2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742010 بازدید | 44756 پست
راستی خانم ها من کیف پولم کهنه شده وبعد از عید باید کیف پول بخرم به نظرتون از این کیف پول های معمول ...

من کیف پول ندارم یه کیف دوشی کوچیک دارم که جا کارتی داره 

توی قسمت بزرگ‌ترش هم تلفن همراه ، دسته کلید و دستمال کاغذی میذارم

ققنوس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم که نظر دادید.تصمیم گرفتم کیف کارت بگیرم هم به نظر شما هم اینکه به ذهنم رسید از وقتی کیف های ما خانم ها کوچیک تر هم شده دیگه کیف پول های معمول زنانه توشون جانمیشه.همون جا کارتی ها بهتره.خوب شد این مورد به ذهنم رسید.

شادی صدام کنید
راستی خانم ها من کیف پولم کهنه شده وبعد از عید باید کیف پول بخرم به نظرتون از این کیف پول های معمول ...

من یه کیف چرم مردونه دارم. در عین جمع و جوری خیلی جاداره.سال اول لیسانس خریدم. ۱۸ ساله دارمش اینقد که جنسش خوب بود 🥰

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

پام رفت رو آیینه ام شکست اعصابم خرد شد چون دوستش داشتم ولی خوب خیلی هم کاربردی نبود چون همه جا دسترسی به ایینه هست از ماشین تا تالار عروسی ورستوران خلاصه همه جا ایینه هست دیگه.

حالا احتمالا جایگزین نمی کنم باز ببینم چی میشه حقیقتا حوصله این خرد ریزام ندارم همین طوری ریز ریز می بینی یه کشو نیاز داری.از طرفی نمی خری هم نمیشه.

دلم می خواد سبک سبک تر شم ولی نمی دونم دقیقا چه جوری مثلا این ایینه خزیده بودم چون معتقد بودم یه خانم با سلیقه باید یه ایینه تو کیف ارایشش داشته باشه ولی در طول یکسالی که خزیده بودم یکبار نیازم شد در بقبه موارد به ایینه بزرگ تر دسترسی داشتم.

شادی صدام کنید

کلافه ام یه کم دلم می خواد وسایلم کم وکمتر باشه به من اجازه بدین کمی غر بزنم.مثلا دخترم الان هم شیر مادر هم شیر خشک هم سرلاک هم حریره بادام دیگه به ستوه اومدم چون به جز شیر خودم بقیه انچنان نمی خوره وهنسرم همش میگه بده بخوره 

تاریخ اش نگذره خوب همون غذای سفره مجازه بخوره کفایت می کنه براش با شیر خودم.

یا مثلا هر بار می ره هایپر یه مدل نون جدید کشف می کنه اون روز میگه این بخور گفتم همون لواش وبربری وکلا این نون های رواین برای ما کافیه واین تعمیم بدین به تمام موارد آشپزخونه

شادی صدام کنید
پام رفت رو آیینه ام شکست اعصابم خرد شد چون دوستش داشتم ولی خوب خیلی هم کاربردی نبود چون همه جا دسترس ...

نظر شخصی من اینه که آیینه لازم نیست،حتی دسترسی به آیینه بزرگ هم نباشه،دوربین گوشی کار ادمو راه میندازه

هر بار در کمد دیواری باز می کنم اون جور که می خوام خلوت ومرتب نیست البته حساس نشدم یه تعادلی تو ذهنم که اتفاقا نقطه تعادل درستیه ولی من هنوز بهش نرسیدم.کمد دیواری ام واقعا چیز اضافه ای نداره‌.شاید دو سه تا آیتم که باید حذف شه ولی خوب اگه تماما اختبار با خودم بود سرعت پاکسازی ام بیشتر می شد.یه برنانه هایی دارم که اگه عملی شه تکلیف خیلی از خروجی ها روشن می کنم.

شادی صدام کنید
اعصابم خورده امروز پرده اتاق خواب و نفهمیدم با اتو سوزوندم چیکار کنم درستم نمیشه نزدیک عید ببین چی ش ...

متاسفم عزیزم من که راه حلی ندارم ولی اعصاب خردی تون درک می کنم.

شادی صدام کنید
هر بار در کمد دیواری باز می کنم اون جور که می خوام خلوت ومرتب نیست البته حساس نشدم یه تعادلی تو ذهنم ...

منم بخدا از بس حساس و وسواس شدم امروز زدم پرده  اتاق خواب رو سوزوندم عینه پت و مت شدم

سلام 💚

کاش میتونستم چیزهایی که تو ذهنمه توضیح بدم از ترس اینکه نکنه اینجا اشنا باشه نمیتونم حرفام رو بزنم. 

بچه ها من برا جهیزیه ام ۸ تا پشتی خریده بودم حالا میفهمم چه اشتباهی کردم.‌ متأسفانه به حرف اطرافیانم گوش دادم اگه همون پول رو میذاشتم رو پول مبل میتونستم خرید بهتری داشته باشم. 

یادمه پارسال گفته بودم با پاکسازیها تونستم نصف کمد دیواری رو خالی کنم و خیلی خوشحال بودم. باید بگم امسال برعکسه و کمد دیواری داره از شدت خرت و پرت منفجر میشه. 🙄

البته فکر کنم بیشترش به خاطر اینه که دو عضو جدید به خونواده مون اضافه شده. وسایلشون، لباسایی که براشون کوچیک شده، ساک حمل و ... 

تعدادی از این وسایل امانتی هستند تا چند ماه اینده پسشون میدم. همه ی لباسهایی که براشون کوچیک شده رو هم به مادرشوهرم میدم تا اگه کسی نیاز داره بهش بده. 

برا بچه ها یه گهواره برقی مارک primi گرفته بودم واقعا مسخره ست صد بار نزدیک بود بچه از داخلش بیافته بیرون.  

پارسال این موقعها اینجا پرسیدم مینی واش خوبه یا نه. از این ساده ها (نه اتومات) گرفتم خریدنش اصلا واجب نبود. متاسفانه من از چند ماه پیش یه بیماری پوستی گرفتم وگرنه هر چه سریعتر ردش میکردم. ۳/۵ کیلوییه ولی به نظرم قدرت پایینی دارند و موتورشون چندان قوی نیست. یه حوله و چند تکه لباس بچه میذارم دیگه تکون نمیخوره مجبورم چند تا رو بردارم. 

اون اوایل که دستام خوب بودند لباسای بچه ها رو تا کثیف میشدن سریع میشستم به نظرم اونطور بهتر هم بود لباسا رو هم تلنبار نمیشدند. به طور کلی بگم برا کسی که یه بچه داره این مینی واشها اصلا ضروری نیستند و حتی یه چیز اضافه اند.