2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742395 بازدید | 44766 پست

دوستان به نظرتون میز تی وی قابل حذفه؟ خب چه عیب داره تی وی رو بزنیم به دیوار؟

تو فکرم تو سال اینده ردش کنم اینطور از تمیز کردنش هم راحت میشم. این جدیدها که جا دارند باز خیلی بهترند. مال ما فقط دو تا کشو داره که تو یکیش کتابها و وسایل همسرم و تو دومی سیم شارژر و ناخن گیر چند تا وسیله ی ریز دیگه گذاشتم. 

میتونم این وسایل رو جای دیگه هم بذارم فقط خوبی میز تی وی اینه که دیگه مجبور نیستیم دیوار رو سوراخ و خراب کنیم. 

دوستان به نظرتون میز تی وی قابل حذفه؟ خب چه عیب داره تی وی رو بزنیم به دیوار؟   تو فکرم تو سا ...

سلام عزیزم قابل حذف که هست ما میز تی وی نداریم و زدیم به دیوار ولی چون ما مبل نداریم خیلی بد نشده، به نظرم اگه شما مبل دارین بذارین میزه باشه از نظر دکوراسیون و از نظر بصری زیباتره.

فقط وسایل داخلش رو تاجایی که میتونین پاکسازی کنین تا تمیز کردنش براتون راحت تر بشه

مثلا ناخونگیر بره کنار وسایل بهداشتی و مشابه دیگه 

یا وسایل همسرتون برن تو کشو خودشون

شارژر هارو میتونین بذارین اونجا و همه شارژرها همینجا باشن که پخش و پلا نباشن یا وسایل دیگه مثل پاوربانک و... چیزایی که به صورتی تصویری مربوطه کنار هم تو کشوهای میز بذارین

اگه دکوری هم روش دارین بردارین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان به نظرتون میز تی وی قابل حذفه؟ خب چه عیب داره تی وی رو بزنیم به دیوار؟   تو فکرم تو سا ...

رها جان من می تونم یه لیست بلند بالا بگیرم از وسایل اضافی جهیزیه ام.

در مورد سیسمونی که می دونی هیچی نخریدم حتی الانم دخترم صندلی غذا وتاب وروروئک نداره‌

در مورد لباس ها من همون لحظه که لباسای دخترم عوض می کنم نهایت تا یکی دوساعت بعدش با دست می شورم .

موردی پیش اومده تلنبار باشه.

لباسای خودمم وقتی دوش می گیرم همون دستی که تنم همون لحظه می شورم پهن می کنم

شادی صدام کنید
سلام عزیزم قابل حذف که هست ما میز تی وی نداریم و زدیم به دیوار ولی چون ما مبل نداریم خیلی بد نشده، ب ...

عزیزم در مورد قسمت دوم حرفتون که باهاتون موافقم هر چیزی باید سر جای خودش باشه. 👍 

در این مورد که گفتین چون مبل دارین از نظر بصری و دکوراسیون میز تی وی زیباتره الان اولویتم زیبایی نیست. اولویتم ارامشمه و ارامش رو فقط توی سادگی میبینم.

رها جان من می تونم یه لیست بلند بالا بگیرم از وسایل اضافی جهیزیه ام. در مورد سیسمونی که می دونی هیچ ...

عزیزم من کلا سبک زندگیتون رو دوست دارم‌.🥰 

چه خوب که برای سیسمونی فقط ضروریها رو گرفتین.‌ منم سعی کردم ولی بازم یه سری چیزا رو بعد استفاده فهمیدم که کاربردی و واجب نیستند. 

مادرهای ما هم حتما تو اون زمان اگاهیشون در همون حد بوده و نمیدونستن که چیها ضروری هستند و چی غیر ضروری. بعضی چیزها رو هم با توجه به سبک زندگی خودشون تهیه کردند.

یا پرده و پشت پرده ای و پارچه و پارچه چادر رنگی که داخل سبد پیک نیک پر داخل کمد نمی دونم چکارشون کنم کسی هم نیست بدم بهشون فقط جا گیر 

هر خونه ای میرفتیم که پرده ش دیگه جای نمی خورده داخل این سبد هست 

یا پرده و پشت پرده ای و پارچه و پارچه چادر رنگی که داخل سبد پیک نیک پر داخل کمد نمی دونم چکارشون کنم ...

من همیشه در این موارد میگم هر آدمی باید یه خیریه بشناسه 

وقتی خیریه میشناسیم برای خروج دادن راحت تر هستیم و از نظر روحی حالمون بهتره

بنظرم اینم اول از اطرافیان بپرسید اگر نخواستن توی پلاستیک شفاف بذارید کنار سطل زباله 

اگر دیده بشه چه چیزی داخلش هست در عرض یکی دو ساعت صاحبش رو پیدا میکنه

ققنوس
عزیزم من کلا سبک زندگیتون رو دوست دارم‌.🥰  چه خوب که برای سیسمونی فقط ضروریها رو گرفتین.‌ منم ...

ممنونم عزیزم به من لطف داری.راستش من از بهم ریختگی فیزیکی وذهنی دوری می کنم.

شادی صدام کنید
دلم می‌خواد خونم خلوت بشه.ولی خب شوهرم نمیزاره. مولا چندین نیمکت چوبی داریم واسه سر کار همسرم بوده ک ...

خسته نباشی عزیزم

والا این مشکل اکثر خانومهاست چون آقایون با دور انداختن و خلوت کردن مخالفن الان من کلییییی ظرف دارم که واقعا اضافین چندین ساله حتی یکبار هم به دردم نخوردن ولی جرات اینکه بزارمشون خروجی ندارم😕

چون به نیت بچه دار شدنم کنار گذاشته بودم دو دل بودم. اون موقعه انقدر مستاصل بودم به این فکر نکردم چ ...

استفاده کن اگه سالم موند بده دخترت باهاش نماز بخونه ان شاءالله مامان منم این کارو کرد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
قدم به قدم دارم به ایده آل هام نزدیک میشم خیلی خوشحالم. راستی برای عید هم مانتو یا کت شلوار نگرفتم ...

میز خاطره رو تغییر کاربری بده روش قاب عکس و اینا نذار یه چیز دیگه بذار که به کارتم بیاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را