2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742432 بازدید | 44767 پست
یه مانتو داشتم نو بود میخوام کوتاهش کنم برای عید بپوشم و ورودی نداشته باشم.من قرار بود لوازم ارایش و ...

اول قدیمی ها رو استفاده کن تا تموم بشه بعد جدید ها رو استفاده کن چون معمولا لوازم ارایش 3،4 سال تاریخ دارن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
کلافه ام یه کم دلم می خواد وسایلم کم وکمتر باشه به من اجازه بدین کمی غر بزنم.مثلا دخترم الان هم شیر ...

شیرخشک و سرلاک و... خودتون بخورید دیگه هم براش نخر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پام رفت رو آیینه ام شکست اعصابم خرد شد چون دوستش داشتم ولی خوب خیلی هم کاربردی نبود چون همه جا دسترس ...

کیف ارایش من یدون ایینه کوچیک داشت من اونو باز کردم گذاشتم تو جیب کیفم چون ابروهام و مداد میزنم چک میکنم که پاک نشده باشه

سلام 💚 کاش میتونستم چیزهایی که تو ذهنمه توضیح بدم از ترس اینکه نکنه اینجا اشنا باشه نمیتونم حرفام ...

مشکل پوستیت چیه عزیزم؟ 

یا پرده و پشت پرده ای و پارچه و پارچه چادر رنگی که داخل سبد پیک نیک پر داخل کمد نمی دونم چکارشون کنم ...

بذار دیوار بفروش

خیلی شبیه کیف منه😍 منم فقط از اینا استفاده میکنم و کیف بزرگ یا کیف پول اصلا به دردم نمی خوره 

منم مشابه شما

کیف بزرگ، کیف پول و کیف کارت و... ندارم

همین هست که تمام نیاز منو برآورده میکنه

ققنوس
خانما ترمز فرش دارم چکارشون کنم حدود یه سالی میشه تو کشو بوده بندازم بره به نظرتون  

از اطرافیانت بپرس اگه کسی لازم داره بده بهشون

البته میتونی برش بدی و استفاده کنی مثلا برای چیزایی که چسب لازم دارن 

اعصابم خورده امروز پرده اتاق خواب و نفهمیدم با اتو سوزوندم چیکار کنم درستم نمیشه نزدیک عید ببین چی ش ...

مهمون مبخاست تو خونه سیگار بکشه ،راهنماییش کردم به تراس، بعد رفتنشون دیدم پرده تراس چند جاش با آتیش سیگار سوخته، آتیش سیگار جاش مشخصه

دوستان به نظرتون میز تی وی قابل حذفه؟ خب چه عیب داره تی وی رو بزنیم به دیوار؟   تو فکرم تو سا ...

منم دوست دارم بزنم به دیوار 

متاسفانه مستاجریم و نمیشه دیوار مردم رو خراب کنیم 

اگه خونه از خودمون بود قطعا اینکارو میکردم 

❌لایک❌

ورودی امروز یه کت لی برای پسر بزرگم که خالم کادو آوردن و عیدیش حساب میشه و یه شلوار خانگی برای من که فعلا استفادش نمیکنم صبر میکنم یکی دوتا از شلوارای خونگیم که رفتن خروجی اونوقت استفادش کنم. اسباب بازی برای پسر کوچیکم که این هم کادو بود و یه نگهدارنده دست برای پسر کوچیکم که خودمون تهیه اش کردیم البته سعی کردم که خودم یه چیزی سرهم کنم براش درست کنم تا نیازی به خریدش نباشه اما هرچی دوختم نشد و بالاجبار خریدیم

خانما فقط لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا زمانی که دارین خونه تکونی میکنین و جایی رو تمیز میکنین و بالای چهارپایه ای چیزی رفتین خیلی خیلی مراقب خودتون و سلامتیتون باشین

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
خانما ترمز فرش دارم چکارشون کنم حدود یه سالی میشه تو کشو بوده بندازم بره به نظرتون 

دیگه نیاز ندارید؟

اگه مستاجرید و نیازتون میشه نگه دار 

اگه نه،بذار تو دیوار بگو کسی نیاز داره بیاد رایگان ببره

❌لایک❌