2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740917 بازدید | 44733 پست

خلاصه از این به بعد هر چی که مورد پسندم نباشه می ذارم خروجی.

واینکه هدیه وسوغات فقط وجه نقد هر چند کم 

از شهرهای معروف مثل مشهد یا اصفهان یا یزد یا شهرهایی که حالت هدیه وسوغاتی هست یا کربلا میشه تسبیح،زعفران،گز،خلاصه خوراکی اون شهر آورد.

هر چیزی جز لباس،وسایل خوته،اکسسوری

شادی صدام کنید

سلام سلام سلام 

دیروز ده تا دیس بزرگ داشتم دادم به دوستم چون من دوسال بود دیگه استفاده نکردم ....۳تا در قابلمه فروختم به لوازم خانگی محلمون  و گلی که همسرم موقع زایمان برام آورد تو دیوار فروختم ....الان دخترم ۶سالش تموم شده فکر نمیکردم بخرن به محض گذاشتن فروش رفت

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهایی که کار فنی بلدن یا رانندگی میکنن برام خیلی قابل احترامن ولی خودم هم کار فنی بلد نیستم هم از ...

رانندگی یک تکرارع همسرت بایدهمراهت باشه تشویقت کنه من همسرم مخالفه ولی بشدت پدرم وبرادرام موافق رانندگی زن من فردای 18سالگی بابام فرستادم کلاس الانم انقد ناراحت هستن کم میشینم دشت فرمون حالا ان شاالله قصددارم موتوربگیرم ازاین پاکشتی ها

خلاصه از این به بعد هر چی که مورد پسندم نباشه می ذارم خروجی. واینکه هدیه وسوغات فقط وجه نقد هر چند ...

در تایید فرمایشات شما بنظرم حتی تسبیح هم سوغاتی خوبی شاید نباشه

من خودم همیشه خوردنی میخرم 

مثلا از مشهد همیشه زعفران و زرشک سوغات آوردم چون مصرف همیشگی خانواده هامون هست

و چون سفر زیاد میریم کم کم جا انداختیم که سوغاتی ای آورده نشه و هرکس فقط هزینه سفرش براش دغدغه باشه نه سوغات سایرین

ققنوس
در تایید فرمایشات شما بنظرم حتی تسبیح هم سوغاتی خوبی شاید نباشه من خودم همیشه خوردنی میخرم  م ...

واااااای آره راست میگین. الان مامانم یا مادر شوهرم یا حالا هر کسی که زیارتی جایی رفته کلی ظرف و قندون و سینی آوردن یکی طلایی خریده یکی نقره ای اصلا نمیشه باهم ستشون کرد به کسی هم نمیتونم بدم چون میفهمن که رد کردم رفته ناراحت میشن

فقط تمام سعیمو کردم که از جلوی چشمم دورشون کنم و بذارم جایی که در دسترس نباشه شاید اوناهم یادشون رفت بعدها بتونم بدم به کسی. جالب اینجاس مدام هم میپرسن که فلان چیزو برات خریدم خوشت نیومده استفاده نمیکنی یا چرا توی دکوری نذاشتی و این حرفا منم میگم که گذاشتم تو کابینتم تا بچه ها خراب نکنن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

امروز داشتم لباسهای شسته شده رو تا میزدم تا بذارم سرجاشون که دو تا از زیرپیراهنی های پسر بزرگم دیدم کوچولو شده براش گذاشتمش خروجی تا تبدیلش کنم به دستمال گردگیری اما جایگزین نمیکنم درسته فقط یه دونه زیرپیراهنی که اندازش بشه داره اما تابستون سه تا تیشرت خریدیم براش که اگه الان نپوشدشون کوچیک میشه اوناهم پس اونا رو به عنوان زیرپیراهنی براش در نظر میگیرم تا استفاده کنه هر وقت کهنه شد اونا هم تبدیل به دستمال بشن

دیروز همسرم دوتا شلوار خونگی برای پسر بزرگم خریده و واقعا هم لازم بود چون شلواراش دیگه ته کشیده بود و فقط دوتا شلوار برای خونه داشت البته اینا هم نهایت مهمون دوسه ماه هستن چون انقدر ورجه وورجه داره که بعد از چند بار استفاده زانوی شلوارش پاره میشه

