یادآوری کردی♥️🥺

به زودی منم مامان میشم😍
من تا قبل از دخترم شرایط شما داشتم یه روز به همسرم گفتم دیگه درمان نمی کنم ودبگه نمی خوام انقدر سرم ...

خدا برات نگهش داره 

ممنون..چشم🌹

به زودی منم مامان میشم😍
خوش به سعادتت عزیزم حتما خدا خیلییییی دوستت داره که زیارت کربلا نصیبت کرده 😍 لطفا نائب الزیاره از ...

انشاءالله خیلی زود قسمتت بشه و بری بهشتو از نزدیک ببینی😭😭

انشاءالله قسمت همه ی آرزومنداش 

چشم حتما به یادتم♥️

به زودی منم مامان میشم😍