خروجی امروزم؛
یه سری خرده پارچه و وسیله های خیاطی بود دیدم هیچوقت نیاز نمیشه. یه فایل سه کشو کوچیک بود که قبلا نخ و سوزن و... توش میذاشتم استفاده ازش سخت بود همه رو گذاشتم تو یه قوطی فلزی اون فایل رو ردش کردم. چندتا مانتوی نو خیلی وقت پیشا گذاشته بودم دیوار با اینکه قیمت خیلی کمی بود فروش نرفت. امروز تصمیم گرفتم بدم خواهرم عید ببره شهرستان اونجا کسی رو میشناسه که استفاده ش میشه.
هنامیک و هیدوا جون و بقیه ی دوستان ممنون که تجربیاتتون رو به اشتراک میگذارید،اینا جزء همون آثار ماتأخره که تا روزی که دنیا تموم نشده براتون به عنوان کار خیر نوشته میشه. این تاپیک علاوه بر مینیمال شدن وسایل و لباسام نگرشم به زندگی رو خیلی عوض کرد.
بنظرم مینیمال شدن کمک میکنه بزرگ شیم، روحمون رشد کنه، دلمون بزرگ شه.
هر خروجی باعث میشه احساس سبکی کنم، دلم میخواد به همه بگم اونقدر درگیر خریدن وسیله های اضافی نباشید، اونا رو شونه هاتون سنگینی میکنن ولی خودتون خبر ندارید.
یه چیز دیگه که تجربه کردم اینه که اون لذتی که تو بخشیدن وسیله هام احساس میکنم تو فروششون ندارم. بنابر این تصمیم گرفتم من بعد هرچیزی که ناخواسته جزء ورودی هام شد ببخشم. امیدوارم خداوند اونقدر به همه روزی بده و دلامون اونقدر بزرگ بشه که از بخشش به دیگران لذت ببریم.