2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740617 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان

این تاپیک خیلی برای من کاربردی بوده

باعث شد هرچی اضافه داشتم تا الان بدم بره. 

وای چقد فکرم آسوده شده. 

واقعا چرا باید هرچی آف زده رو بخریم در صورتی که احتیاج نداریم یا زیاد سلیقمون نیست.؟

قبلا هروقت در کمد باز میکردم و لباسای اضافه رو میدیدم همش فکر میکردم بالاخره یه روز ازشون استفاده میکنم. اما بنظرم اگر دوسال بگذره و از یک وسیله یا لباس استفاده نکنی دیگه هم استفاده نمیکینی چون هر سال مد جدید میاد و اون قدیمی ها دیگه به چشمت نمیاد پس بهترین کار اینه که بدی به دیگران که احتیاجشونه و دور بر خودمون خالی کنیم و جا باز شه برای وسایل بهتر و جدیدتر.

خروجی امروزم؛ 

یه سری خرده پارچه و وسیله های خیاطی بود دیدم هیچوقت نیاز نمی‌شه. یه فایل سه کشو کوچیک بود که قبلا نخ و سوزن و... توش میذاشتم استفاده ازش سخت بود همه رو گذاشتم تو یه قوطی فلزی اون فایل رو ردش کردم. چندتا مانتوی نو خیلی وقت پیشا گذاشته بودم دیوار با اینکه قیمت خیلی کمی بود فروش نرفت. امروز تصمیم گرفتم بدم خواهرم عید ببره شهرستان اونجا کسی رو میشناسه که استفاده ش میشه. 

هنامیک و هیدوا جون و بقیه ی دوستان ممنون که تجربیاتتون رو به اشتراک می‌گذارید،اینا جزء همون آثار ماتأخره که تا روزی که دنیا تموم نشده براتون به عنوان کار خیر نوشته میشه. این تاپیک علاوه بر مینیمال شدن وسایل و لباسام نگرشم به زندگی رو خیلی عوض کرد.

بنظرم مینیمال شدن کمک میکنه بزرگ شیم، روحمون رشد کنه، دلمون بزرگ شه.

هر خروجی باعث میشه احساس سبکی کنم، دلم میخواد به همه بگم اونقدر درگیر خریدن وسیله های اضافی نباشید، اونا رو شونه هاتون سنگینی میکنن ولی خودتون خبر ندارید. 

یه چیز دیگه که تجربه کردم اینه که اون لذتی که تو بخشیدن وسیله هام احساس میکنم تو فروششون ندارم. بنابر این تصمیم گرفتم من بعد هرچیزی که ناخواسته جزء ورودی هام شد ببخشم. امیدوارم خداوند اونقدر به همه روزی بده و دلامون اونقدر بزرگ بشه که از بخشش به دیگران لذت ببریم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر این شرایط رو دارید به سوالات پاسخ بدید یا این لینک رو برای افراد مناسب ارسال کنید🦋🌹

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu

بالاخره خروجی پیدا شد و چقدر خوشحالم💫

ساق دستی بافت که استفادش نمیکنم.منتظر بودم سرمای امسال رد شه بزارمش خروجی💫

تنها جوراب شلواریم💫 (جوراب شلواری یا جوراب ساق بلند باید ورودی داشته باشم)

شلوار خونگی خودم💫(کلا دوتا شلوار خونگی دارم الان با دوتا شورتک)

شلوار و تیشرت دخترم💫

کشو دخترمم مرتب کردم ۴تا تیکه لباس که براش کوچیک شده بودن گزاشتم پیش لباسای نوزادیش💫

سبد ابزار هم مرتب کردم💫

مبارکت باشه اگه میشه اسم و مدل یخچالتو بگو عزیزم

عزیزم ببخشیددیرجواب دادم

یخچال فریزر ایران شرق مدل ۳۸

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
سلام موافقم.تسبیح و سجاده و کتابچه های دعا و غیره برای سوغات خوب نیستن واقعا.دیگه تو همه خونه ها یه ...

اکثر تسبیح و سجاده ها هم تولید و ساخت چین هست. پارسال که پدرم میرفت کربلا چندین بار بهش تاکید کردم که سوغاتی نخر پدرجان همشون ساخت چین و بی‌کیفیته. ولی کو گوش شنوا...

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر ...🌹🌷🌺
سلام موافقم.تسبیح و سجاده و کتابچه های دعا و غیره برای سوغات خوب نیستن واقعا.دیگه تو همه خونه ها یه ...

آخه وقتی می یارن مجبوری قبول کنی 

از کجا اون طرف هم موقع برگشت سفز زیارتی خودمون باز توقع دارن واسشون بیاریم منم دوست ندارم ولی تو این مورد واقعا نمی دونم چه تصميمی بایذ گرقته بشه 

یه مدت خونه ما هم پر شده بود از این مهر و تسبیح ها

سلام ورودی امروز من دوتا شلوار ابروبادی تو خونگی و خروجی چهار تا شلوار تو خونگی. کلی برگه که جعبه ی مدارک رو باز کردم دیدم به درد نمیخوره جدا کزدم. هنذفری همسرم که شکسته بود. یه شیشه فلفل قرمز که یکسال بود استفاده نمیکردم وپودرپاپریکا که یه بوی خوبی نمیداد انداختم بیرون. دوباره یه سینی پلاستیکی دیگه مثه دیروز انداختم رفت و سینی که چن ساله تو کابینت اوردم بیرون و با خودم گقتم چرا از این استفاده نمیکردم کی با ارزش تر از خودم. چن تا چوب لباسی دخترم که جنس نازک و به درد نخورو دست وپا گیر بود. یه ادکلن شوهرم که باعث سردرد میشد و جعبه استکان ها همه رفت خروجی

میشه بفرمایید از کجای مشهد خریدید؟

خیابان 17شهریور 

شاید استان خودتون هم تولید کنند .سرچ بفرمایید پاپوش تمام چرم زنانه احتمالا بتونید نزدیک ترین تولید کننده به خودتون رو پیدا کنید

عکسی که فرستادم از نت گرفتم ولی برای منم همین شکلی هست 

کش ها روی پا میان که ظاهر پاپوش خوش فرم تر بشه

ققنوس

سلام دوستان.دم عیده.اگر لباسی دارین که تمیز و بدون پارکیه از حوله تا لباس نریزید دور من چنتا خانواده میشناسم نیاز دارن بدم بهشون ثواب داره،خودم هرسال خونه تکونی لباساییو که نمیپوشم انباشته نمیکنم میدم به خانواده هایی که لباس نیاز دارن .تهران ساکنم.

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه