امروز کشو سجاده ها روشستم و ومهرها وتسبیح هارو تمییز میکردم خیلی باز و سبک شده بود پارسال یادش بخیر یه جعبه پر از مهر وسجاده وتسبیح نو نو داشتم مینیمالم ولی اینارو نگه داشته بودم که برم کربلا بیام چون همشون تبرکی کربلا بودن به هرکسی میاد دیدن هدیه بدم ازشون عید پارسال رفتیم زیارت برگشتم همه رو پک کردم وهدیه دادم و چقدر خوشحال شدن منم خوشحال یه تعدادشم رفت برای نماز خونه یه مکان عمومی که لازم داشتن وامسال به اندازه داریم حتی برای مهمون هم به اندازه کافی داریم
دیروز یه ماهی تابه که دیگه به کار نمیومد و دو تا قابلمه کوچیک روحی و دو تا لعابی رو دادم مامانم برد دوستش مغازه داره میخره این قابلمه کهنه هارو بجاش هرچیزی که بخوای میتونی از مغازه اش برداری. گفتم بجاش برام آبکش کوچولوی استیل بخره چون هرچی پلاستیکی میخرم پسرا باهاش بازی کردنی میکوبن اینور اونور و شکسته میشه یه دفعه ای استیل بخرم که دیگه نشکنه هروقت خرید آبکش پلاستیکی رو هم میذارم خروجی.
دیروز به همسرم گفتم که فکر میکنم دو سه تا از اسباب بازی های پسرا اضافه هستن چون پسرن و بیشتر با ماشین و توپ و لگو بازی میکنن و عروسک هم زیاد داریم که همشون هدیه بودن همسرم استقبال کرد و گفت هر کدومو نمیخای بده ببرم بدم کمیته امداد اونجا میرسونن دست کسی که بهش نیاز داشته باشه دم عیدی یه بچه هم خوشحال میشه منم چند تا تیکه گذاشتم کنار که بره خروجی
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ب لطف بچه هام تمام آلبوم هام پاره شده بودن عکسترو گذاشتم توی پاکت آلبوم ها رفت خروجی کلی دستمال گ ...
اگه تعدادشون زیاده با هرکدومشون یه جارو اساسی تمیز کنید مثلا دیوارای سرویس بهداشتی و حموم دیوار پشت گاز و یخچال پنجره ها تراس راه پله کفش ها و جا کفشی، اینجوری حسابی کثیف میشن بعد همونجوری بذارید خروجی،اکثر وقتا اینکارو میکنم. یکی رو هم میدم همسرم ماشینو تمیز میکنه و تمام