سلام 💚
کاش میتونستم چیزهایی که تو ذهنمه توضیح بدم از ترس اینکه نکنه اینجا اشنا باشه نمیتونم حرفام رو بزنم.
بچه ها من برا جهیزیه ام ۸ تا پشتی خریده بودم حالا میفهمم چه اشتباهی کردم. متأسفانه به حرف اطرافیانم گوش دادم اگه همون پول رو میذاشتم رو پول مبل میتونستم خرید بهتری داشته باشم.
یادمه پارسال گفته بودم با پاکسازیها تونستم نصف کمد دیواری رو خالی کنم و خیلی خوشحال بودم. باید بگم امسال برعکسه و کمد دیواری داره از شدت خرت و پرت منفجر میشه. 🙄
البته فکر کنم بیشترش به خاطر اینه که دو عضو جدید به خونواده مون اضافه شده. وسایلشون، لباسایی که براشون کوچیک شده، ساک حمل و ...
تعدادی از این وسایل امانتی هستند تا چند ماه اینده پسشون میدم. همه ی لباسهایی که براشون کوچیک شده رو هم به مادرشوهرم میدم تا اگه کسی نیاز داره بهش بده.
برا بچه ها یه گهواره برقی مارک primi گرفته بودم واقعا مسخره ست صد بار نزدیک بود بچه از داخلش بیافته بیرون.
پارسال این موقعها اینجا پرسیدم مینی واش خوبه یا نه. از این ساده ها (نه اتومات) گرفتم خریدنش اصلا واجب نبود. متاسفانه من از چند ماه پیش یه بیماری پوستی گرفتم وگرنه هر چه سریعتر ردش میکردم. ۳/۵ کیلوییه ولی به نظرم قدرت پایینی دارند و موتورشون چندان قوی نیست. یه حوله و چند تکه لباس بچه میذارم دیگه تکون نمیخوره مجبورم چند تا رو بردارم.
اون اوایل که دستام خوب بودند لباسای بچه ها رو تا کثیف میشدن سریع میشستم به نظرم اونطور بهتر هم بود لباسا رو هم تلنبار نمیشدند. به طور کلی بگم برا کسی که یه بچه داره این مینی واشها اصلا ضروری نیستند و حتی یه چیز اضافه اند.