2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740915 بازدید | 44733 پست

امروز کشو سجاده ها روشستم و ومهرها وتسبیح هارو تمییز میکردم خیلی باز و سبک شده بود  پارسال یادش بخیر یه جعبه پر از مهر وسجاده وتسبیح  نو  نو داشتم مینیمالم ولی اینارو  نگه داشته بودم  که برم کربلا بیام چون همشون تبرکی کربلا بودن  به هرکسی میاد دیدن هدیه بدم ازشون عید پارسال رفتیم زیارت برگشتم همه رو پک کردم وهدیه دادم و چقدر خوشحال شدن منم خوشحال یه تعدادشم  رفت برای نماز خونه یه مکان عمومی که لازم داشتن  وامسال به اندازه داریم حتی برای مهمون هم به اندازه کافی داریم 

سلام 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

دیروز یه ماهی تابه که دیگه به کار نمیومد و دو تا قابلمه کوچیک روحی و دو تا لعابی رو دادم مامانم برد دوستش مغازه داره میخره این قابلمه کهنه هارو بجاش هرچیزی که بخوای میتونی از مغازه اش برداری. گفتم بجاش برام آبکش کوچولوی استیل بخره چون هرچی پلاستیکی میخرم پسرا باهاش بازی کردنی میکوبن اینور اونور و شکسته میشه یه دفعه ای استیل بخرم که دیگه نشکنه هروقت خرید آبکش پلاستیکی رو هم میذارم خروجی.

دیروز به همسرم گفتم که فکر میکنم دو سه تا از اسباب بازی های پسرا اضافه هستن چون پسرن و بیشتر با ماشین و توپ و لگو بازی میکنن و عروسک هم زیاد داریم که همشون هدیه بودن همسرم استقبال کرد و گفت هر کدومو نمیخای بده ببرم بدم کمیته امداد اونجا میرسونن دست کسی که بهش نیاز داشته باشه دم عیدی یه بچه هم خوشحال میشه منم چند تا تیکه گذاشتم کنار که بره خروجی

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدواجان این یکدست چرمها هم توی بازارهای مشهد پیدامیشه دیدم فقط جاشو الان خاطرم نیست اتفاقا دخترعموی ...

دقیقا از همون منظورمه 

اگه اون گیر بیاد خیلی با کیفیته و باعث میشه پا ترک نخوره

امیدوارم پیدا کنم

❌لایک❌
نه گلم زیاد عمر نمیکنه  ولی مشهد به نمونه پای همه خادمین زن حرم مطهر دیدم که کاملا چرمِ سبک و ...

من از اون ها یکی خریدم خیلی بادوام تر از جنس های بازاری هستن 

ولی اولش میخری یکم سفت هستن من یک سایز بزرگتر گرفتم دوبار پوشیدم نرم و قالب پا شد و گشاده متاسفانه

خوب شد یادآوری کردید بذارم خروجی ولی در اولین سفر مشهد حتما یکی میخرم سایز پای خودم

ققنوس
دوستان یه وقتایی یه چیزهایی تو خونه داریم که احتمال خراب شدنش میره یا اینکه میدونیم کسی نمیخوره (مثل ...

حرکت قشنگی هست 

تا به حال به فکرم نرسیده بود 

ایده ی خوبی شد .ممنون از شما

ققنوس
من ب لطف بچه هام تمام آلبوم هام پاره شده بودن عکسترو گذاشتم توی پاکت آلبوم ها رفت خروجی کلی دستمال گ ...

اگه تعدادشون زیاده با هرکدومشون یه جارو اساسی تمیز کنید مثلا دیوارای سرویس بهداشتی و حموم دیوار پشت گاز و یخچال پنجره ها تراس راه پله کفش ها و جا کفشی، اینجوری حسابی کثیف میشن بعد همونجوری بذارید خروجی،اکثر وقتا اینکارو میکنم. یکی رو هم میدم همسرم ماشینو تمیز میکنه و تمام

کل آلبوم‌ها رو هم از دم دست برداشتم گذاشتم بالای کمد دیواری اون ته تهش .چون لازم نیس دم دست باشه

من چند ماه پیش کل آلبومامو با عکساش دور ریختم. چون اصلا حس خوبی بهم نمیداد.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

چه موقع خوبی دیدم این تاپیک رو

امروز یه کیسه لباس جمع کردم بردم برا کسی

یکی از اون مانتو هارو حتی یکبار هم جایی نپوشیده بودم دو سال بود خریده بودمش نه می پوشیدم و نه دلم میومد ردش کنم بالاخره امروز تونستم

کمدم خلوت شد و انرژی مثبتی عظیم سهم امروز من🥰💛

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
دوستان یه وقتایی یه چیزهایی تو خونه داریم که احتمال خراب شدنش میره یا اینکه میدونیم کسی نمیخوره (مثل ...

عالی 

چقد خوشحال میشن به خصوص تو این فصل🥹

خدا خیرتون بده

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.