دوتا قابلمه لعابی کوچولو کهنه و خراب شده گذاشتم خروجی دربش هم چون شیشه ای بود دادم به مادرشوهرم گفتم شاید لازمش بشه

چندتا تیکه اسباب بازی هم شکسته بود که اوناروهم گذاشتم خروجی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
رانندگی یک تکرارع همسرت بایدهمراهت باشه تشویقت کنه من همسرم مخالفه ولی بشدت پدرم وبرادرام موافق رانن ...

همسرم همراه نیست بلکه صد در صد مخالفه البته چون خودمم می ترسم از رانندگی کردن کلا بهش فکر نمی کنم 😊

خروجی امروز 

یک ورق قرص

فایل های گوشی کامل پاکسازی شد

چند قلمه پتوس

شاخ و برگ خشکیده گل ها (گل هاتون و هر چند وقت یکبار پاکسازی کنید هم ظاهر گل ها قشنگ میشه هم به رشدشون کمک میکنه) 

چندتا ظروف یکبار مصرف 

ادویه تاریخ مصرف گذشته... قفسه ادویه ها پاکسازی شد

ورودی آینده امروز

ظرف یکبار مصرف برای هفت سین

برچسب کابینت برای میز

برچسب ادویه (اگر پیدا کنم) 

قرص جایگزین میشه

حنا هندی 

تور پنجره هم برای یدک میگیریم🤕فکر نکنم مامانم قبول کنه قبلی رو بندازیم بره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
چه تاپیک خوبی یافتممممم ممنون میشم از تجربه های قشنگتون برام بگین ، چقد تغییر کردین تو این چند سال ...

عزیزم من تازه عضو شدم ولی همین چند ماهه هم کنش هام عوض شده

من ذاتا ورودی هام کم و کنترل شده بود به دو دلیل یکی اینکه خونمون خیلی شلوغه و دلیل دوم بخاطر فکر اقتصادی که دارم 

ولی از وقتی عضو شدم فهمیدم مهم ترین دلیل مینیمالیست بودن بخاطر ارامشه پس سعی کردم اولویتم پاکسازی و خروجی باشه خداروشکر موفق هم بودم 😁

حضور ذهن دارید گفتم‌ پارچه های تو چمدون دادم چادر ودامن دوختن ؟امروز رفتم گرفتم چادر که کم اومده تیک ...

من 99 درصد این مواقع میگم حالا باشه بعدا میام میگیرم 

ولی 1 درصد هم شده که گول بخورم😭بعدشم از دست خودم ناراحت میشم و همیشه یادم میمونه که فروشنده بهم چی انداااخت و منم خررریدمش🤕😑

شماهم بهت انداختن اون خط چشم ماژیکیه و بدرد نمیخوره 😑استفاده کن زودم خشک میشه بعدش بذار خروجی و برو همون پاریس بخر

پاریس 5،6 سال هم دووم میاره😂البته اصلشو بخر

در تایید فرمایشات شما بنظرم حتی تسبیح هم سوغاتی خوبی شاید نباشه من خودم همیشه خوردنی میخرم  م ...

سلام

موافقم.تسبیح و سجاده و کتابچه های دعا و غیره برای سوغات خوب نیستن واقعا.دیگه تو همه خونه ها یه مهر و یه تسبیح پیدا میشه بیشتر یکی دوتا مهر و تسبیح به نظرم اضافه ست.

پس برای کسی سوغات برده نشه بهتره.

فاجعه اونجاست که یه سری ادمها(خودم دیدم ب چشمم)

تو خونشون کلی از این چیزا دارن بعد سفر زیارتی که میرن برای یادگاری از سفر تسبیح میخرن🤕.

بهترین یادگاری حال خوب و خاطره خوبه ب نظرم.نهایتا یه عکس

من خداروهزارمرتبه شکر از وقتی با اینجا اشنا شدم تو سفرا هیچ وقت چیزای این مدلی نخرزدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم