2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740095 بازدید | 44731 پست
هیدوا جان مثل اینکه میگن شلوار مرغک دار درسته؟ اونا پاره نمیشه. درسته؟

مرغک شلوار رو زشت میکنه به نظرم عزیزم 

نمیدونم 

من نمیپسندم 😊

مرغک تو خشتک،شلوار رو گشاد تر میکنه و باعث میشه تنگ نباشه و راحت باشه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جان از کجا میخرید منم هر شلواری دیدم همینجوریه متاسفانه

با اجازه تون من وارد بحث شدم

سرچ بفرمایید شلوار بدون درز 

اگر می‌بینید نزدیکتون ندارن و خرید اینترنتی انجام نمی‌دید

میتونید الگوش رو از نت بگیرید خودتون بدوزید یا بدید به خیاط براتون بدوزه

ققنوس

خروجی امروز من: 

یه مانتو که دیگه از مد افتاده بود💐

یه کت چرم که دیدم پوسته پوسته شده یقه ش💐

یه سری بدلیجات که دیگه مصرف نمیکردم💐

یه سری کش و کلیپس که کهنه شده بود💐

چن جفت جوراب رنگ و رو رفته💐

یه ساک و یه کوله که خراب بودن ولی سری قبلی دلم نیومد رد کنم ولی ازشون خداحفظی کردم این دفعه😅

یه کیف نو که هدیه بود ولی اصلا سلیقه من نبود💐

یه صندل مجلسی پاشنه بلند که خیلی راحت نبود و سری قبلی دلم نیومده بود ردش کنم، دیدم من قرار نیست اینو دوباره بپوشم 💐 

یه صندل تابستونی که چن باری پوشیده بودم ولی ناراحت بود برای طولانی مدت، این ازون خریدای هیجانی قبلی بود💐

یه کتونی کهنه که منتظر بودم نو بخرم رد کنم بره که خریدم💐

ورودی کل زمستونم شد یه جفت کتونی خشگل که مارک و رنگشو هم انتخاب کرده بودم و رفتم تو یه آف خیلی خوب خریدمش💐

با اجازه تون من وارد بحث شدم سرچ بفرمایید شلوار بدون درز  اگر می‌بینید نزدیکتون ندارن و خرید ...

اوکی شلوار بدون درز سرچ می‌کنم. تا حالا اصلا خیاطی نکردم در حد تعمیر پارگی بوده...😂 فکر میکنید بتونم خودم بدوزم؟

بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال بودن ربط میدادم. الان یک مدت هست میرم روانشناس و گفت که من طرحواره نقص و شرم دارم. چند روزه دارم خودم رو میبینم.مثلل کمد لباس هام چک کردم و دیدم لباس ها اکثرا رنگ و رو رفته هست و من مدتهاست برای خودم چیزی نخریدم. در حالیکه برای بچه ها میخرم.تصمیم گرفتم چیزهایی که ندارم و خراب شده رو جایگزین کنم. 

اوکی شلوار بدون درز سرچ می‌کنم. تا حالا اصلا خیاطی نکردم در حد تعمیر پارگی بوده...😂 فکر میکنید بتون ...

الگو آماده ش توی نت هست ولی خوب باید به تناسب دور ران دور باسن و قد خودتون اندازه ش کنید

اگر یکمی خیاطی بدونید میتونید بدوزید

ققنوس
بچه ها من مدت هاست برای خودم لباس نخریدم. یعنی حس من این بوده که من لازم ندارم و اون رو به مینیمال ب ...

حتما برای خودتون خرید کنید

اگر بودجه ای براش دارید همه لباس های که رنگ و رو ندارن رو ببخشید یا دور بریزید ( بسته به میزان کهنگی) و لباس جدید تهیه کنید

من شاید سالهاست فقط سه دست لباس منزلی دارم 

ولی هر وقت کهنه بشن هر سه دست رو می‌بخشم و سه دست جدید میخرم

بسته به میزان فعالیتم شش ماه یکبار شاید هم سالی یکبار اینکارو میکنم

ققنوس